Leacuri babesti
Raspunsuri - Pagina 9
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina Si de unde putem procura cranberry juice? Exista si in Romanica?!? Tare mi l-as insusi si eu sa scap de nabadaioasa de ma scoate din minti... |
http://www.pcfarm.ro/produs/2766/Suc-de-merisor---Biotta
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
b.nica spune:
citat din mesajul lui hristina Si de unde putem procura cranberry juice? Exista si in Romanica?!? Tare mi l-as insusi si eu sa scap de nabadaioasa de ma scoate din minti... |
Exista si firme care iti pot oferi planta in ghiveci ca sa ai fructe pe balcon,.PM
b.nica spune:
Am descoperit o minune:Ganoderma lucidum.
Nu este babeasca desi am aflat pe net ca si pe la noi creste, cica ii zice "Lingura Zanelor".Rog userii care au auzit de ea sa intervina cu date.
De cand iau aceasta ciuperca am un ten de milioane si alte beneficii pe care nu doresc sa le dezvolt acum.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui b.nica De cand iau aceasta ciuperca am un ten de milioane si alte beneficii pe care nu doresc sa le dezvolt acum. |
Dar eu te rog sa le dezvolti, poate ne inspira si pe noi, ignorantii in ale plantelor. Vorbesc serios, nu e ironie. Deci, in afara de tenul de milioane, ce beneficii mai sunt? Si cum se prezinta ciuperca asta?
glimmer spune:
citat din mesajul lui b.nica Am descoperit o minune:Ganoderma lucidum. |
Sub ce forma o consumi si de unde? (Te rooooooog)
ela_04 spune:
http://www.naturaplant.ro/produse/3773/Ganoderma_Lucidum_(_3_in_1)
sa mai discutat pe acest forum despre ganoderma.
eu am folosit asta: http://www.naturaplant.ro/produse/3424/Gano_Cafea_3-in-1 in loc de cafea la munca.
e delicioasa benefici...nu stiu sau poate nu am fost atenta
am gasit la o colega care o folosea pt imunitate dar mie imi placea gustul.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui OanaP Crampe menstruale - mesteca ardei iute. Testat pe propria "piele", verificat, aprobat. |
Leacul asta e de neinteles pentru mine. Cum vine asta, e pe principiul celui mai puternic stimul? Daca ai crampe, sa fie estompate de arsurile pe esofag, sau cum?
Pe aceeasi idee, un leac babesc ar fi sa iti tragi un ciocan peste deget daca te doare maseaua.
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Dar eu te rog sa le dezvolti, poate ne inspira si pe noi, ignorantii in ale plantelor. Vorbesc serios, nu e ironie. Deci, in afara de tenul de milioane, ce beneficii mai sunt? Si cum se prezinta ciuperca asta? |
Aceasta ciuperca are un puternic efect detoxifiant, este imunomodulatoare( cu efecte antibacteriene si antivirale) si f. buna ca tonic psihic de aceea se adauga la cafea/ceai dar eu nu o folosesc asa.
Eu am comandat-o sub forma de ampule buvabile si capsule.Firma, pe PM, .
Tanti Zavaidoc spune:
[/quote]
Firma, pe PM, .
[/quote]
Multumesc. O sa caut si in Suedia, sa vad daca exista ceva similar. Presupun ca firma cu pricina nu livreaza si in strainatate, iar daca da, costa transportul mai mult decat produsul.