Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Arianna superbe lucrusoarele...fff frumoase

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

si noi azi facem 22 sapt

Alexia ......marsupiul m-am inspirat de la o colega de aici (scuze nu mai stiu cine puse link catre el )
Pufi ....mai am loc , dar stai linistita ,cand o sa te apuci si tu de cumparaturi sigur ramai fara camera aia
Corry .....l-am luat de pe un site ,era redus -500 ron ....am mai luat de la ei o multime de lucruri ff bune.
Anaemi
Ireth.....bine ca rezisti , eu una sunt terminata dupa lucrusoare ,si imi doresc sa aiba de toate .....nu vreau sa ma gandesc vreodata ca se poate intampla ceva rau .Daca as sta sa ascult in gura celor din jur (bunica , soacra sau mai stiu eu cine ...clar nu as lua nimic )

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Multumesc Mihaaa

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Am primit rezultatele si sunt OK !!!

(ma refer la markeri ca celelalte au iesit la fel...dar astia m-au stresat enormmmm.
Pffff ce emotii am avut !
Cand am deschis documentul cu rezultatele am vazut Ag HBs non reacive si AntiHCV non reactiv 0.098 si borderline era 0.9-1.... si tembela de mine nu a realizat ca 0.098 nu este tot una cu 0.9 si bineinteles ca m-a luat cu ameteala....Eh! Ce fac emotiile! )

Uffff! Bine ca am scapat de stres!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Bravo Anamaria

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Asaaa ! Am uitat sa va spun ca azi ma duc la masaj pt gravide ... 1 ora de relaxareeeee

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

anaemi, ce bine..... dupa atata stres si munca meriti din plin asa ca ......enjoy it

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Asaaa ! Am uitat sa va spun ca azi ma duc la masaj pt gravide ... 1 ora de relaxareeeee

Ooooo....suuuuper ...relaxare placuta

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Anaemi, bravo, bravo! ma bucur ca te bucuri!
Burtocika, felicitari pentru eco!
Arianna, chiar ca ne innebunesti. Eu am ratat putin ultimele conversatii, marsupiul era 500 lei?
Felicia, drum bun catre tara si sa ai parte de zile frumoase si linistite!
Lulusor, esti un exemplu bun pentru noi in ce priveste 'ma doar drept in cot de kg'. In primul rand, te felicit pentru seninatate, intr-adevar, cred ca este o chestiune care nu poate fi controlata in sarcina - depinde de fiecare organism in parte. Plus, vedem si noi cate schimbari au loc asupra noastra, si cat de diferite de la una la alta. Si chiar nu conteaza, se vor topi dupa nastere, acum este important sa fie bebe sanatos. In al doilea rand, chiar nu se vad kg puse!
Roxy, arati intr-adevar f bine, senina si zambareata.
Ireth, multumim pentru tratatiile de dimineata!

Fetelor, am descoperit ca eu si Arianna suntem vecine, stam peste strada una de alta!

Eu azi am o stare asa naspaaaaaa.... Nu as putea sa dau un motiv evident, da' ma cam luase de aseara o stare asa, de inchidere in mine, parca de dezamagire. De fapt, m-am sucarit putin pe mama. Le-am luat bilete la teatru pentru seara asta, lor si socrilor, si maica-mea imi spune ieri ca sa nu ii mai fac eu program, etc etc. In fine, nu am avut chef sa insist si am terminat rapid convorbirea. Mi-a trimis un sms ulterior in care-si cerea scuze, insa tot nu stiu cum a ramas - merg sau nu merg? Pana acum nu m-a sunat iar eu n-am chef sa sun in starea asta.

Va pup si va doresc o zi buna!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

daca aveti cont comun de e-mail o sa va rog sa mi-l transmita si mie cineva pe PM

Nasteri usoare si aveti grija de voi.
O Sfanta Sarbatoare luminata!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput