Leacuri babesti

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Eu nu mai am matreatza de 5 ani, de cand ma spal cu un sampon si balsam recomandat de coafeza mea: Wella Color Preserve Repairing Shampoo & Conditioner - sunt separate, nu 2 in 1 - fiecare trebuie sa-si faca treaba lui, samponul sa spele, balsamul sa inlature eficient orice urma de sampon.
Cred ca exista la ei si variante pentru par nevopsit.
Important este sa folositi un sampon bun, de la o firma care investeste in cercetare. Sigur ca si pretul este pe masura, dar merita.
Nu va mai spalati cu sampoane ieftine, de la firme renumite doar prin volum de vanzare.
Si mai ales, aveti grija sa nu fie vreo imitatie, vanduta cu nonsalantza pe post de original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

eu am vindecat o infectie la masea cu tinctura de propolis.
40 picaturi de tinctura dizolvat in 50 ml de apa, se face gargara 5 minute, de 3 ori pe zi. dupa tratament a disparut in 2 zile abcesul.
si poate e bun si pentru durere de masele...

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

in cazul in care te-ai fript,pune albus de ou.sfat recomandat de pompieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

bunna seara tuturor ,

imi place subiectul va rog sa continuati !!!!!

eu sant insarcinata si de la inceputul sarcini ma confrunt cu aciditate si reflux gastric ..
nu stiu ce sa mai fac , orice as manca imi face aciditate si reluxul asta in gat ..

poate cineva sa ma ajute cu un leac babesc ?

va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

bunna seara tuturor ,

imi place subiectul va rog sa continuati !!!!!

eu sant insarcinata si de la inceputul sarcini ma confrunt cu aciditate si reflux gastric ..
nu stiu ce sa mai fac , orice as manca imi face aciditate si reluxul asta in gat ..

poate cineva sa ma ajute cu un leac babesc ?

va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui escu

Eu nu mai am matreatza de 5 ani, de cand ma spal cu un sampon si balsam recomandat de coafeza mea: Wella Color Preserve Repairing Shampoo & Conditioner - sunt separate, nu 2 in 1 - fiecare trebuie sa-si faca treaba lui, samponul sa spele, balsamul sa inlature eficient orice urma de sampon.
Cred ca exista la ei si variante pentru par nevopsit.
Important este sa folositi un sampon bun, de la o firma care investeste in cercetare. Sigur ca si pretul este pe masura, dar merita.
Nu va mai spalati cu sampoane ieftine, de la firme renumite doar prin volum de vanzare.
Si mai ales, aveti grija sa nu fie vreo imitatie, vanduta cu nonsalantza pe post de original.

Depinde de cap... aaa, de scalp Eu de 9 ani de cand am venit in Canada (apa dura, tare, cum sa-i zic?) le-am oncercat pe toate: si de firma si ieftine. Cred ca nu exista sampon sa nu-l fi incercat. Inclusiv cele de la stylist. Si singurul care m-a scapat de matreata e Head and Shoulders cu Zinc.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jonesy

la mine cu matreata nu a functionat niciun leac "babesc", desi am incercat otet, uleiuri (masline, ricin, in), ou, sampoane speciale... si nebabesti (la dermatolog) cu creme, solutii etc.

singurul lucru care functioneaza este aportul de zinc.
Banuiesc ca si matreata e de mai multe feluri si cauze, dar la mine suplimente cu zinc, combinat cu un sampon sau balsam sau masca cu zinc sunt singurele care functioneaza.

Sigur, daca intrerup, in 2-3 luni atacul matretii revine, deci nu este o solutie definitiva.

La fel si la mine, cu zincul. Sora mea (fosta asistenta, transformata coafeza ) a zis ca si stresul poate cauza genul asta de 'matreata'. O sa o intreb, a zis ca exista ceva in Ro, un sampon medicinal, dar nu-mi amintesc numele.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniela23

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

aniela...sau cranberry juice

Mama de Ana si 33+

Fashion

absolut, cranberry(merisor). Dar doar daca e ceai ca sucul are zahar si hraneste bacteriile ''ne-prietenoase''

Halleluya! De 9 ani incerc sa aflu ce naiba e 'cranberry'. Saru-mana, multumesc!

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Si de unde putem procura cranberry juice? Exista si in Romanica?!? Tare mi l-as insusi si eu sa scap de nabadaioasa de ma scoate din minti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui hristina

Si de unde putem procura cranberry juice? Exista si in Romanica?!? Tare mi l-as insusi si eu sa scap de nabadaioasa de ma scoate din minti...

Exista suc la Mega Image sau ceai la plafar. Colegele mele din UK mi-au spus ca lor nu le lipseste din frigider. De la ele am aflat la ce foloseste cand a facut baietelul meu infectie urinara.
Capsulele de "urinal" sunt pe baza de merisor din cate stiu.

Mergi la inceput