Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 19
adrianaBuc spune:
NEATA
LML Iulia Alexandra-natural de Otiliav
Na! Ca am reusit sa zic si eu LML la timp. Va doresc o zi linistita.
ooana spune:
LMA Iulia
Carmen acum suntem la zucchini...dar o sa incerc si eu banana
programul vostru ma incanta iti dai seama ca mai vad si pe altcineva cu mai putine mese
la noi da roade programul propus de pediatru...cu masa de la ora 18 de 100gr...apoi suge la ora 20 si doarme pana dimineata
in total papa cam 1 kg/zi
Rubia o adevarata aventura!
Oscillo si noi tot 1capacel/zi
Diana pentru mine e mai simplu cu virament bancar de acasa pe homebank...zilele astea o sa le trimit si eu cativa banuti...sper sa reusim sa ii ajutam si sa stranga suma necesara
Adriana care sunt "fricile" de plecarea la Turci...nu s epoate intampla nimic mai mult decat sa va simtiti bine
cand plecati? si unde? poate ne vedem...si noi mergem din 6 iunie
Crispro nici Matei nu umbla...daca il tin de sub brat pe varfuri bicicleste ceva acolo...daca il las pe picioruse aseaza picioarele corect dar sta tapan nu indoaie genunchii deloc
eu inca mai sper sa mearga in 4 labe...mai ales dupa ce am vazut in programelul de la Diana ca inca timpul nu e pierdut
Cris asa face si Matei alege cate 1 fir de par e tare simpatic
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Neata!
Iulia
De la ce banci pot depune banuti? Este vreo suma minima? Eu am un BRD prin apropiere, mai departe nu m-as duce.. ploua si sotul ajunge dupa ce se inchid bancile.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Azi dimineata aveam 67,3. Noroc ca slabesc asa mult, ca altfel as fi renuntat la dieta. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
Felicitari pentru kg topite!
Dar pana la urma la ce se refera "cat vrei" din dieta?...La salata sau la toate alimentele?
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Iulia la multi ani papusa cu ochi albastrii Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Neata, fetele! Ce m-a disperat sotul azi noapte cu sforaitul, ioi... la un moment dat isi pierduse si proteza/gutiera, asa ca a inceput scrasnetul. Am urlat la el in miez de noapte. Apoi vreo 2 ore din 15 in 15 min tot il impingeam si ii ziceam sa se intoarca, sa nu mai sforaie. La 3 juma mi-am luat plapuma si am plecat in camera lui Vlad. A fost mai bine acolo. S-a trezit la 5 piticul, a papat putin, si a stat treaz o ora juma... am tot povestit. si apoi somn iar pana la 8 juma.
Rubia,ce aventura ai avut ...
Imaya, foarte bine stati la control cu greutatea! flacau mare, ce mai! Cu adormitul in brate, asa fac si eu... uneori il mai adorm langa mine in patul mare, dar dureaza minim o juma de ora, ca se apuca de povestit... incearca daca ai timp sa stai langa el pana adoarme. La mine nici varianta asta nu merge tot timpul, ca uneori incepe plansul si tot la leganat ajungem..
Ramo, ce ma distrezi cu Oana Badiu.
La multi ani Iulia!!! sa cresti mare si sanatoasa!!!
Btz, aici e dieta, am cautat-o de mi-au iesit ochii din orbite. Acum o si salvez, sa fiu sigura... sa vedem ce zice Paula cu dieta ei. dieta
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
neata.
cafea?
eu am facut planul la tanti- azi bucatareste. copilu se joaca in camera lui.
m-am facut mama rea. noatea cd se trezeste nu plange tare c at cd era bebelus..maraie asa.iar eu de somn inchid babyphone-ul..
problema e ca adorm.si nu il mai aud. off..
dar asa am dormit si eu pana la 7 dimineata.
stiti ca nu am timp sa citesc. asta e.
seara pic franta de oboseala.
pupici la toata gasca.
oana, mie pediatrul lui stefan mi-a interzis sa merg la piscina cu copiii pana la 3 ani pe putin. din cauza de pericol de dermatite, micoze, otite. nici dupa 3 ani nu e de preferat cu regularitate. sunt ok baile in apa curgatoare.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
ilinca, pe gyongy ai avut-o la curatenie? v-ati inteles bine?
catalina2307 spune:
bumblebee - nu conteaza banca, nu exista o suma minima .Conteaza orice banut.
Multumesc fetelor!
Andrei in varsta de 10zile are nevoie de ajutor urgent
Victo spune:
ma duc la invatat.byeee