Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 17
carla_2008 spune:
Si mie mi-a iesit usturoi
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
Diana_Eva spune:
Sa inteleg ca suntem un delfinariu cam usturoiat?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ilinca79 spune:
Diana, multumesc mult, dar ramanem la Nenedent deocamdata ca vad ca tare ne place gustul Chiar o sa-mi intreb stomatologul care-i treaba cu fluorul. Stiu ca de la o anumita varsta se administreaza ca supliment alimentar, dar am inteles ca e controversat.
Cris2010 si sotului i s-a parut urat Victor la nastere dar mi-a zis recent doar, si multi alti tatici prieteni cu noi au zis la fel despre bebelusii lor. Nicio mama insa n-am auzit sa spuna asta...ca tot se vb mai devreme despre diferenta dintre mama si tata
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
eu am zis ca mara e urata, in schimb marius zicea ca e cel mai frumos copil. nu era :)))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Eu nu imi faceam griji de cum arata ci de ce nu tipa. Copilul meu nu a tipat multa vreme. Primele 24 de ore ea mormaia asa incetisor - eu ziceam ca ne zice toate secretele universului numai ca noi nu suntem in stare sa le intelegem. Inca mai "canta" asa cand are chef. Ce mi-a ramas in cap cat de calduta era. Adorabila senzatie si miros de copil nou nout!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
catalina2307 spune:
Andrei este un baietel in varsta de 9 zile, Astazi a suferit o interventie chirurgicala la inimioara si se afla in coma indusa. Medicii se lupta pt viata lui.
Parintii au mare nevoie de 8000 ron pt a salva viata puiului lor si sunt in lupta cu timpul...
Cand aveti vreme intrati sa cititi povestea lui Andrei -gasiti link la semnatura mea- si din putinul fiecareia poate reusim sa il ajutam pe micut.
Edit - Andrei a fost operat la Tg Mures....pt parinti ar insemna tare mult putin sprijin (de orice fel).
Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent
carla_2008 spune:
am citit cazul lui Andrei.mi se rupe inima cand vad asa un sufletel mic chinuit deja cu operatii........dimineata ii vom trimite si noi o mica suma.
ma pun in situatia mamicii,e disperata cred!!!!
haideti sa ii ajutam cat mai multe!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
imaya spune:
Buna dimineata mamici si delfiasi.
Rar gasesc timp s ava scriu desi va citesc aproape in fiecare zi.
Despre noi, suntem bine sanatosi, am fost ieri la controlul de 9 luni, Andrei are 9.900 si 76 cm. Mananca foarte bine, program cam ca al vostru :10- fructe, 13- legume, carne, 16 iaurt, 18 - gris cu lapte, taietei ciu lapte, mamaliguta cu branza etc. La 9 culcarea su 5 masuri de LP. Doarme toata noaptea fra treziri (decat rar de tot), se trezeste la 8. LP ii dau dimineata in somn cam cand ma trez eu pe la 6-7. In rest joaca cat cuprinde. Acum i am luat si tarc deci are ce face toata ziua, tot schimbam locu de joaca si camera sa nu se plictiseasca.Ziua mai doarme cate juma de ora cam la 2 ore si la pranz 2 ore.
Problema mea e ca l am invatat sa adoarma in brate si acum as vrea sa l dezvat. Dar cum il pun in patut sau pat el incepe sa se joace indiferentca i se inchid ochii. Aveti ceva idei?
Multumesc anticipat fetele