Leacuri babesti

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Noi pt bronsita urata de tot am incercat suc de ridiche neagra si dupa vreo 2 sapt de administrare nu mai tuseste fetita aproape deloc, si ea tusea zi si noapte pana ajungea la varsaturi si nu dormea aproape deloc, deci e eficienta si foarte buna pentru imunizarea organismului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Foarte util subiectul. Si eu cautam aceste retete mai vechi, pertinente, care uneori sunt mai utile decat medicamentele.
Apropo de "Tu rezolvi o problema dar potzi afecta cu sau fara stiintza alte organe!"-corect! ibuprofenul e destul de agresiv pentru stomac, o pastiluta e ok, dar cand durerile sunt puternice si indelungate....trebuie avut grija. Eu m-am reprofilat pe antinevralgic, si am observat ca, cu cat imi gestionez singura durerea cat mai mult timp, fara medicamente, cu atat efectul lor este mai intens atunci cand nu mai rezist si trebuie sa le utilizez. Adica: cu cat iau mai rar, cu atat sunt mai eficiente cand le iau. Din motive de sarcina si alaptat prelungit, apoi iar sarcina am fost nevoita sa le reduc la minim. ma refer la cele luate pt raceli sau dureri diverse, nu pt o anumita boala mai serioasa, cand nu ai incotro.

Ofer si eu o reteta pt stimularea cresterii parului, nu stiu daca a mai fost mentionata:
o "maioneza" din galbenus crud, ulei de ricin, ulei de masline, miere si un pic de zeama de lamaie, frecata la radacina parului inainte de spalare macar o data pe saptamana, apoi se sta cu o punga peste cap(par) si un prosop, minim 30 de minute. Se spala normal.
Efectul este garantat. Dar nu este prea placut sa stai cu maioneza pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

De o luna de zile rontai in fiecare zi vreo 100 de seminte de chimen/zi. Am sesizat ca dupa atata timp am inceput sa am o stare de euforie. Efectul este vizibil, intrucat au sesizat si colegii, nu este doar parerea mea. Poate sa confirme sau sa infirme cineva o experienta similara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Bird70, da ma controlez in fiecare an, dar crede-ma ca de la 14 ani pana acum as fi aflat ce imi provoaca durerile si ar fi devenit in atatia, in vreun fel, vizibil.

Andacos, iti respect alegerea. Din punctul meu de vedere o pastila face acelasi lucru (rezolvi intr-o parte si lovesti in alta), avand in vedere ca sunt substante sintetizate, nu sunt naturale. Totusi nu inteleg de ce se vorbeste atat de mult de detoxifiere daca tot soiul de substante se elimina din organism in 24 de ore. Prefer sa preintampin decat sa repar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

O cartulie cu leacuri babesti www.scribd.com/doc/49330609/Leacuri-babesti" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Enumar si eu cateva incercate pe propria piele. Nu am citit toate postarile, asa ca daca s-a mai spus, scuzele de rigoare.

Usturimi in gat(raceala) - tinctura de propolis. Cateva picaturi si efectele se fac simtite imediat.
Intarirea imunitatii - Cate un catel de usturoi taiat felii. Il inghit cu apa ca pe pastile.Miere de albine si polen (se amesteca si se ia dimineata o lingurita din fiecare - are si un efect de tonic/ energizant)
Furuncul - ceapa coapta la cuptor. Miezul pus deasupra bubei si fixat cu leocoplast. Se tine peste noapte. Asa mi-au trecut 3 furunculi mari si urati. Nu mi-a ramas nici un semn.
Bronsita - Sare grunjoasa fierbinte. Mama incalzea sare intr-o cratita, o punea asa calda intr-un saculet de bumbac si mi-o aseza pe piept. Tusea se "coace" in maxim doua zile.
Tuse seaca - Sirop de brad. Cateva lingurite pe zi.
Respiratie urat mirositoare - frunze de patrunjel. Se rontaie cateva minute. Sunt mai eficiente decat guma de mestecat si sunt sugarfree
Raceala cu febra puternica - frectie cu spirt si apoi direct sub plapuma la caldura. Sosete imbibate in otet sau spirt.
Bila lenesa: Suc de ridichie neagra dimineata pe stomacul gol. Un paharel mic ca de tequila. Dupa ce se bea se sta culcat pe partea dreapta. Efectele se simt imediat.
Unghii ingalbenite de la tutun - se freaca unghiile cu o lamaie proaspata. Felii sau jumatati.
Dinti ingalbeniti - se periaza cu bicarbonat de sodiu. Nu foarte des, pentru ca este atacat smaltul.
Gastrita/arsuri gastrice- suc din zeama de varza baut pe stomacul gol in fiecare dimineata.
Dureri menstruale - o sticla cu apa calda (o temp. suportabila) se aseaza pe piele in dreptul ovarelor. Durerea se diminueaza destul de mult.

Pe astea le-am incercat si au functionat. Pe masura ce imi mai amintesc, revin.

Subiectul nota 10!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Citat:
citat din mesajul lui cris_09
Sotul meu i-a zilnic Ranitidina sau Dicarbocalm...m-a disperat...am auzit ca este f buna radacina de rostopasca fermentata,cu miere..
Nu sunt sigura retea,unde se gaseste rostopasca...a auzit cineva de asta?[/i]

Sotul tau trebuie sa mearga la doctor sa il testeze pentru Helicobacter, dar e aproape sigur ca il are (peste 90% din est europeni au). Apoi trebuie sa ia schema de tratament. Helicobacterul si ulcerul nu se trateaza cu buruieni.

De buruieni nu stiu, dar mierea de manuka are rezultate dovedite clinic impotriva helicobacter pylori

Mergi la inceput