Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Si mie mi-a iesit usturoi

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Sa inteleg ca suntem un delfinariu cam usturoiat?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mie imi place usturoiu

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

si mie dar doare burtica de la prea mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Diana, multumesc mult, dar ramanem la Nenedent deocamdata ca vad ca tare ne place gustul Chiar o sa-mi intreb stomatologul care-i treaba cu fluorul. Stiu ca de la o anumita varsta se administreaza ca supliment alimentar, dar am inteles ca e controversat.

Cris2010 si sotului i s-a parut urat Victor la nastere dar mi-a zis recent doar, si multi alti tatici prieteni cu noi au zis la fel despre bebelusii lor. Nicio mama insa n-am auzit sa spuna asta...ca tot se vb mai devreme despre diferenta dintre mama si tata

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu am zis ca mara e urata, in schimb marius zicea ca e cel mai frumos copil. nu era :)))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Eu nu imi faceam griji de cum arata ci de ce nu tipa. Copilul meu nu a tipat multa vreme. Primele 24 de ore ea mormaia asa incetisor - eu ziceam ca ne zice toate secretele universului numai ca noi nu suntem in stare sa le intelegem. Inca mai "canta" asa cand are chef. Ce mi-a ramas in cap cat de calduta era. Adorabila senzatie si miros de copil nou nout!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Andrei este un baietel in varsta de 9 zile, Astazi a suferit o interventie chirurgicala la inimioara si se afla in coma indusa. Medicii se lupta pt viata lui.
Parintii au mare nevoie de 8000 ron pt a salva viata puiului lor si sunt in lupta cu timpul...

Cand aveti vreme intrati sa cititi povestea lui Andrei -gasiti link la semnatura mea- si din putinul fiecareia poate reusim sa il ajutam pe micut.

Edit - Andrei a fost operat la Tg Mures....pt parinti ar insemna tare mult putin sprijin (de orice fel).

Andrei in varsta de 8zile are nevoie de ajutor urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

am citit cazul lui Andrei.mi se rupe inima cand vad asa un sufletel mic chinuit deja cu operatii........dimineata ii vom trimite si noi o mica suma.
ma pun in situatia mamicii,e disperata cred!!!!
haideti sa ii ajutam cat mai multe!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata mamici si delfiasi.

Rar gasesc timp s ava scriu desi va citesc aproape in fiecare zi.
Despre noi, suntem bine sanatosi, am fost ieri la controlul de 9 luni, Andrei are 9.900 si 76 cm. Mananca foarte bine, program cam ca al vostru :10- fructe, 13- legume, carne, 16 iaurt, 18 - gris cu lapte, taietei ciu lapte, mamaliguta cu branza etc. La 9 culcarea su 5 masuri de LP. Doarme toata noaptea fra treziri (decat rar de tot), se trezeste la 8. LP ii dau dimineata in somn cam cand ma trez eu pe la 6-7. In rest joaca cat cuprinde. Acum i am luat si tarc deci are ce face toata ziua, tot schimbam locu de joaca si camera sa nu se plictiseasca.Ziua mai doarme cate juma de ora cam la 2 ore si la pranz 2 ore.

Problema mea e ca l am invatat sa adoarma in brate si acum as vrea sa l dezvat. Dar cum il pun in patut sau pat el incepe sa se joace indiferentca i se inchid ochii. Aveti ceva idei?
Multumesc anticipat fetele

Mergi la inceput