Leacuri babesti

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Ia uitati ce-am mai gasit pentru tratarea tusei : "ceai din foile (galben rosietice) de la 5 cepe, 5 nuci cu coaja sparte, 5 liguri de miere, 1 ligurita musetel uscat si 1 lingurita flori de galbenele. Toate acestea se fierb intr-un litru de apa pana scad la jumatate de litru. Din acest "ceai" bei de 3 ori pe zi cate 3-4 linguri(inghitituri)".
Inca nu l-am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Littlelight

On topic: pentru stomac (gastrite/ulcer/aciditate) este foarte bun ceaiul de salcam sau Ceaiul gastric de la plafar (este o combinatie de salcam cu alte plante).

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
Oare este bun si pentru arsuri?

Sotul meu i-a zilnic Ranitidina sau Dicarbocalm...m-a disperat...am auzit ca este f buna radacina de rostopasca fermentata,cu miere..
Nu sunt sigura retea,unde se gaseste rostopasca...a auzit cineva de asta?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Seminte de chimen mestecate pentru calmarea crampelor menstruale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaP

Seminte de chimen mestecate pentru calmarea crampelor menstruale.

Pai nu trebuia sa mesteci ardei iute pentru alea?
Eu chiar nu mai inteleg nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Una nu o exclude pe cealalta. Fiecare le poate testa si alege ceea ce i se potriveste.

Cum am am ajuns la seminte de chimen? Nu am mai gasit ardei atat de iute, am luat extract de ardei iute care mi s-a parut de 1000 de ori mai aiurea (foarte gretos) decat ardeiul ala. Asa ca am pus mana pe carti si am descoperit chimenul. Am rontatit ieri si azi toata ziulica, iar ca efect pentru mine e o surpriza, sunt in stand by (scuzati formularea: a inceput, dar s-a oprit si nu am nici o crampa), probabil am luat prea mult, dar voi vedea ce se intampla.

Acu, mai imi cer odata scuze pentru formulare, dar nu am un vocabular prea "doctoricesc": organismul feminin secreta cu o anumita periodicitate niste hormoni care declanseaza spasme uterului (care e un muschi), in caz contrar nu se poate face nici o eliminare a mucoasei, ca atare nu incepe nici un ciclu. Chimenul se recomanda printre altele si in calmarea crampelor musculare (atentie nu numai in caz de dismenoree).

Acu eu nu sunt cobaiul meu personal :), dar voi puteti sa credeti asta. Sunt in stare sa testez orice lucru natural, in afara de medicamente, decat sa trec prin durerile astea imbecile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Acu eu nu sunt cobaiul meu personal :), dar voi puteti sa credeti asta. Sunt in stare sa testez orice lucru natural, in afara de medicamente, decat sa trec prin durerile astea imbecile.

Mie-mi trec cu-n i buprofen!

Acum mie mi s epare ca esti exterm de exagerata in privintza asta,dar ma rog e alegerea ta!

Mai bine iau o pastila si ma bucur d eviatza decit sa stau s asufar ca un ciine(da...stiu despre ce spui,stiu ce inseamna durerile astea)sau sa experimentez,incepind de la 500 g de tzica foarte tare,pina la ardei tip chili!

Tu rezolvi o problema dar potzi afecta cu sau fara stiintza alte organe!

E alegerea ta oricum!(o pastila ,compusii ei s eelimina in 24-40 de ore de la ingurgitare...!!!!)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
Madalina M: Tala, eu intelesesm ca la raceala trebuie sa pun ceapa in dormitor, dar taiata...trebuie intreaga

Ceapa taiata in dormitor???? Pai tu chiar crezi ca iti trece raceala daca dormi in putoarea aia? Well, daca mai poti sa dormi in asemenea atmosfera, ceea ce nu prea cred.

Eu stiam de ceai de ceapa, dar nu am incercat ca mi se pare prea gretos.

Cartofi cruzi rasi stropiti cu spirt infasurati intr-un batic si pusi la ceafa pentru migrene puternice. Am verificat si e fantastic.

Ei, asta-i buna, dar de adaptarea organelor de simtz ai auzit? Crezi ca tare mult timp mai simti ceapa aia dupa ce ai pus-o in camera, vezi sa nu...In plus in general remediul asta se foloseste cand esti racit si ai nasul infundat sau multi muci, si in acest caz oricum senzatiile olfactive ti-s diminuate, sa nu zic anihilate:)))
Eu am auzit de leacul asta aici pe forum si l-am folosit cu succes pentru fiica mea, in vreo 4 randuri iar o data l-am experimentat si eu, de asemenea cu succes.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Eu am cepe imprastiate prin casa de 3 ani asa ca la raceala am si uitat de ele. Doar am constatat ca acolo unde am stat mai mult (adica in dormitor) ceapa s-a stafidit peste noapte (prima data cand a fost fii-miu racit si a doua oara cand am fost eu - se intelege ca dormim buluc). Atunci au fost raceli mai serioase.
Saptamana trecuta s-a trezit fii-miu aparent ok insa a inceput sa tuseasca exact ca un magar stricat (asta e cea mai buna descriere ). Am scobit o ridiche neagra si am pus zahar brun in ea (nu e mare fan miere). Dupa juma de zi a baut sucul rezultat (cu greu si multe rugaminti) si nu a mai tusit deloc - dupa o singura doza. Am continuat asa doua zile seara si dimineata si nu a mai avut nici un semn de raceala. Deci ridichea asta e super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09
Sotul meu i-a zilnic Ranitidina sau Dicarbocalm...m-a disperat...am auzit ca este f buna radacina de rostopasca fermentata,cu miere..
Nu sunt sigura retea,unde se gaseste rostopasca...a auzit cineva de asta?[/i]

Sotul tau trebuie sa mearga la doctor sa il testeze pentru Helicobacter, dar e aproape sigur ca il are (peste 90% din est europeni au). Apoi trebuie sa ia schema de tratament. Helicobacterul si ulcerul nu se trateaza cu buruieni.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
Sunt in stare sa testez orice lucru natural, in afara de medicamente, decat sa trec prin durerile astea imbecile.

Ai fost la ginecolog sa iti faca niste teste sa excluda motive medicale pentru care ai durerile astea? Pot fi cauzate de endometrioza, fibroizi, polipi sau o infectie.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput