Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 21
ooana spune:
am si io o intrebare
de ce nu va faceti homebank sau internet banking, ca e acelasi lucru...ca sa nu mai umblati pe la banci?
eu pe unde am card/cont am si optiunea asta ca sa vad cand intra bani de acasa sau sa pot face plati inclusiv utilitati de acasa
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana am si io o intrebare de ce nu va faceti homebank sau internet banking, ca e acelasi lucru...ca sa nu mai umblati pe la banci? eu pe unde am card/cont am si optiunea asta ca sa vad cand intra bani de acasa sau sa pot face plati inclusiv utilitati de acasa Matei - luna a 9-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Pt ca nu stiu cum
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Pt ca nu stiu cum Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 9 |
pai zi asa la baba
ia zi tu rapid unde ai cont/card?
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
bumblebee spune:
Noi avem ING homebanking, dar nu am nici macar 10 lei pe el, ca sa depun tb sa ajung in centru, asadar, tot brdul e mai aproape, oricum am cont si la ei.
Eu am sa incerc dieta asta dupa sarbatori, ca sigur mai pun ceva pe mine, dar oare crenwustii nu ii pot inlocui? nu sunt fan mezeluri.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
ooana spune:
capitol nou in lucru
Noi 2
btz_ovi spune:
Pentru internet banking trebuie completate vreo 2 formulare la banca.Cel putin asa am facut eu la BRD.In felul acesta am scapat de verificat la ATM-uri conturile,de stat la cozi infernale si altele.Plus ca pe net nu i-a comision de verificare
Am trimis mail pe cel comun.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui bumblebee Noi avem ING homebanking, dar nu am nici macar 10 lei pe el, ca sa depun tb sa ajung in centru, asadar, tot brdul e mai aproape, oricum am cont si la ei. Eu am sa incerc dieta asta dupa sarbatori, ca sigur mai pun ceva pe mine, dar oare crenwustii nu ii pot inlocui? nu sunt fan mezeluri. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 8 |
pai de ce nu faci brdnet? adica ar fi mai usor pt voi + gaze, lumina, net, cablu...puteti plati cu comision 0
eu am si la brd si la ing
Noi 2
ooana spune:
Poftiti, poftiti EDIT: am uitata sa scriu "Capitol nou" aici
Noi 2
katalina spune:
Doamne,cit ati scris in 2 zile,profit ca e urit taaare afara si sa mai citesc ce-ati mai facut.
REVIN
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
ramonavlas spune:
citat din mesajul lui crispro Ilinca, mersi! Bumblebee, parca citeam de Vlad cu trasul de par... ioi, ca nu am nervi cateodata, cand vad cat smulge si ma doareeeeeee!!! Adriana, speram sa treaca repede raceala! Tu fete, al meu nu umbla, nici tinut de manute, nici de subrat. Are timp, nu-i bai, dar va zic asa ca si chestie. nu se ridica in picioare singur. Daca il ridic eu ii place, si se tine bine pe picioare, dar tinut si de mine. Felicitari Larisa (Ochidut) si Mara (Alice) pt "pa-pa". Cine mai era???? ca stiu ca mai era cineva... Of, mamica al carui copil nu se regaseste aici, pls trage-ma de maneca!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Te-am tras tare, ai simtit?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010