Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Neata. Multumim pentru urarile de la multi ani de pe 12.
Noi tot in urma suntem. Am citit si eu ce ati scris. Am priceput ceva de pareri diferite printre noi si am vrut sa va zic apropos de comparatii intre orice, inclusiv soti, copii, noi, am fost ieri la biserica sa ma spove si cand am intrat m-am speriat: era biserica plina la 8 dimineata, multi in genunchi, zic ups ce-o fi asta, eu grabita sa ma intorc repede acasa sa poate pleca sotu cu teo la teatru. Si vad ca erau copii de la scoala din apropiere, multi vreo 60, 2 clase, erau la spovedanie comuna. Eu n-am vazut asa ceva pana acum, dar a fost instructiv si pentru mine, ca auzeam asa: porunca a nu stiu cata, copii voi ati poftit vreodata la ce au cei de langa voi, care are haine mai frumoase, sau adidasi de firma sau telefon mobil sau parinti mai buni- si copiii ziceau daaaaa in cor- imi venea sa rad ca erau haiosi ei cu ce mutrite aveau, dar ma si strangea in spate ca ma gandeam si la mine la asta cu poftitu la ce are altu, ca si eu ca oricare m-am gandit ca ala are nu stiu ca mai mult sau mai bun ca mine, inclusiv sot intr-o perioada, cand ma enerva. Si zice preotu, mai copiii, nu aveti de ce sa poftiti la ce are altul sau sa fiti invidiosi ca fiecare dintre noi are un dar si un amar, fiecare avem bucuriile si durerile noastre si trebuie sa ne bucuram din suflet de ce avem.Si mi-am amintit ca are dreptate,e asa frumos sa ne bucuram de ce avem si sa crestem noi si sa-i ajutam/impingem de la spate si pe cei de langa noi, ca pe ei i-am vrut si am stiut noi de ce ii vrem.
Acu sa revin cu picioarele pe pamant, va rog sa-mi spuneti si mie unde gasec retete de biscuiti pentru copii, am vazut dar nu mi-am salvat. Multumesc mult si o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata fetele!

Gabitza, si eu sunt terminata cu somnul...nu stiu cum sa-l fac sa nu mai maraie si sa pape noaptea...noi papam fara numar...bine, l-am si invatat eu prost...cum caraie, cum bagam tzitzi...cred ca deja e obicei la noi...

Catalina, am citit si eu despre Andrei...uf doamne, numai parinte sa nu fii...ajung si eu la banca sa pun ceva banuiti...doamne ajuta...

Rubia, am citit patania ta...ieri a fost zi de 13, nu?

Adriana, sanatate mami...unde mergeti pana la urma? la ce hotel?

Bumble, asa ma distrezi cum povestesti...si tu si Paula...

Carmen, imi place gandirea ta...si modul in care va traiti viata... felicitari...

Rodiiiiiiiiiii...salutareeeee...pe unde umblati?

Crispro, ufff, nici eu nu pot dormi cand aud pe cineva sforaind...stiu ce nasol e... din pacate solutii minune nu cred ca sunt...

Dragaica, ce m-ai distrat cu postarea ta...esti mortala... adevarul e ca dupa 30, cam toti ar trebui sa trecem pe al Remat...

Imaya, uauuu...stati bine cu kilele...

Victo, ce-ti bucatareste tanti azi???

eu am trimis ieri covoarele la spalat, asa ca astazi are spatiu destul Filip sa se preumble cu premergatorul...ca tot uitasem de el... asa....si trebuie sa ma apuc de curatenie...totusi... greu, domle, greu cu mobilizarea...

si eu vreau reteta de slabit...as renunta de bunavoie la vreo 3-4 kile... Paulaaaaaaaaaaaaa!!!!

la Eric am folosit pasta de dinti de la Chicco...la Filip inca n-am cumparat... doar periutele de la Nuk pe care le devoreaza... la cat baleste bietul, se spala singur pe dinti...

si eu stiu povestea cu fluorul...cam controversata...

revin! o zi frumaosa doamnelor!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Iulia

De la ce banci pot depune banuti? Este vreo suma minima? Eu am un BRD prin apropiere, mai departe nu m-as duce.. ploua si sotul ajunge dupa ce se inchid bancile.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

e f ok la BRD...la ei cel putin nu trebuie sa ai cont ca sa depui bani, in scsimb la alte banci, da...nu e suma minima...depui cat vrei...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Imaya, foarte bine stati la control cu greutatea! flacau mare, ce mai! Cu adormitul in brate, asa fac si eu... uneori il mai adorm langa mine in patul mare, dar dureaza minim o juma de ora, ca se apuca de povestit... incearca daca ai timp sa stai langa el pana adoarme. La mine nici varianta asta nu merge tot timpul, ca uneori incepe plansul si tot la leganat ajungem..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cristina, el in brate adoarme in 5 minute maxim, nici nu ajung la cinci elefanti cantati :). Cred ca imi cam lipseste rabdarea nicidecum sa stau langa el. Am stat juma de ora si desi ii e somn tot se rostogoleste si se joaca. Cum il iau in brate cum adoarme. Ma gandeam sa l invat cu o jucarie de plus in brate apoi usor sa fac tranztia spre pat. Rabdare sa am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

bumblebee - nu conteaza banca, nu exista o suma minima .Conteaza orice banut.

