Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

cartof dulce eu am vazut numai la Kaufland

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Da,azi am fost vorbarete!
Alynta of,stiu ce nasol e !si eu am avut!
Arianna sper sa-ti treaca repede raceala si o pupacim pe Alesia mofturoasa!
Nu merge link-ul de poze de la semnatura! am vrut sa vad pozele Alesiei!
Edit: imi deschide albumul meu.Pune link-ul de la prima poza din album !
Simo ce ma bucur sa te "vad"!! Bravo Matei!! sa papi tot sa cresti mare! Ce dolofan frumos eeee!! am vazut pozele cu el inainte sa parasesc clubul fb!! E asa dulce cu copanelele grasune!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adelina, stiu ca ma invidiezi dar asta e!
2Ingerasi, daca sunt asa frumoase cum spui eu as opta pentru unele pentru 3-4 ani! Apropos, cand ajungi in Ro?
Arianna, multa sanatate micutei...ma gandesc ca daca pediatrul ti-a sugerat inceperea diversificarii stie el mai bine...
Salutam fetele care si-au facut timp sa posteze!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fetele mele frumoase!!!

noi v-am citit si ieri si azi...dar nu prea stam bine cu timpul....astazi am iesit afara am stat o ora...si am iesit pt prima data cu carutul sport..i-a placut avand in vedere ca in casa stam in el.
astazi i-am dat sa pape pireu de cartofi cu iaurt si carnita de pui...iaurt am cumparat covalact de capra...si i-a placut....iar dimineata i-am dat pireu de fructe para,mar,nectarina si am adaugat si jumatate de borcanel hipp banana cu cereale...foarte bun la gust!
ieri a papat legume pireu cu ou dar nu prea i-a placut

multa sanatate bolnaviorilor...va inteleg bine...numai raciti sa nu fie bebelusi nostri.:(

pe seara elenys a fost un pic maraita cred k ne iese cel de-al doilea dintisor...la voi la ce interval a iesit??

va pup o seara linistita!!!

https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani, Crina! Sa fii iubita si fericita, sa ai parte numai de bucurii. Ce face Veronica, a acceptat biberonul? (Tudor nu-l accepta nici acum)

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

am uitat sa va zic ca elenys de o saptamana face bravo...dar in seara asta a descoperit sa faca bravo si cu zgomot...o distra f.mult:))...o sa o filmez maine si o sa postez video...puuuuupp

https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea88

pe seara elenys a fost un pic maraita cred k ne iese cel de-al doilea dintisor...la voi la ce interval a iesit??

la noi a iesit la interval de cateva zile si acum ii asteptam pe cei de sus, cu ceva plansete:-(

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

iazmin, la noi se gaseste in kaufland ca altceva nu avem, decat un amarat de Carrefour market, acolo nici nu am fost! dar eu zic ca ar trebui sa fie in fiecare hipermarket cartofi dulci! intreaba mai bine decat sa te tot chioresti printre rafturi!
andreea88, si la noi la interval de vreo 2 zile a iesit al doilea! si noi ca si cami, asteptam sus, cu maraiala si smiorcaiala!!!
camisv, eu zic sa nu ne mai stresam cu biberonul! acum imi pare rau ca am dat banii pe sticle si tetine care mai de care si pompa..ca stau degeaba in dulap! de acum ei trebuie sa se invete cu lingurita, cana, paiul...nu mai are sens sa-i invatam cu bibele! mie asa mi-a zis dr, dupa saptamani intregi de chin cu bibele! m-am resemnat! voi ajunge probabil sa-i dau de 3 ori pe zi laptic de la mine, dimi la somnu de pranz si seara! sau vad eu! n-o fi asa rau!o sa ne fie dor de mom astea de cuibareala la titi!!!

noi avem o premiera pe ziua de azi: a stat f bine singur in fundulet!!! hai sa ne vedeti aici

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

ce fac fetele?

si sa nu uit! ia ghiciti cu cine ne-am intalnit noi duminica! cu frumuselul, cu dragalasul cu simpaticul de TUDOOOOR de DONNA! este un frumoooos!!!

simona, mami de marmotzel matei (21 sept. 2010)

SIMONA esti foarte draguta! bine ca n-ai zis nimic de scandalul facut de frumuselul si dragalasul, de Tudor ca a speriat toti oamenii din curte bisericii...in biserica nici n-am reusit sa intram ca se oprea brusc slujba din cauza noastra.
Eu in schimb, am cu ce sa ma laud...am tinut in brate un brunetel grasut si scump, de-mi venea sa-l mananc. MATEI e cel mai bun copil (ori facea el parada de cumintenie in momentul ala?), e dulce si zambitor si nemaipomenit de frumos. Are niste gene lungi de poate starni invidia fetelor!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Referior la CARTOFUL DULCE - eu am luat pana acum din Auchan si din Carrefour Market.

Si ca sa va amuz nitel - am zis ca incep sa-i dau carne juniorului, toate bune, agit familia sa gaseasca pui. Tata vorbeste cu un amic ce are gaini sa-i aduca un pui de curte. Se intalnesc azi siiiii...apare pe seara tata cu un pui...viu! Pentru moment e cazat afara, in tarcul acoperit al cateilor si Cleo il priveste cu pofta (cateii nu sunt in tarc, evident)
Cred ca familia noastra are un nou membru...acum trebuie sa-i cumpar si o pereche!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput