Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)
Raspunsuri - Pagina 15
ooana spune:
Diana asa asa e...restul sunt jucarie...
Dragaica m-ai facut sa rad cu lacrimi 
uite ca mai sunt cateva fire de busuioc ![]()
Carmen tu de la cate luni ai in schema banana?
Matei - luna a 9-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Anne, Michelle, Coteasca, Tina, Puiutz mic, Oana, Denisa, Ilinca, multumim pt urari
.
Eu sunt piper rosu
. Oana ne-ai mai scos din rutina cu testul
.
Periute de dinti am gasit doar de la 12 luni. Am luat din asta. Sa vad ce zice pediatrul de care pasta sa folosim.
Banana am introdus-o la 7 luni, ficatul la 8. Pana acum n-am avut nici o reactie alergica la nici un aliment.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Diana_Eva spune:
Incercati de la NUK - Training toothbrush set - e fain.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana_Eva Incercati de la NUK - Training toothbrush set - e fain. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
De la ei am gasit periuta de la 12 luni. In rest toate erau de la 2 ani. Set n-am gasit.
crispro spune:
Pasta de dinti- am www.efarma.ro/products.php?id=3317" target="_blank">asa - are periuta inclusa, foarte moale, de la 6 luni.
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
E vreo 5-6euro - daca vrei iti trimit eu? In Afi Mall la o farmacie am vazut eu in iarna. Parca Centrofarm era.
de la pediatrul meu pasta Elmex fluor kinder - din DM.
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)
ilinca79 spune:
Si eu am setul de la NUK dar nu am folosit decat "zgarietorul de ginigii"
inca. Periuta n-am apucat pt. ca am luat pasta de dinti cum are Cris cu degetarul acela inclus, care mi s-a parut mult mai delicat si mai usor de controlat. Victor adora spalatul pe dinti, e distractia noastra dupa fiecare masa (probabil din motive de gingii care il mananca): cum ma vede cu degetul intins, ma trage de mana si il baga in gurita ![]()
Diana, in DM-urile romanesti eu n-am gasit pasta de care zici tu.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
Cris, eu am avut o femeie ajutor la curatenie si pe mama baby-sitter, de-asta am terminat in 2 zile. Rondelele alea trebuie sa le gasesti in Kaufland, vezi acolo unde sunt si cereale marca sanovita. Sunt de mai multe feluri, unele "unse" cu cioco-alea imi plac mie
, pentru Victor am luat simple. asa arata, acum vad ca sunt si din alte cereale, tb sa incerc si din alea. 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Am vazut-o pe Solnushka!
Dragaica, vrei la REMAT, dar tot iti pastrezi simtul umorului. 

Banana am bagat-o luna asta, ficatelul inca nu (pediatra n-a zis nimic de el.. o fi omis
).
Fetele, delfinasul meu tine picioarele tare stramb cand sta in picioare, de fapt laba piciorului, parca e pinguin. face un unghi de aproape 180 de grade cu piciorusele. Cand merge parca le tine mai drepte.. pediatra n-a zis nimic de picioruse (nici nu sesizasem nimic).
De cand ati intrebat data trecuta de trasul de urevhiuse, la noi s-a inrautatit situatia, parca vrea sa le smulga. Pe mine nu mai zic, ma termina psihic cu pasiunea lui.. M-am mai plans pe aici, dar nu-i impresionat de faptul ca-l parasc
. Parul meu e efectiv peste tot, imi tin parul prins in coada, dar cum isi infinge mainile-n el arat de zici ca-s de pe front.. Am vrut sa ma tund, dar asa o sa se poata bucura de tot ce-a mai ramas din podoaba mea capilara
. Am avut zgarieturi in nas, urechi.. cateodata ma scoate din minti, daca mai e si marait.. dar sper sa treaca (pana nu o iau eu razna).
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
Cris2010 spune:
Ce am mai gatit pt delfinas:
> micul dejun: fructe simple in diverse combinatii;
> pranz:
- tocanita de cartofi cu carne(un cartof, un morcov mic, un fir de ceapa verde, o lingura ulei de masline, suc de rosii, marar, piept de pui). a fost in meniul de azi
. A iesit cam multa si am mancat si eu, cu putina sare
.
- supa crema de sparanghel (sparanghel, cartof, morcov)- reteta lui Carmen
;
- mancarica de brocoli (brocoli, morcov, dovlecel, sos de rosii cu busuioc si usturoi);
- mancarica de pastai (fasole verde, morcov, telina, usturoi verde, patrunjel verde, marar si leustean);
- piure de legume(dovleac, telina, patrunjel radacina, pastarnac, dovlecel, ceapa si ardei la fiert)
De obicei cand fac mancare imi ies de obicei doua portii. Le combin cand cu carne, cand cu galbenus, sau i le dau simple.
> cina:
- mar copt cu branzica si iaurt
- mar copt cu gris si scortisoara
- mar si dovleac aburite si iaurt
- dovleac copt ci iaurt
- papanasi fierti cu iaurt si putina smantana
- mamaliguta cu putin unt, branzica si iaurt
- avocado cu iaurt
- banana cu iaurt
- terci de orez (faina de orez, morcov ras, un fir de ceapa, patrunjel verde)