Multumesc fetelor!

Catalina

Andrei in varsta de 10zile are nevoie de ajutor urgent

Conteaza banca!!! Eu acum vin de la Raiffeisen. Care m-au trimis la Banca Transilvania. Ca ei nu au aces la conturile BT. Ma duc mai tarziu la BT, ca nu era in drumul meu.
Poate la alte banci e altfel, dar la Raiffeisen, m-au trimis de acolo.Dupa ce am stat 10 minute la coada
Cris, eu cred ca doar la salata se refera.
Revin mai tarziu cu dieta mea modificata...
Am fost sa iau si un bilet de avion Tg Mures - Bucuresti la Tarom. Am fost socata sa vad ca costa 300 de lei doar dus

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Nu am stiut Paula....ce tampiti. Rectific, conteaza banca :).

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo
Acu sa revin cu picioarele pe pamant, va rog sa-mi spuneti si mie unde gasec retete de biscuiti pentru copii, am vazut dar nu mi-am salvat. Multumesc mult si o zi frumoasa va doresc!

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

retete biscuiti fara sare si zahar

reteta 1:

1 pachet unt, 5 linguri de apa, 1 lingura de otet (eu cred ca o sa pun suc de lamaie), coaja rasa de lamaie/portocala si faina cat cuprinde.
Se amesteca toate si se intinde o foaie care se taie in patrate sau forme si se coc la cuptorul bine incins, dar dupa ce le bagati dati pe potrivit. In reteta scria ca se coc 10 min...

reteta 2:

300 g faina, 200 g unt, 2 galbenusuri, coaja de lamaie si zahar vanilat(optional).
Intr-un castron, se freaca untul moale, se adauga pe rind, galbenusurile, amestecind dupa fiecare si, la urma, faina. Aluatul se amesteca cu mana, fara sa se framante, apoi se lasa la rece 30 minute, ca sa se intareasca grasimea; astfel, nu va fi nevoie de prea multa faina la prelucrare. Intinzi foaie, tai forme si coci la foc mijlociu, 20 minute (foarte putin rumenite).

am gasit si eu o reteta de biscuiti

Ingrediente:
- 1 cana de faina
- 1 cana de cereale
- 1 cana de suc natural de fructe

Mod de preparare:
Amesteca ingredientele, intinde o foaie din coca obtinuta si tai-o in formele dorite. Se pun in tava si se coc timp de 20-30 de minute la 175 de grade.

Astea le-am salvat eu

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Iuliana-baby78-multumesc mult pentru retete. O sa trec la treaba, sa-i fac azi, dar nu stiu daca am unt, oricum pana acum nu i-am dat unt.
De azi suntem la regula si diciplina- adica eu asa imi propun, deja Albert se trezete de cateva nopti din ora in ora si eu de obo sa taca, i-am tot oferit hrana la sursa, sa-i astup gura si s-a obisnuit. Deci astazi incerc sa-mi amintesc cum faceam la Teo de dormea el toata noaptea, ca azi dimineata eram toti capii, pana si teo tot repeta mami spune-i ca sunt suparat pe el ca m-a trezit mereu. Asa ca astazi caut metode sa ne fie tuturor mai usor, ca or fi si dintii nu zic nu, desi nu se vede nimic, dar stiu sigur ca titi mereu noaptea doar doar o tacea n-a fost o idee buna.Si nici leganatul in brate si adormitul in brate in plimbari prin casa.
Cat ziceati voi ca platiti bona? Pup.
Azi o sa mai scriu, sa nu va suparati, imi e de ajutor sa scriu programul baietilor, ca asa imi clarific ce e de facut si parca nu vorbesc nici singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo
oana, mie pediatrul lui stefan mi-a interzis sa merg la piscina cu copiii pana la 3 ani pe putin. din cauza de pericol de dermatite, micoze, otite. nici dupa 3 ani nu e de preferat cu regularitate. sunt ok baile in apa curgatoare.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Victo unde mergem noi merg doar copii...am fost cu Raisa si Raul...intra si un adult cu copilul dar toata lumea face dus inainte ...apoi a venit un baietel de 1 anisor si un pic
apa e tratata prin ionizare...deci e super ok
nu e vorba numai de apa ci si de dusuri sau de locul de schimbat etc
asta e...ne facem bine si mergem din nou
e posibil la dusul de dupa balaceala sa fi ramas 2-3 stropi de spuma...cine stie!

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Asta e dieta mea. Mi-a placut mai mult decat prima.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput