Felicitari madabout2003, dianalaura !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Lorena eu din cate am inteles daca esti student nu trebuie sa fii si angajat ca sa beneficiezi de prenatal, studentii si masterantii nu trebuie sa aiba alte venituri si trebuie sa fie la zi, si sa aiba un an neintrerupt cand nasc.
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenusht neata fetelor!azi, in ziua 37 mi-a venit...deci am avut 6 zile de intarziere! slava Domnului ca macar a venit!daca stiam nu mai mergeam sa fac atatea analize si le faceam in ziua a treia a ciclului ca trebuie sa fac altele atunci! am intrat macar in normal... Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
Bine ca a venit si nu te tine mai mult in suspans, ca iti trec tot felulde idei prin cap.
Mihaelafalt spune:
Acum am terminat de citit din urma si ma duc la calcat fiindca am terminat curatenia dar sunt si franta de oboseala. Referitor la fetele care ziceati ca aveti probleme cu banii nu va faceti griji ca nu cred ca este cineva de aici care sa trebuiasca sa faca analize si toate celelalte si sa mai ramana si cu bani.Eu am noroc de un frate de al meu ca ma ajuta cand nu mai pot iesi la suprafata, dar e foarte greu ca nici eu nu lucrez iar cheltuieli sunt de nici nu imi vine sa ma mai gandesc.
dianalaura spune:
Elenush...daca tot nu a fost bebe...macar bine ca a venit menstruatia...sa nu mai stai asa in suspans.
Si ca sa nu prelungesc suspansul si in cazul meu, am fost pana la urma si mi-am facut un beta - hcg, o sa sun pe la 17 la laborator ca inchid la 18, si eu la fel, si nu pot merge sa ridic rezultatul pana maine. Si nu am rabdare, tre sa aflu azi.
Daca vreti sa ma treceti si pe mine pe lista:
Diana Laura - 07.07.1979
Aurelian
Ianis Stefan
diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
lorena_86 spune:
da, asa e
dar acum intrebarea: o sa primesc minimul de 600 ron sau 85% din veniturile mele sau cat mai e ca stiu ca s-a tot schimbat
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Katy82 spune:
Lore, merci de sfaturi. Nu accept, normal. Ce am luat pana acum nu cred ca afecteaza - augumentin de 1 g. care se pare ca merge in sarcina, le-am terminat azi, deci daca s-a prins cumva ar fi pana in implantare, trachisept care e natural si paracetamol simplu.
Mada cu ceaiul ce ceapa nu am incercat, desi si eu le-am mai sfatuit pe fete sa incerce, la mine e tuse seaca. Am avut un sirop de patlagina cu miere si propolis si de cate ori luam mai rau imi facea, probabil are in primul rand rol expectorant. Ori nu e cazul.
fetele!
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
mada86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 da, asa e dar acum intrebarea: o sa primesc minimul de 600 ron sau 85% din veniturile mele sau cat mai e ca stiu ca s-a tot schimbat ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Momentan, procentul este de 75% din venituri. Nu mai e 85%. Daca 75% din veniturile tale reprezinta mai putin de 600 lei, vei primi cei 600 lei. Daca e mai mult decat 600 lei, atunci vei primi 75%.
Daca alegi sa stai acasa doar 1 anvei primi o indemnizatie lunara in cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, care nu poate fi mai mica de 600 lei si nici mai mare de 3.400 lei.
Daca alegi sa stai acasa 2 ani vei primi o indemnizatie lunara in cuantum de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, care nu poate fi mai mica de 600 lei si nici mai mare de 1.200 lei.
http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png
sarah199065 spune:
imi raspunde si mie cineva la intrebarea de pe pagina precedenta?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png