Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

anaemi, felicitari!
vezi, te stresai degeaba

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina
Arianna, chiar ca ne innebunesti. Eu am ratat putin ultimele conversatii, marsupiul era 500 lei?

Fetelor, am descoperit ca eu si Arianna suntem vecine, stam peste strada una de alta!

21+

Hai k si eu am raspuns...... , Corry intreba de carusel si eu am raspuns de leagan
caruselul =280 ron
marsupiul =460

Vecinica mea

22 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

ce va invidieeeeez..... nu sta nimeni pe langa piata muncii? calarasi?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor.
va scriu pe graba, ca trb sa plec.
cutzu e la dr, face 5 zile tratam, injectii cu antibiotic si cortizon si mucolitic, pt ca are traheobronsita si se coborase infectia si pe un plaman.

am pus si eu pozici noi cu lucrusoare....:)

roxy esti superba!nu se vad kilele. pufi la tine nici atat, de unde 13 kile nene?

ireth, lasa visele si mai bine te duci la un masaj de relaxare, vorba lui anaemi.

anaemi, felicitari pt rez bune la markeri!si bravo pt masaj!

pe toate va pup si scuze ca nu v am nominalizat pe fiecare, ca n-am apucat sa citesc tot, doar ultimele 2 pagini.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Anaemi, ma bucur ca au iesit analizele bine si nu mai stai stresata.Relaxare maxima la masaj iti doresc!

Fetelor legat de greutate eu am plecat in sarcina de la 52 de kg(1,59m)iar acum la 22 de sapt am 57 de kg am vazut dupa un tabel ca as fi in grafic DAR mi s-au ingrosat picioarele, fundul s-a cam marit si fiind mica de inaltime parca sunt toata o burta....dar de dulciuri nu ma las...
Oricum importat este sa fie bebelina sanatoasa ca apoi declar eu razboi kilogramelor.
Mi-ar placea sa cumpar lucrusoare si eu ca tare-mi plac de curand am botezat si am cumparat cu mare drag pt finutul meu...majoritatea comandate de pe net ca era mai comod decat sa umblu prim magazine.au fost cateva articole care m-au dezamagit(intr-un fel aratau pe site si cand le-am primit erau uratele) dar majoritatea au fost f frumoase.
Sper din tot sufletul sa ajung cu bine sa cumpar si pentru bebelina mea mult asteptata.Oricum nu cred in superstitii dar am zis sa mai astept sa ne apropiem mai mul de termen.
toate fetele cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
am pus si eu pozici noi cu lucrusoare....:)

roxy esti superba!nu se vad kilele. pufi la tine nici atat, de unde 13 kile nene ?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

13kg????? nici eu nici roxi n-am luat 13....

sanatate multa lu' cutulicu

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Lulusor cand pui poze cu camera lui bebe??? Legat de kg sa stii ca nici eu nu ma mai stresez ,am avut o perioada cand ma dadeam jos de pe cantar plangand dar am trecut peste, acum tot ce ma intereseaza este sa fie bebe bine si sa stea in burtica atat cat este nevoie

Pufi,V_Florina va multumesc, chiar sunt foarte fericita

Anaemi ai vazut ca totul a fost ok?

Arianna HAPPY 22 weeks
460 lei marsupiu?????? Oauuuu, nu este cam mult? Ce are asa de special?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Neatza!
Anaemi ce ma bucur ca analizele sunt ok! Ti-am vazut si pozele si sunteti o familie tare frumoasa.
Roxy arati f sexy si gusa nu o vad.
Arianna ce de lucruri ai luat? Iti mai lipseste ceva?
Lulusor si eu eram exact ca tine, cand mi-au facut externarea plangeam intruna si-mi ziceam ca nu ma voi descurca pentru ca in spital nu m-au invata nici cum s-o schimb, nici cum s-o spal, nici s-o pun la san, etc. Eram speriata ca nu voi fi o mama buna. Cu timpul toate trec, unele chestii vin de la sine, unele le inveti, altele le simti. Cel mai important e sa-i arati cat de mult il iubesti, cred eu. Griji avem si noi in continuare, subscriu la tot ce a scris Burtocika ieri despre bebe 2. De fapt, cred ca grijile cresc pe masura ce trec anii.

Ireth si pe mine ma doare in partea dreapta cand merg mult.

Eu astazi nu stiu ce am avut, cand am intrat in mall mi-am prins burta in usile alea care se invart si cand am iesit m-am impiedicat de scari. Nu va spun ca si eu am avut un cosmar: trebuia sa-i scoatem Mariei amigdalitele, iar eu nu eram lamurita daca chiar era necesar sau nu si nu stiam pe la ce medici sa ma mai duc cu ea.
Carcei am si eu, mai ales noaptea.
Probleme cu acneea am si eu, parca as fi la pubertate, am toata fata patata.

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

babyblue imi pare rau pt. catel si multumesc pentru compliment

p.s. Cred ca Lulusor a spus ca aluat 13 kg, dar nici la ea nu se vad

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Lulusor acum m-am uitat la pozele tale si vroiam sa te intreb daca iti merge bine cantarul??????? Tu esti sigura ca ai luat 13 kg ??? NU se vad DELOC.......

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput