Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 18
paula_m spune:
Neata fetele
Catalina, ajung azi la banca si ii trimit si eu niste banuti lui Andrei. Sa dea Domnul sa reuseasca operatia care au facut-o ieri si sa fie totul bine.
Tanti e racit Matei? Eu nu i-am dat niciodata coryzalia. De raceala eu i-am dat oscilo si panadol de 3 ori pe zi. Dar nu avea febra sa tuse, doar muci
Azi dimineata aveam 67,3. Noroc ca slabesc asa mult, ca altfel as fi renuntat la dieta.
La multi ani Iulia!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
Diana_Eva spune:
Buna dimineata!
Oscillo un capacel/ zi in apa. Nu folosi lingurite metal cand diluezi. Coryzalia nu am dat.
Revin dupa ce linistesc iubirea mea!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
btz_ovi spune:
Neatza fetele.
PAULA mersi de cafea..Ce dieta tii?Detaliaza
IMAYA madame Culcer spunea la un moment dat ca ar trebui pusa o paturica calduta pe patul lor atunci cand sunt luati din brate,in acest fel se evita trezirea lui din cauza diferentei de temperatura.
Altceva nu stiu ce sa iti spun .Sper sa reusesti
Si mie imi place USTUROIUL,nu ratez nici o ocazie sa mananc.
Off eu cand aud de copilasi bolnaviori mi se rupe inima.Nici nu as vrea sa stiu ce e in sufletul parintilor,e groaznic.
Noi ne simtim deja mai bine,Panadol de 2xzi si cate un tub de oscilo dimi si seara,insa noaptea e groaznica.Se trezeste urland,se foieste cate o ora,tipa dupa suzeta,sta la gura lui dar nu si-o ia (desi mereu face asta ziua),incearca sa se puna pe burta dar nu poate din cauza sacului de dormit,iar cand ii dau suzeta o scuipa,circul continuand "da suzeta,baga suzeta,scuipa suzeta".Efectiv ma termina de creieri.Si presimt ca vrea o a 2a masa pe noapte.O iau razna.Pe la 6 luni nu mai manca deloc noaptea,acum nu stiu ce a patit.
Ca tot vorbeati de oscilo:mereu spuneti "capac" ca masura.Dar eu nu vad nici un capac.Ci doar 6 doze mici,cate 3 puse in recipiente sigilate.Mai sunt si alte tipuri de ambalaje?????
Fetele am o carticica cu jocuri pentru fiecare luna.Vreti sa fac poze la cateva pagini si sa le pun pe mail-ul comun???Sunt asemanatoare cu cele recomandate de kineto.(DIANA,nu te-am uitat )
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Diana_Eva spune:
Pentru Andrei e si cont de paypal daca vreti.
Btz-capacel e capacul de la o doza.
paula_m spune:
Btz, e dieta pusa de Rody de vreo 2 capitole. Dar am modificat-o un pic, adica am gasit pe net o varianta f asemanatoare care mi-a placut mai mult. O scriu azi, cand imi fac un pic de timp, ca m-am apucat de sortat haine si tb sa ajung si la banca.
Capacul de oscilo e capacelul de la tubulet. Nici eu nu stiam care e si am intrebat fetele.
Daaaa, vreau carticica!!!
Poze luna 9
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Pentru Andrei e si cont de paypal daca vreti. Btz-capacel e capacul de la o doza. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Da, dar eu nu ma pricep si oricum tb sa ajung la banca
Poze luna 9
btz_ovi spune:
Pai eu pun continutul de la un tubulet de ala,sunt cateva grauntele,nu multe.Capacul de la tub e mic,nu incape nici un graunte.
Nu,nu pricep eu.Inca mi-e somn
Dupa ce-l hranesc pe Paulinio fac poze si le pun pe mail.
Sunt interesante si amuzante.Noi deja am facut cateva si ii plac la nebunie.
Carmen imi place mult cum povesteti tu de familia ta,esti o persoana echilibrata si realista.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Diana_Eva spune:
Btz - Asa cam 10 granule ca sa nu mai vb in capacele. La homeopate nu conteaza cantitatea. O sa fac si eu poza la capacel.
Sa nu pui mana pe ele!!
Asteptam carticica cu interes.
ramo1901 spune:
Neata fetele.....va doresc o zi frumoasa....aici e tare frig,sta sa ploua iarasi, e asa o atmosfera incarcata...cred ca asta e cauza durerii mele de cap...
Stiti ca astazi incepe targul intenational pentru copii,Baby boom parca..merge cineva? daca da,va rog sa imi spuneti si mie cum e. asa as fi mers,chiar imi facusem planuri, dar se cununa nasa Sabinutei, asa ca a picat iesirea...asta e, ramane pe anul viitor...
O intrebare...puii vostrii se balanseaza asa cu putere cand ii tineti in fundic? Sabina cand e pe coltar, ma dispera cum se tranteste in spate. acum a inceput si in patut cand o pun intre jucarii. eu ii pun perini dar mi-e teama sa nu dea cu capul..offf off
si mai nou se bucura atat de mult cand o vede la stirile de la antena 1 pe Oana Frigescu Badiu....tipa si aplauda de bucurie iar de cateva zile ii zice mama......O tot amenint ca o duc la Bucuresti si i-o las Oanei...
Voi ce mai faceti? Sunteti ok?
Pupici la delfinasi...