Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,
Suntem si noi la cafea, ca la cum este vremea astazi o sa motaim prin casa

Cameluska, lui Tudor tot prin blender ii dau mancarea, ca-si face greata daca gaseste bucati mai mari. De aceea eu nu ma complic cu gatitul, ii fac combinatii de legume, carnita, ou, branza si le pun in blender.

Adelina, lui Tudor i-a spart azi-noapte gingia de sus, sper sa iasa si dintisorul curand, ca se trezeste noaptea plangand. Felicitari pt stat in fundulet.

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa!

MARI...buna cafea! SIMO, multu' pentru ceai! pupici pentru amandoua!

Locatarul tarcului se pare ca e un cocos cu muuulta personalitate. A dat alarma la 5AM... si se cearta cu cateii de cate ori ies afara... Daca nu-si schimba atitudinea, mi-e teama ca nu-l voi mai putea salva de cutit

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

neata!
Donna, mortala faza cu puiu! pacat ca trebuie sa-l taiati! hai ca poate se disciplineaza!
camisv, azi noapte a fost teroarea terorilor, niciodata nu a fost mai rau, s-a trezit de nspemii de ori urland! l-am dat de vreo 2 ori cu dentinox, o data i-am dat nurofen! de abea il puteam linisti in brate, ca ma tot impingea! eu nu inteleg, doar noaptea ii doare asa rau? peste zi e putin mai marait decat de obicei, dara daca ma joc cu el, e bine dispus! nu stiu cum trec de ziua de azi...mooor de somn!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

neata.La noi e asa urat afara e vreme de somn dar nu si pentru Maia.Zilele astea a fost agitata rau,a trebuit s-o plimb de manuta princasa,am o durere de spate de mor.A facut 2 pasi singurica,am pus-o langa pat ,m-am dat la o parte un pas si am chemat-o la mine,si-a dat drumul la manute a facut 2 pasi si dupa a cazut la mine in brate,era asa mandra de ce facuse si eu si mai si.
Ma duc sa-i prepar piureul de fructe.

Bianca mamica fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/PozeNoi#

http://blogulluiduracell.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

La multe lunite fericite si anisori cu sanatate pentru: Veronica, Maria, Tudor Alexandru, Tudor Stefan si Edi!
Mamicilor, va asteptam sa ne indulciti!

ADELINA pentru Darius si o cafea pentru tine! Sper ca ziua asta sa fi linistita si la fel si noaptea urmatoare!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina
camisv, azi noapte a fost teroarea terorilor, niciodata nu a fost mai rau, s-a trezit de nspemii de ori urland! l-am dat de vreo 2 ori cu dentinox, o data i-am dat nurofen! de abea il puteam linisti in brate, ca ma tot impingea! eu nu inteleg, doar noaptea ii doare asa rau? peste zi e putin mai marait decat de obicei, dara daca ma joc cu el, e bine dispus! nu stiu cum trec de ziua de azi...mooor de somn!!!

Ziua se mai ia cu joaca si cred ca uita, dar noaptea le este si somn si plang si de oboseala si de durere. La noi, azi-noapte a fost mai lejer, in jumate de ora era deja culcat, dar ieri noapte a fost de groaza ... l-a pus sotul la TV si a mai suspinat un timp pana s-a linistit.
baietel marait si mama obosita

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Baietelul meu de cinci luni adora sa se uite la tv, iar eu il las, mai ales in timpul zilei, cand am foarte multa treaba, pentru ca sta foarte cuminte. Ii afecteaza vederea in timp? Cat are voie sa se uite la tv intr-o zi?
La varsta bebelusului dumneavoastra e indicat sa nu stea deloc la televizor. Undele ecranului pot afecta nu numai ochii, ci si creierul copilului

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

La noi ploua
Am facut deja mancarea, am dat banana cu iaurt copilului, iar acum...stau, o astept pe mama sa vina de la piata sa mai stam la barfa
Nopti nedormite...offf, nu stiu cum am reusit sa dorm dupa ora 3, dar tin minte ca l-am tot luat si pus inapoi in patut dar tot in picioare se ridica, e mai interesant asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Offf, bine ca am trecut peste noapte cu bine, chiar nesperat de bine. Dupa ce ieri nici sa pape nu a putut din cauza nasucului, era infundat, lua doua guri de lapte apoi repede aer. Aseara a dormit cam o ora si apoi s-a trezit tot din cauza nasului si nu potea sa adoarma ca il deranja.. I-am tot pus Sterimar, l-am aspirat, dar nu iese nimic si apoi Vibrocin. Cand a reusit sa adoarma, pe o pernuta sa fie mai sus a dormit pana la 3 cand putin de papa, apoi pana la 4 juma cand i-am dat antibioticul si apoi iar pana la 8 jumate. Ce bine! Ea a dormit, eu nu prea ca am tot pazit-o . Febra nu a mai facut de aseara, cand i-am dat putin nurofel. Antibioticul ii place, il ia, dar siropelul de tuse e cu planset.
Si acum avem nasucul tre infundat si eu nu pricep de ce nu ies mucusorii

Pupam cu drag mamicile si le multumim pt gandurile bune, ne-au ajutat mult

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Buna dimineata si de la noi....in sfarsit am reusit !!!
Evident ca m-a apucat in we updatatre de programe...si am stricat calculatorul...nu mai mergeau unele pagini de internet....durerea nu ar fi fost asa mare daca ar fi mers DC
Asa ca m-am pus pe instalat si dezinstalat intr-o veselie, de-l facusem praf, dar ieri am reusit sa-l resuscitez (sotul si-a jurat ca nu o sa ma ajute, ca asa ma apuca pe mine...), bine nici eu nu am cerut ajutor, i-am spus isprava dupa ce treaba a fost rezolvata (el:ma intrebam eu de ce nu ai venit in pat si tot stateai la calculator??? )
Maria a inceput sa manance mai binisor, adica ~ 100 ml fructe/piure, cel putin deschide gura, asa ca sunt cat de cat multumita.
Azi ma duc sa-i faca vaccinul de 6 luni, sper sa nu planga ca la cel de 2 luni am plans si eu cu ea (era cam socata doctora ), insa la cel de 4 nu a zis nici pas- nu-mi venea sa cred...

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput