Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Neatza burtici!
Dau ciocolata calda as usual. Mmmmm...

Roxybarbu, deci nu-mi vine sa cred ca in maxim 12 sapt o sa tii copilul in brate... eu mai am 17, mi se pare din ce in ce mai lung timpul foarte frumoasa burtica! cate kg ai luat pana acum?
Te intreb pentru ca eu la 23 sapt am 4.9-5 kg in plus, si cica "nu se vad", dar daca imi dau jos pantalonii... vai de pulpele mele celulita scrie pe mine! si chiar nu am ce sa le fac...

23+

Cate kg am luat????.......multeeeeeeeeeeeeee.......cred ca fac parte din categoria "balenelor" daca ne luam dupa doamna de la cealalta odisee. Am 9 Kg+ am grasime peste tot, dar cel mai mult am pus pe pulpe, pe sale, si am facut gusa , dar este doar vina mea nu ma pot abtine de la dulciuri

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Roxy draga, linisteste-te, ai deja 28 sapt. Eu am pus deja 14 si sunt in sapt. 23. Daca tu esti balenuta pt. mine ce cuvant mai exista? Si la mine s-au pus pe picioare (aveam picioarele tare subtiri inainte, acum sa zicem ca arat mai uman), dar ce ma deranjeaza e ca am pus pe solduri si am facut si eu gusa. A, si pe sani s-au pus, de-aia nu ma plang.

lulusor77 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata desi cand ma uit pe geam parca nu mai e asa buna........ sa vina soarele o data, la brasov acum sunt 2 grade .

No acum ca am terminat cu buletinul meteo , sa trec la "lucruri serioase".....

anaemi imi pare rau de analize, care e pasul urmator in caz de ies si dincolo aceleasi valori? Mie vreau sa va zic ca nu mi-a dat dr. nicio analiza de facut, decat cele uzuale din primul trim. si de repetat toxo , ficatul sau in zona respectiva ma doare si pe mine rau de cateva zile, bebe da bine de tot acolo, dar m-ati pus pe ganduri cu analizele, oare de ce nu-mi da si mie??!!!

roxy dintre toate pozele ultima e preferata mea, arati atat de fericita si de implinita mangaind burtika , ce poate fi mai frumos

arianna_M sunt absolut superbe toate lucrurile ptr bebelina ca sa nu mai zic ca sunt multe de tooot , mai ai loc unde sa le depozitezi? am si eu o camera in caz ca nu mai ai loc

mihaa si mie imi mai ies din cand in cand bubite pe burtika, rar si putine tocmai de-aia nici nu prea le-am dat importanta.

babyblue cum se simte cutulicu? Sarah noastra, care sta la mama, e in perioada aceea, e asa de dura cu chiloteii speciali si tamponelu' dupa ea .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
27+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

buna dimineata desi cand ma uit pe geam parca nu mai e asa buna........ sa vina soarele o data, la brasov acum sunt 2 grade .

No acum ca am terminat cu buletinul meteo , sa trec la "lucruri serioase".....

anaemi imi pare rau de analize, care e pasul urmator in caz de ies si dincolo aceleasi valori? Mie vreau sa va zic ca nu mi-a dat dr. nicio analiza de facut, decat cele uzuale din primul trim. si de repetat toxo , ficatul sau in zona respectiva ma doare si pe mine rau de cateva zile, bebe da bine de tot acolo, dar m-ati pus pe ganduri cu analizele, oare de ce nu-mi da si mie??!!!

roxy dintre toate pozele ultima e preferata mea, arati atat de fericita si de implinita mangaind burtika , ce poate fi mai frumos

arianna_M sunt absolut superbe toate lucrurile ptr bebelina ca sa nu mai zic ca sunt multe de tooot , mai ai loc unde sa le depozitezi? am si eu o camera in caz ca nu mai ai loc

mihaa si mie imi mai ies din cand in cand bubite pe burtika, rar si putine tocmai de-aia nici nu prea le-am dat importanta.

babyblue cum se simte cutulicu? Sarah noastra, care sta la mama, e in perioada aceea, e asa de dura cu chiloteii speciali si tamponelu' dupa ea .

Mergi la inceput

hmmmmmmmm, de ce o fi aparut mesajul de 2 ori? dau vina tot pe vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,
Ireth, bine ca azi nu ne mai dai croissante
Roxiii, ce burtica mareeeee ( dar frumoasa).Si tu esti dulce, si mandra.Bravo!
Alexa, daca gasesti ceva interesant pe acolo ( in carte) posteaza...Si eu imi fac multe griji pentru ceea ce va urma
Arianna, chiar ca vrei sa ne innebunesti!
Sunt super lucrusoareleCat te-a costat caruselul?

Eu sunt foarte obosita.Toata noaptea ( in vis) am facut gratar cu niste tigani.Si cand sa ma asez si eu la masa, a sunt ceasul
In rest: mici problemute cu somnul, mici dureri de pubis, emotii pentru eco morfo...eheee
Va pup pe toate!

21+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

'Neata !
Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine

Eu pana acum am intrebat doi medici despre rez mele de la analiza si amandoi mi-au spus ca sunt dereglari de sarcina. Au spus ca daca nu am avut probleme pana acum, este clar.

Dar eu tot cu stresul...si astept sa vina ora 14 sa-mi trimita rezultatele si de la al 3 lea laborator sa vad cum au iesit marker-ii. Sunt asa stresata ca mai devreme am dat la rate cum n-am dat in cele mai rele momente de rau de la inceputul sarcinii.

Ma intrebati daca am simptome...nu am nici un simptom din (aproape) toate cate am citit. Dar dupa ce mi-am luat rezultatele , parca ma cam durea ficatul In rest nimic, mu ma mananca pielea, nu sunt galbena ....

Ireth , tu-l visezi pe dr. Pop, eu visez ca tot fac analize

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Roxy in burti sa ne batem !

Vb de kg ...... eu deja bat spre 11 ...cu tot cu salatele mele ...Asa ca ieri de suparata ce am fost si cu analizele m-am pus pe mancat inghetata. Pai ma abtin de la aia,de la aia, de la aia, incerc sa mananc cat pot de sanatos si ...???...Analize proaste, kg multe...mi-am bagat picioarele !

Ariana eu ti-am zis ca ma bagi in boala !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 27+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Ireth, bine ca azi nu ne mai dai croissante

azi am mancat placinta cu branza

lasa anaemi ca o sa fie bine! daca nu ma crezi, intreab-o pe mama omida a odiseei noastre, adica babyblue, ca tot zicea ea ca e paranoramala

Arianna ne imbolnavesti eu am primit un biberon+termos pt biberon, si le-am pus deoparte, sa nu le vad, vreau sa nu ma gandesc la cumparaturi pana pe la 7 luni.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Neata fetele!M-ati incurajat in legatura cu bubitzele ,asa ca nu o sa le mai dau atata importanta,poate trec....in rest ..trebuie sa merg la farmacie sa imi iau reteta sa ma apuk de tratament, mai nou am inceput sa beau si mult lapte ,ca sa fac calciu,desi nu prea tine la mine ca nu asimilez din alimente calciu,dar cine stie...

Va

27+

Mergi la inceput