Felicitari madabout2003, dianalaura !!!
Raspunsuri - Pagina 7
lilimara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lilimara
E o lista lunga intr-adevar... Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008) Cu ajutorul lui DD in curand din nou |
Te rog frumos treci si numele fetitei mele la mine?Asta in cazul in care nu te refereai la faptul sa ramane doar numele noastre a gagicilor la acatist,fara sotiori si puisori.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
mada86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 mada as vreau eu sa depasesc aia 1200 dar ma incadrez pana in 1200 asa ca o sa aleg 2 ani eu ma gandeam cum s-ar calcula avand in vedere ca as lucra 10 luni si 2 de la master asta zic ca nu am un an lucrat si masterul as avea un an ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Nu am avut niciun caz de genul. Deci nu stiu sa-ti spun exact. Si nu vreau s-o dau in bara . Cred ca v-a trebui sa intrebi la ITM
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
lorena_86 spune:
cami, ca si sugestie
sper sa nu supar pe nimeni dar lista de la inceput cu aspirante nu prea mai e deloc reala
sunt acolo nume pe care nici eu care bantui pe aici de un an si ceva nu am auzit deloc de ele
ar trebuie totusi facut putin "curat" sa fie mai recenta listuta
si eu nu mai sunt trecuta, cred ca de atunci cu testul meu
cu siguranta e usor ca sunt nume acolo cred ca de ani de zile si nu au mai intrat de mult
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
merci mada
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
mada86 spune:
Lore...eu tot citesc legea. Eu am inteles ca cele 12 luni pot fi formate din cotizatii si din perioade de studii. Deci ar trebui sa fie ok pentru tine.
"Cele 12 luni pot fi constituite si din perioade in care persoana indreptatita:
不i-a insotit sotul in misiune permanenta in strainatate;
病 beneficiat de indemnizatie de somaj;
病 beneficiat de concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate;
病 realizat perioade asimilate stagiului de cotizare in sistemul public de pensii (conf. Legii 19/2001);
病 beneficiat de indemnizatia pentru cresterea copilului pina la 2/3 ani;
病 beneficiat de pensia de invaliditate;
病 beneficiat de concediu fara plata pentru a participa la cursuri de formare/perfectionare profesionala din initiative/cu acordul angajatorului;
病 urmat sau urmeaza cursurile de zi ale invatamantului universitar sau preuniversitar organizat potrivit legii;
不e afla in perioada de 60 zile de la absolvirea cursurilor de zi a invatamantului universitar cu examen de diploma/licenta".
Incurcate-s legile astea...
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
ingeras2007 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 cami, ca si sugestie sper sa nu supar pe nimeni dar lista de la inceput cu aspirante nu prea mai e deloc reala sunt acolo nume pe care nici eu care bantui pe aici de un an si ceva nu am auzit deloc de ele ar trebuie totusi facut putin "curat" sa fie mai recenta listuta si eu nu mai sunt trecuta, cred ca de atunci cu testul meu cu siguranta e usor ca sunt nume acolo cred ca de ani de zile si nu au mai intrat de mult ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lore te trec acum si pe tine pe listuta de aspirante, de asta ziceam si eu sa facem un pic curat pe prima pagina si cu aspirantele si listuta de acatist ma gandeam doar sa nu supar pe nimeni, gravi. au posibilitatea sa faca listute de acatist la odisee fara suparare, este doar o propunere chiar nu vreau sa supar pe nimeni si la zile de nastere ar trebui modificat.
lucianamoga spune:
Fetelor sunt foarte fericita
Acum am sunat sa vad de rezultatele la analizele de saptamana trecuta si sunt f bune
Of ...mi-am mai luat o piatra de pe inima
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
alina_loca spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Fetelor sunt foarte fericita Acum am sunat sa vad de rezultatele la analizele de saptamana trecuta si sunt f bune Of ...mi-am mai luat o piatra de pe inima Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
Bravo, ne bucuram pt tine. Ce analize ai facut?
camcris spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Fetelor sunt foarte fericita Acum am sunat sa vad de rezultatele la analizele de saptamana trecuta si sunt f bune Of ...mi-am mai luat o piatra de pe inima Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
foarte bine luci ca ai scapat de o grija, darca nu te superi ca intreb de cat timp incercati? sotul si-a facut analizele?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
Mersi Alina .Papanicolau si secretii.Am trait cu impresia (nu stiu de ce)ca sigur am vreo lighioana pe acolo .
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!