Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Si Seby musca lingura, biberonul, canapeaua, patutu iar de tras de par vai de mama mea ce imi fac cand ma prind si asa mai am cateva fire se ocupa ei si de alea .

Cine zicea de chiloti de baba, eu sunt super fan de cand cu hemoroizii iar daca port tanga zilnic ....hmm...nu vreti sa va mai povestesc.

Ieri dupa 2-3 ani de preocupat de altii, de fertilizare, sarcina, copii, m-am mobilizat si am fost la medicul de familie. Am adus 2 vecini si cu sotu 3 si-am plecat la medic unde am avut privilegiu de a sta linistita in sala de asteptare fara urlete, fara biberoane, tot aveam impresia ca trebuie sa ma ridic sa fac ceva, sa sterg ceva . Apoi ca sa fie placere completa am avut ocazia sa am in fata un barbat care sa ma asculte 'juma de ora vaicarindu-ma fara sa dea ochii peste cap . Rezultatul 3 trimiteri, la ortoped (ma dor genunchii, se pare ca am ceva la ligamente, nimic grav doar sa schimb uleiul si sa mai ung incheieturile ca scartai ), la orl-ist pentru nas, gat, etc(deviatie de sept) si radigrafie pentru sinusuri (se pare ca am o sinuzita), pastile pentru alergii iar pentru atacuri de panica sa suflu intr-o punga intr-un cuvant sunt buna de dat la programul Rabla

http://community.webshots.com/user/Dragaica

http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Tot usturoi am iesit si eu

Oana-si noi la fel cu linguritele zgariate

Anca-ma gandesc la voi...multa sanatate Mariei

Ramona-cred ca Raisa nu face diferenta zi-noapte...doarme mult ziua?

Cris-tare i-as manca falcutele lui Natali

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Eu zic ca nu doarme mult, maxim 4 ore in 2 ture.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Si tot vorbind de masini,am citit aseara ceva.DRAGAICOti-ai luat permisu si nu ne-ai spus??????????

Aoleu,cat am scris

LA MULTE LUNITE FRUMOS BOGDANEL,abia astept sa te vad zilele astea.LA MULTE LUNITE SIPT COCHETA DOMNISOARA NATALI,un pupic de la Paul pt tine.Pe obraz

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

De unde atata bucurie pe capul meu , am carnet provizoriu care-ti da dreptul sa mergi cu cineva in dreapta si merg doar cu cea mica, ca m-am obisnuit, cea mare cu 7 locuri o conduce doar sotu ca-s fricoasa. Nici nu stii ce ma cearta sotu cu carnetu asta, de cate ori vreau sa merg undeva mai departe il rog sa ma duca si el imi raspunde "Ia masina si dute"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ramona, ce ati patit? Iar ati revenit la programul de noapte? Raul doarme 2 ore ziua si 12 ore noaptea. Cam asta e programul nostru.
Azi a fost exceptia. S-a trezit la 8, a dormit 45 de minute, pana la 1,30 si de atunci ma innebuneste pe mine. Mai stau un pic , ii fac lapticul pe la 7,30 si la culcare.
Dragaica, ei nu e chiar atat de rau, de rabla...in Ro, daca stai 30 de min la dr iti gaseste boli si mai grave. Atacuri ed panica, mama draga? Cand mai ai timp si de alea?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Fetelor, sa lamurim treaba.
Eu nu m-am suparat pe Paula, ci pe altcineva, dar nu are rost sa deschid iar discutia. Cu Paula nu am avut si nici nu am nimic, i-am spus si ei in mesaj.
Nu am nevoie de rugaminti din partea voastra sa revin, asa cum v-a cerut Paula, eu m-am hotarat sa citesc despre voi si sa postez numai daca sunt intrebata personal ceva (Michelle, da, i-a tracut iritatia Aidei, dar i s-a ars pielea, o dreg cu ceai cu bicarbonat si ulei de masline fiert, mersi de intrebare) sau daca am nevoie de sfaturile voastre.

