Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Lipseste omu' 20 de minute sa-si faca o salata, si cand se intoarce ii ramane ridichea in gat! haideti mai fetelor, toate suntem putin mai sensibile in perioada asta, dar haideti zau asa, haideti sa ramanem calme.

Andra, treci la apel, zau asa... tu faci parte din veteranele si inteleptele odiseei, alaturi de Laura, Lissa, Anaemi, Fecian si Burtocika(cred ca am uitat pe cineva). Eu asa va vad, voi aici ne ghidati pe noi si trebuie sa fiti cele mai calme si sigure, nu ca noi, eu, Ireth, Babyblue, Alexia si toate cele incepatoare in ale gravidiei.

Nu discutam noi acatarii de Mihaela care s-a suparat pe cineva pentru ca vorbele scrise nu sunt ca vorbele spuse?

Haideti sa revenim la stilul odiseei noastre: efervescenta si plina de ciripeala.
_
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Of, hormonii astia...
fetelor, nu va mai stergeti albumul de pomana, n-a dat nimeni iama in contul nostru comun (INCA), pentru ca nu s-a dat niciun cont si nicio parola. Daca vreti/va simtiti mai linistite cu o schimbare de parola, votam si schimbam parola, dar NU INTRATI IN PANICA!!
ca dau nana la toate acum

23+

Asa Ireth, fa ordine!

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

si eu am primit

mamutz, andra, puteti sa puneti pozele inapoi, ca acum e safe.
vrem sa vedem picioare de mamutz si fetita de adra_bell

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

si eu am primit

mamutz, andra, puteti sa puneti pozele inapoi, ca acum e safe.
vrem sa vedem picioare de mamutz si fetita de adra_bell

23+

ce ai primti ?
s-a schimbat cumva parola ?

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Lipseste omu' 20 de minute sa-si faca o salata, si cand se intoarce ii ramane ridichea in gat!
_
21+

Taaare faza !

Noah ce sa fac daca ma pune ala rau sa scriu prostii ! Rusinica sa imi fie

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Of fetelor, ce neintelegere! Eu cred ca nu a dat nimeni nimanui nicio parola de la contul comun. Nu va mai panicati aiurea, cred ca hormonii au luat-o razna. Va rog eu frumos, Adra si Fecian, sa va impacati si sper din toata inima sa nu va retrageti din cauza stupizenii asteia de disputa. pentru fiecare.

Maria (27 nov. 2007) si 26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy
ce ai primti ?
s-a schimbat cumva parola ?

23+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

da, ti-am trimis acum pm

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Of fetelor, ce neintelegere! Eu cred ca nu a dat nimeni nimanui nicio parola de la contul comun. Nu va mai panicati aiurea, cred ca hormonii au luat-o razna. Va rog eu frumos, Adra si Fecian, sa va impacati si sper din toata inima sa nu va retrageti din cauza stupizenii asteia de disputa. pentru fiecare.

Maria (27 nov. 2007) si 26+

M-as impaca cu cea mai mare placere, daca chiar as fi suparata sau mai stiu eu ce. Eu zic sa o lasam pe Andra in pace, sa se calmeze, si sunt sigura ca maine o sa vada situatia cu alti ochi.

Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

A, si de-acum incolo eu votez sa facem asa: cine vine si ne mai cere contul si parola, sa aiba bunul simt sa participe activ la odiseea noastra, adica macar 15-20 de mesaje acolo, sa vedem ca e de incredere.
Nu asa, hop-tzop, primul venit, primul servit.
Ca asa ma prefac si eu ca sunt gravida in 12 saptamani si ma duc la alta odisee, si cer de acolo contul si parola.
Adica daca cineva vrea sa profite de naivitatea noastra, poate. D-aia trebuie sa fim un pic mai exigente, pentru ca, asa cum ati zis, sunt numerele noastre de telefon, sunt pozele noastre, nu are ce cauta un strain printre ele.

Si haideti sa lasam neintelegerile deoparte, sunt pur si simplu neintelegeri si nimic mai mult, nu a acuzat nimeni pe nimeni, daca eram face-to-face nu se intampla toata povestea asta.
Deci pupati-va si impacati-va! avem destul stress pe cap!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Pana acum am trimis PM :
Ireth,alymih,lulusor,fecian,arianna_M,mamutz, corry,burtocika,ramy,v_florina,lissa_ana,krissy,sdcristian,alexia_ada,pufi79,anaemi,babyblue

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput