Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Arianna_M spune:
Eu zic , sa schimbam parola daca exista suspiciuni ,eu una nu am dat-o .
ceea ce am vazut este ca nu toate fetele de la odisee au poze puse ,dar au cerut parola .....si nu mi se pare corect ![]()
22 +
Arianna-Maria
mamutz spune:
Eu inca sunt cu cititul in urma, da cred ca vad deja ceva dispute. Va ajung din urma. Eu mi+am sters pozele oricum.
26+ 
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlyMih Arianna felicitari pt cele 22 sapt si saricna usoara in cont ![]() Pun si eu niste poze la 25 sapt..am si eu o burtik 25+![]() |
Multumesc
...la fel si tie , de fapt pt toate fetele
22 +
Arianna-Maria
fecian spune:
Ce sa zic, faptele spun de cele mai multe ori mai mult decat vorbele.
Asta e!
Pana mai ieri numai dulce vroiam sa vad. Cioco, suc, si alte asemenea. In sfarsit mi-a trecut nevoia de dulce..sper sa ma tina ceva timp.
Si cu toate acestea, nu conteaza cat de sanatos/nesanatos mananc tot se pune pe mine.
Anaemi pot sa spun cu mana pe inima ca atunci cand ma uit pe analizele tale cu colesterolul mai ales, e identic ca al meu. Eu nu pot manca prajeli sau mancare grasa (am niste crize de ficat de mor de durere). Si cu toate acestea, colesterolul e ridicat. Sotul meu e adeptul mancarurilor grase si are colesterolul sub limita inferioara. Ce sa inteleg din asta
? Ca e mai bine ca el?
Felicia,
de pui (Gabriel) si
24+ cu bulina
(Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui
Gabriel
_
Simply happy!
lulusor77 spune:
Fetelor, decat sa stergeti pozele, mai bine haideti sa facem cum a spus Arianna si sa schimbam parola, nu e mare lucru.
Si haideti va rog sa nu ne mai certam, e pacat!
lulusor77
23+ 
AlyMih spune:
Da asa zic si eu..mai bine sa nu ne certam si daca este vreo suspiciune mai bn schimbam parola
25+
Ireth spune:
Of, hormonii astia...
fetelor, nu va mai stergeti albumul de pomana, n-a dat nimeni iama in contul nostru comun (INCA), pentru ca nu s-a dat niciun cont si nicio parola. Daca vreti/va simtiti mai linistite cu o schimbare de parola, votam si schimbam parola, dar NU INTRATI IN PANICA!!
ca dau nana la toate acum 
23+ 
roxybarbu spune:
Sper sa nu se supere nimeni dar am schimbat parola
Incep acum sa trimit PM
CINE NU PRIMESTE PM SA STRIGE ![]()
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 28+
DPN 04.07.2011
ramyy spune:
m-am tampit eu sau nu mai merge parola veche la contul comnun ![]()
am incercat acum sa intru si nu merge
23+ 
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)