Felicitari madabout2003, dianalaura !!!
Raspunsuri - Pagina 6
lilimara spune:
sarah eu cred ca la CM-ul tau asa lung 14 zile sunt prea putine...Cred ca mai bine ai calcula scazand 14-16 zile de la data in care ar trebui sa iti vina.Asteapta sa intre una dintre fete care are CM la fel de lung ca al tau.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Katy82 spune:
Fetele va rog mult nu va mai suparati cand nu va raspunde cineva la intrebari, nu stim sa raspundem chiar la toate, nu suntem doctori. Putem sa va dam sfaturi din experienta dar nu la toate problemele voastre.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
mada86 spune:
Sarah...imi pare rau dar nu ma pricep. Si decat sa-mi dau cu parerea despre ceva ce nu stiu...cum spunea Lili ai putina rabdare si sigur ti se va raspunde
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
sarah199065 spune:
lili,eu am luat AC si asta a fost prima luna de cand le-am oprit(28martie)!cu ac il aveam 28 de zile precis!asa ca...oricum noi o sa prestam din ziua 14 pana in ziua 20!asa mi-am propus acum sa vedem si soticul ce o zice
oricum te
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
lorena_86 spune:
mada
as vreau eu sa depasesc aia 1200 dar ma incadrez pana in 1200
asa ca o sa aleg 2 ani
eu ma gandeam cum s-ar calcula avand in vedere ca as lucra 10 luni si 2 de la master
asta zic ca nu am un an lucrat si masterul as avea un an
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
ingeras2007 spune:
fetelor am o mare intrebare la voi:
ce ziceti daca modificam listuta pentru acatist sa ramana doar aspirantele la bb acolo, atunci cand o ducem la biserica sa scriem expres pe ea fete care se roaga la DD pentru bb, este doar o intrebare nu modific nimic fara acordul vostru si nu vreau sa supar pe nimeni cu intrebarea mea
mai raman putin logata cine mai doreste sa apara pe prima pagina sau sa modific ceva existent sa spuna
sarah199065 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Fetele va rog mult nu va mai suparati cand nu va raspunde cineva la intrebari, nu stim sa raspundem chiar la toate, nu suntem doctori. Putem sa va dam sfaturi din experienta dar nu la toate problemele voastre. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
katy,fereasca dumnezeu!cum sa ma supar?eu doar intreb pentru ca stiu ca voi ati mers mai mult pe la medici(din pacate)si poate voua v-au explicat mai bine!ca eu cu singur amea vizita la ginecolog,nu e ca sunt asa dezghetata!eu ce mai citesc pe net,pe la voi!!!
sper ca nu am suparat pe cineva cu insistenta mea dar daca e asa imi cer scuze!
2011 imi va aduce bebe mic!
cu ajutorul lui DD o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
lilimara spune:
citat din mesajul lui ingeras2007 fetelor am o mare intrebare la voi: ce ziceti daca modificam listuta pentru acatist sa ramana doar aspirantele la bb acolo, atunci cand o ducem la biserica sa scriem expres pe ea fete care se roaga la DD pentru bb, este doar o intrebare nu modific nimic fara acordul vostru si nu vreau sa supar pe nimeni cu intrebarea mea mai raman putin logata cine mai doreste sa apara pe prima pagina sau sa modific ceva existent sa spuna |
E o lista lunga intr-adevar...
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
alina_loca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sarah199065
buna,gabyv!deci tu cate zile de intarziere ai?mie mi-a venit la 38 zile!acum stau cu frica pentru lunile urmatoare sa nu am intarziere mare ca din iulie am vrea si noi sa incepem cu! sa dea DD sa fie bine pentru amandoua!deci daca mi s-ar mentine 37-38 zile cand ar trebui sa ovulez?cam pe 11-12 luna viitoare asa e?ca nu prea stiu!eu tot timpul calculez 14 zile de la menstruatie!e bine asa? 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png |
pai nu e bine 14 zile de la menstruatie. Era o metoda nu stiu ceva de genu' gasesti cel mai scurt ciclu si scazi 14 sai cel mai lung si scazi 11. Intre aceste perioade ar trebui sa ovulezi, dar nu se stie sigur , poate ca nu ai mereu ovulatie, poate ai ov spontana sau poate ca nu ovulezi deloc. Eu am cm de cand ma stiu intre 32 si 40, 42 de zile; enorm trebuie sa astept dublu fata de alte fete, si timpul trece greu cand iti doresti sa ramai gravi. sAu mai era ceva de genu' din 38 cat ai tu scazi 16 zile , si atunci are loc ov....trebuie sa mergi la medic sa-ti monitorizeze ov o luna sa stii care e treaba. De ex la mine luna trecuta am fost la ecografie in ziua 12 si aveam 2 ovule, unul de 13mm si altul de 8mm, albus am avut in ziua 18, dar nimik, azi sunt in ziua 37 rusii nu au venit....luna trecuta a venit la 40 de zile.
alina_loca spune:
citat din mesajul lui ingeras2007 fetelor am o mare intrebare la voi: ce ziceti daca modificam listuta pentru acatist sa ramana doar aspirantele la bb acolo, atunci cand o ducem la biserica sa scriem expres pe ea fete care se roaga la DD pentru bb, este doar o intrebare nu modific nimic fara acordul vostru si nu vreau sa supar pe nimeni cu intrebarea mea mai raman putin logata cine mai doreste sa apara pe prima pagina sau sa modific ceva existent sa spuna |
Vreau si eu la aspirante
Alina Valentina 31.08.1985
Corneliu