Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Adelina, stiu ca ma invidiezi dar asta e!
2Ingerasi, daca sunt asa frumoase cum spui eu as opta pentru unele pentru 3-4 ani! Apropos, cand ajungi in Ro?
Arianna, multa sanatate micutei...ma gandesc ca daca pediatrul ti-a sugerat inceperea diversificarii stie el mai bine...
Salutam fetele care si-au facut timp sa posteze!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

office, eu ajung duminica asta.
stau la bucuresti pana in vinerea mare, dupa care plec cu copiii la ai mei, la Piatra Neamt.

Pt rochite dau un mail pe mailul comun.
Si din iunie intru cu noutati pt ca la noi se deschide un nou site...cu haine pt copii, fabricate doar in UE si eu sunt ff incantata. M-am cam saturat de chinezisme...
va tin la curent

Mergi la inceput

din pacate nu am in pm niciun mesaj cu contul comun si parola...cineva ma poate ajuta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

din pacate nu am in pm niciun mesaj cu contul comun si parola...cineva ma poate ajuta???

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si de Antonia Maria (23.09.2010)

Scuza-maaaaaaa!!. Ti-am trimis PM!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

pana una-alta...pun aici link-ul cu poze si detalii. sunt puse in contul meu de picassa.

https://picasaweb.google.com/raluca.vacarescu/Rochitze?authkey=Gv1sRgCNuuu9Hf_dWlvwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

donna, poate ca tudor nu era intr-una din zilele lui bune! iar piticul meu... se poarta frumos cand iesim "in lume". acasa are "treaba" cu mine mai mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor

O ora neobisnuita de vitize, am avut ceva de lucru, apoi pana v-am citit...vorbarete ati mai fost azi, se vede ca s-a stricat vremea.

camisv, scuuuze ca insist atat, ce inseamna pasat (bine, teoretic stiu) cum le spargi? furculita, lingura, blender? eu si branzica o blenduiesc, desi cu o lingura se poate sparge in bucatele micute, micute.

adelina, perisoare:carne vita sau pui, 1 morcov mic, 1 bucatica ceapa, 1 galbenus ou, 1/2 lingurita faina de orez sau orez fiert ffff mult, patrunjel verde. Se formeaza perisoarele si se fierb in apa sau seama de legume. Eu am pus toate ingredientele in blender, a iesitg o pasta, apoi cu lingurita am bagat in apa clocotita cate o perisoara.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Cafeaua e gata, va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

2INGERASI
ARIANNA, multa sanatate! Si lasa ca va lua fata in greutate. Cat despre diversificare, stiu de la o dr fff buna ca se incepe cu fructele daca e copilul mai slabut, acestea avand ,,zahar'' ce ajuta la luarea in greutate...mai intreaba si tu.
SIMONA, lui Matei.Sa manance si mai bine!
ALYNTA,
ANDREEA, la noi tot la stadiul de ,,coltisor'' suntem de 2 saptamani, nu a mai crescut deloc nici macar primul dinte, asa ca al doilea se lasa muuult mai asteptat
DARIUS, BRAVOOO
DONNA, tare faza cu puiul
CAMELUSKA, multumim de reteta pentru perisoare, o sa ii fac si eu piticului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

neata!!! mari, multu' de cafea! tocmai ma pregateam sa dau si eu una! dar daca tot sunt aici, dau si cafea si un ceai de fructe de padure.
o zi frumoasa, gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna Dimineata! Ne alaturam si noi la cafeluta virtuala.Motanelul meu a dormit de la 22 la 7 dimineata( se pare ca ploaia de afara trage la somn).
Haideti sa ne adunam toate intr-o dimineata sa-i facem o cafea mare si neagra pentru soarele asta ca sa-ti mai revina.
Donna misto faza cu puiul

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput