Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
paula_m spune:
Lauri ca, eu stiu ca , cand le ies dintisorii au treaba cu urechile. Acum, chiar nu am urmarit sa-ti spun daca e asa sau nu...
Alina. Pai asa e simplu. Te intreb ce face Aida si atunci o sa tb sa ne raspunzi
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
giorgia23 spune:
Vai am mancat ca sparta...mamaliguta cu branza si cartofi la cuptor...ma doare burta
Lau si voi cu dintii...offf...Antonia pana acum s/a comportat bine....adica si inainte sa ii apara avea nopti agitate...ziua doarme binisor si ma bucur ca e cuminte...adica se joaca singurica eu doar o supraveghez
Dragaica esti mortala...auzi programul rabla
Alina un dulce pt tine si Aida
ilinca79 spune:
Buna seara mamici dragi,
am scris un mesaj cat o zi de post si l-am pierdut
Reiau pe scurt:
Am lipsit din motive de curatenie generala, copilul tot nu doarme ziua si ma innebuneste. Dar e si scump de mor, face "tai-tai" bolboroseste tot felul si se apropie mult de cuvantul "tata". Mama nici poveste
Tina
Paula, n-am mai incercat autodiversificarea (din lipsa timp+chef) decat cu coaja de paine si rondele de orez expandat de la sanovita, care au mare succes si vi le recomand. Vad ca mesteca mult mai bine si musai sa incerc si altceva.
Btz, acum am citit toata povestea, ma bucur mult ca lucrurile s-au imbunatatit. Eu am gasit demult pe forum un citat care mi-a placut mult si la care ma gandesc in conditii de "criza" : "Este mai importanta pacea decat dreptatea"
Cris, ce m-ai distrat cu chilotii de baba. Si eu purtam tanga inainte sa raman gravida, dar de atunci deloc. Acum as putea sa port din nou dar mi se par mult prea incomozi si parca nu se potrivesc cu statutul meu de mama . Ma gandesc oare cand o sa ma mai consider si femeie
Cris2010 ce frumu e Natali
La multe lunite scumpa Natali, Andrei, Bogdan si Ema!
Nu cred ca v-am mai zis, eu si sotul suntem nascuti pe 13, si tare mi-am dorit sa vina si Victor in 13, ceea ce nu era imposibil, fiindca DPN-ul era 12. Dar el s-a grabit si a ajuns in 9
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Giorgia, oau, Antonia s-a ridicat singura in picioare Ce agera e...felicitari si pt. al 2-lea dintisor.
PIPER ROSU
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
CarmenAlbu spune:
Buna seara si de la noi
Oana si eu sunt Busuioc :-)),
Eu nu sunt membru zilnic din cauza de probleme, lucru, sport,(mai am putin si fac ciocolatele pe abdomen ca burta a disparut) cumparaturi pentru Leti, organizat botez ca mai sunt cateva zile etc, dar am inteles din mesajul Alinei(le-am citit pe amandoua si nu erau nelalocul lor) ca ne indemna sa ii acordam suport direct lui BTZ, ceea ce si fac. BTZ iubiti-va, respectati-va, tu esti impulsiva si putin incapatanata, ia in considerare si trasaturile astea cand te superi pe el si o sa fie bine, esti ca prietena mea de aici, ea cand greseste bietul barbat cu ceva si uita de starea ei emotionala rectioneaza la fel si ma suna sa ma intrebe ce sa faca, eu ii iau apararea sotului ei ca stiu ca are multe plusuri. Ma suna inapoi dupa ce il vede cu alti ochi sa imi spuna ca am avut dreptate :-)) Poate fetele care au mai multa armonie sunt si mai putin severe in a imparti sarcinile.
Imi plac foarte mult oamenii directi,
Pentru mine nu e obligatoriu ca sotul sa faca ce fac eu pentru Letizia, ei se joaca si atat, nu a schimbat niciodata un scutec si nu-i o tragedie deloc, sunt 5 scutece pe zi, 30 secunde fiecare deci 150 secunde nu il fac mai putin tata cu nimic, nu ii da sa manance ca il scuipa si merge la serviciu dimineata, ii dau eu si nu simt ca fac mare lucru desi ii gatesc zilnic, ii fac piata special,mai si lucrez, imi place fiecare moment cu ea si seara si in week end-uri cu noi toti in pat ascultam muzica de copii si ne maimutarim la ea, tati cateva minute si restul eu, pentru mine e un tata minunat pentru ca ne iubeste mult chiar daca nu se implica in sarcinile domestice Eu nu vreau sa-l schimb ca asa l-am cunoscut si vreau sa fie si el fericit in fiecare zi.
Acum e la Londra la meci cu baietii, se va duce si la finala champions pentru ca viata noastra trebuie sa ramana si a noastra nu numai a copiilor. Copiii nu ne-o schimba, doar ne aduc un plus de fericire. Facem ce trebuie , ne iubim copiii, ii invatam sa se descurce, le oferim cea mai buna educatie, dar cand pleaca noi ramanem si vrem sa dureze iubirea.
Si baie ii pot face sigura fara probleme, tati se uita doar la ea cum se balaceste eu ma organizez, aduc ce trebuie si dau drumul la dus fie in dus fie in cada sa innoate si sa stropeasca tot in jur.
Am cel mai bun sot cred eu
Eu inca nu am introdus ou , nici lactate, suntem la retestarea cerealelor cu gluten dupa o alergie severa si imediata la prima incercare, deocamdata merg bine, dar trebuie sa le testez 15 zile sa nu fie dubii. Banana noua ne-a dat reactii alergice, asa ca intra dupa un an. Aici ceapa este pe lista exotica tot dupa un an
Anne45 spune:
mai fetelor eu sunt usturoi-sigur este o greseala , nici macar nu-mi place . Mie imi place doar curry- stiu ca este un mixt de arome dar usturoiul , nu , nu-imi da si dureri de ficat sau fiere.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
crispro spune:
Ilinca, tot cu curatenia... ioi... am sters si eu ieri geamurile, azi nimic... azi am calcat de fapt niste haine. Zi-mi te rog unde gasesc rondele din alea de orez?
Sorina, ce se mai ridica Bogdan al tau, de orice, vad, si de scaunul de masa. Si ce tort... eu am sarit peste tortul tau, peste gogosile (briosele) lui Ramonasin, si peste praji de post de la Cris. Ca tare vreau sa slabesc. Dar sa va zic ce am mancat azi la mic dejun: ciorba de fasole boabe cu smanatana, paine si o ceapa! Ce mic dejun...
Dragaica, esti tare cu rabla, m-ai distrat povestind.
Merg ca a papat strumful, sa vad daca pot sa il culc.
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
am adormit copilul. ma duc sa mananc si sa strang pe aici ca zici ca a trecut uraganu, apoi ma apuc de calcat
azi dupamiaza cand a iesit marius din casa i-a facut mara papa dar cu ambele maini nu doar cu una :)) iar dupa vreo ora a plecat si o prietena care venise in vizita si iar a facut din maini pa pa
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
Carmen - tare mult imi place de tine - mi-ar placea sa fiu si eu la fel de echilibrata. Poate cand mai cresc un pic .
Letiziei
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)