Felicitari madabout2003, dianalaura !!!
Raspunsuri - Pagina 4
lilimara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
mai culmea ca eu n-am scurgeri albicioasa, sau apoase cum am de obicei... zilele astea ma verific cu un deget si am ceva f slab cantitativ si usor branzos asa...adica gen 'grumujoare-scamutze'...nush' cum naiba sa ma exprim si scuzati exprimarea |
Da cred ca stiu exact cum ca asa e si la mine,Toate au fost ciudate la mine luna asta.La CM nu am mai avut durerile alea infernale,nu am avut albus de ou la ovulatie ca in restul lunilor,iar conform testelor am ovulat(eu din alea nu mai imi cumpar ca ma zapacesc de tot,am avut teste pozitive 4 zile la rand].plus stranuturile,plus nervozitatea asta care de obicei o aveam doar cu 2-3 zile inainte de a-mi veni uratii.Deci sper sa fie bebe ca prea sunt toate de-andoaselea.
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
lilimara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada86 Lili..vad ca o sa ne testam cam in aceeasi perioada. Ce frumos ar fi sa avem amandoua II http://lt1f.lilypie.com/1krjp3.png |
Cu siguranta or sa fie
Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
gabyv spune:
Neata,
am venit si eu la cafea
mie nu-mi merge netul acasa, asaca am inceput ziua bine, noroc de mobil ca pot sa va citesc.
Fetele, eu cred ca am ceva reactii adverse la duphaston, ieri mi-a fost foame continuu si greata. Azi la fel greata, dar fara pofta de mancare. Si clar nu e bebe, ca nu am ovulat. Vi s-a intamplat de la dudu asa ceva?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
madabout2003 spune:
Camcris daca umbli la listuta poti sa imi pui DNP 20.12.2011?
Moni incearca cum zice si Lore un test maine! Ziceai ca ai ovulat pe 12, daca ai avea o faza luteala de 14 zile azi ai fii Z12 DPO deci devreme nu?
Katy ai incercat ceaiul de ceapa? La Emily a functionat f bine pt tuse. Fierbi coji de ceapa (numai partea portocalie) si cateva coji de nuca pana scade apa. Se bea cu miere si lamaie.. Sanatate!
Fetelor imi pare rau ca e urata vremea la voi, aici iar a iesit soarele, 20 de grade, v'as trimit l'a pachet niste aer de primavara!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
lorena_86 spune:
gaby, eu am avut stari de rau rau cand am luat dufaston
ce mancam vomam si mi se intorcea de la toata mancarea
eu am luat o singura luna dar rau am facut ca eu si asa am progesteronul mare
deci sunt sanse sa ca de la el sa te simti asa
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
gabyv spune:
Thx Lore, din pacate trebuie sa iau ca sa imi vina menstra, iar in z3 fac si analizele. Mi-a zis dr ca in mod normal nu mi-ar da fara ele, dar am prea multe zile de intarziere in fiecare cm. Oricum nu mai am mult, inca5 zile inafara de asta.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui gabyv Thx Lore, din pacate trebuie sa iau ca sa imi vina menstra, iar in z3 fac si analizele. Mi-a zis dr ca in mod normal nu mi-ar da fara ele, dar am prea multe zile de intarziere in fiecare cm. Oricum nu mai am mult, inca5 zile inafara de asta. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
buna,gabyv!deci tu cate zile de intarziere ai?mie mi-a venit la 38 zile!acum stau cu frica pentru lunile urmatoare sa nu am intarziere mare ca din iulie am vrea si noi sa incepem cu! sa dea DD sa fie bine pentru amandoua!deci daca mi s-ar mentine 37-38 zile cand ar trebui sa ovulez?cam pe 11-12 luna viitoare asa e?ca nu prea stiu!eu tot timpul calculez 14 zile de la menstruatie!e bine asa?
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
Katy82 spune:
Sarah eu zic sa-ti iei dintr-un aur de mai buna calitate pt ca de regula ele se cam zgarie, la mine deja dupa 2 ani sunt zgariate iar la sot nu mai spun, culoarea depinde de gusturi, mie imi place aurul galben.
Referitor la sindromul down stiu si eu un caz, doc i-a spus mamicii ca e suspecta, ea nu a avut bani sa faca analiza aceea ca e f. scumpa, a stat toata sarcina cu frica si acum are o frumusete de fetita, sanatoasa tun. Deci.... nu stiu ce sa mai zic. Unde pui ca toate pacientele acelui doc erau suspecte de sarcina cu sindrom dawn. Deci e ceva „suspect„ cu doctorul as spune eu.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Monique77 spune:
citat din mesajul lui madabout2003 Camcris daca umbli la listuta poti sa imi pui DNP 20.12.2011? Moni incearca cum zice si Lore un test maine! Ziceai ca ai ovulat pe 12, daca ai avea o faza luteala de 14 zile azi ai fii Z12 DPO deci devreme nu? Katy ai incercat ceaiul de ceapa? La Emily a functionat f bine pt tuse. Fierbi coji de ceapa (numai partea portocalie) si cateva coji de nuca pana scade apa. Se bea cu miere si lamaie.. Sanatate! Fetelor imi pare rau ca e urata vremea la voi, aici iar a iesit soarele, 20 de grade, v'as trimit l'a pachet niste aer de primavara! MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+ |
dada, ar fi cam devreme
daca am ovulat in ziua 12 sau 13 as avea intr-adevar azi 12 sau 13 zile DPO
ieri cand am facut testul aveam deci 11 sau 12 zile....DPO
dar faza luteala trebuie sa tina minim 14 zile?
sarah199065 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Sarah eu zic sa-ti iei dintr-un aur de mai buna calitate pt ca de regula ele se cam zgarie, la mine deja dupa 2 ani sunt zgariate iar la sot nu mai spun, culoarea depinde de gusturi, mie imi place aurul galben. Referitor la sindromul down stiu si eu un caz, doc i-a spus mamicii ca e suspecta, ea nu a avut bani sa faca analiza aceea ca e f. scumpa, a stat toata sarcina cu frica si acum are o frumusete de fetita, sanatoasa tun. Deci.... nu stiu ce sa mai zic. Unde pui ca toate pacientele acelui doc erau suspecte de sarcina cu sindrom dawn. Deci e ceva „suspect„ cu doctorul as spune eu. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png