Mesajul meu a fost poate cam acid, SCUZE, alta data ma abtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Eram la orizontala cu R cand am ajuns la mesajul cu testul si nu l-am facut...n-am timp sa merg in urma...deci nu stiu ce sunt!

Giorgia, felicitari pt dintisor!

Paula, Alina si nu numai....Vroiam sa va spun ca m-am atasat tare mult de acest forum, de fetele cu care am inceput odiseea dar si de cele venite ulterior. Mi-ar parea tare rau ca vreuna din noi sa renunte sa mai scrie sau sa existe astfel de discutii.
Noi activam pe forum sa invatam cat mai multe de la atle mamici care au experimentat acea situatie, fiecare e liber sa-si spuna punctul de vedere iar noi putem alege sa facem cum e mai bine pt copilul nostru in functie de argumentele fiecaruia.

Hai Alina, spune-ne ce mai face Aida, ce mai papa si ce mai gangureste.

S-a trezit R, ma duc sa-i dau sa pape.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Si eu sunt piper rosu

Rodyka - bine ca ati ajuns cu bine....Pana la urma important este ca sunteti cu cei dragi..nu conteaza vremea (asta asa de incurajare )

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Buna seara si multumim mult de urari! Nu am inceput ziuaprea frumos (la 12 noaptea cu urlete si plansete pentru ca a aparut si dintele nr. 6!) dar acum suntem foarte veseli si patrulam prin toata casa!
Inca odata multumim de urari si va invitam la tort
La multe lunite si celorlalti sarbatoriti!
ps: cu toate ca am dat edit tot aiurea mi-a iesit mesajul asta, nu am deloc inspiratie si copilul trage de laptop! sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic. io una nu am inteles dupa ce l-am recitit!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Ieri dupa 2-3 ani de preocupat de altii, de fertilizare, sarcina, copii, m-am mobilizat si am fost la medicul de familie. Am adus 2 vecini si cu sotu 3 si-am plecat la medic unde am avut privilegiu de a sta linistita in sala de asteptare fara urlete, fara biberoane, tot aveam impresia ca trebuie sa ma ridic sa fac ceva, sa sterg ceva . Apoi ca sa fie placere completa am avut ocazia sa am in fata un barbat care sa ma asculte 'juma de ora vaicarindu-ma fara sa dea ochii peste cap . Rezultatul 3 trimiteri, la ortoped (ma dor genunchii, se pare ca am ceva la ligamente, nimic grav doar sa schimb uleiul si sa mai ung incheieturile ca scartai ), la orl-ist pentru nas, gat, etc(deviatie de sept) si radigrafie pentru sinusuri (se pare ca am o sinuzita), pastile pentru alergii iar pentru atacuri de panica sa suflu intr-o punga intr-un cuvant sunt buna de dat la programul Rabla

Asta e tare dar,...nu prea ai cum...Ai doua comori + 1 bucata sot...pe care trebuie sa le pui pe picoare,..gradinita, scoala,...facultate..nunta...nepoti.....Deci....ori intrii la programul Rabla si iesi cu o masina ultimul racnet..ori te imobilizezi si rulezi kilometrii....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Of, fetelor, fetita asta a mea, de cand i-au dat dintii s-a facut asa o maraita si se trezeste noaptea din ora in ora plangand, azi a dormit doar 45 de min toata ziua dupa o noapte de plans. Si azi mrrr, mrrr toata ziulica si tras de urechi, nu stiu ce sa-i mai fac s-o distrez, nici vreme de plimbare nu e , a tras o ploaie si acum e f. innorat . Si cand mananca baga manuta in gura si pe urma se trage de par, de urechi va dati seama ce e pe ea. O schimb de haine dupa fiecare masa... Sunt f. obosita .
Gata m-am plans ma duc s-o iau de la capat.

Mergi la inceput