Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Roxx 'ale mele' s-au autointitulat bunica Maria si bunica Ligia ceea ce mi se pare ok. Oricum copilul o sa le zica cum vrea el. Am o colega care oricat i-a explicat pustiului ca ele sunt bunica x si y el tot pe nume le zice, fara 'bunica'. Oricum, iti inteleg supararea. Abia astept sa ii zica Razvan in vreun fel ca sa ii zic si eu tot asa ca pana acum nu ii zc nicicum, evit sa o strig.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu am iesit azi si am inghetat ca un rahat, ba m-a mai si plouat. M-am imbracat prea subtire. Dar piciu e fericit asa ca nu mai conteaza. Inca doarme in carut si acus se fac iar 6 ore de cand a mancat, ca si ieri.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Roxx 'ale mele' s-au autointitulat bunica Maria si bunica Ligia ceea ce mi se pare ok. Oricum copilul o sa le zica cum vrea el. Am o colega care oricat i-a explicat pustiului ca ele sunt bunica x si y el tot pe nume le zice, fara 'bunica'. Oricum, iti inteleg supararea. Abia astept sa ii zica Razvan in vreun fel ca sa ii zic si eu tot asa ca pana acum nu ii zc nicicum, evit sa o strig.

Si eu astept acelasi lucru

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Lori cu diversificarea, cum explic unei copile de 19 ani(care are o fetita) ca nu e bine sa ii dai supa de care manaci tu copilului? Ea a inceput diversificareaa de la 1 luna juma. acu intr-o seara i-a dat fetitei musaca de cartofi ca a facut pt ei in casa.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Doamne, Doamne, saracul copil!!! Baga in el niste lucruri care -la varsta asta - l-ar putea omori sau sa-l dea peste cap pe viata!! Cum sa-i explici-trimite-o la dr. la pediatru si psihiatru.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LORICH, n-au nici pe naiba, ca au stomacul tare... Stiu si eu p-aci fete care dadeau carne de vaca de la trei luni... si eu cind le ziceam, rideau de mine... Copii lor sunt bine-mersi in timp ce a mea, diversificata la 6 luni, vomita si nu digera si acum...

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

La noi maica-mea e cea mai fericita sa-i spuna "mamaie",in timp ce soacra-mea nici sa n-auda.Cica nu-i place.Sa-i spuna pe nume,da alintata.Nu dau numele aci,da de ex o cheama Puta si sa-i spuna Putica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Citat:
Si, sfat (daca-mi permiti): indiferent de relatiile pe care le ai tu cu parintii/socrii etc., lasa copilul sa-si creeze propriile relatii, e pacat sa-i furi bunicii doar pt ca tu stii ca-s scirtari si enervanti... (daca ai sti cit ma abtin eu d ela comentarii in fatza Ioanei... fix ca socrii mei sunt rai si nepasatori si reci... si cu toate astea Ioana e inca naiva si ii vede altfel... in fond, e relatia lor).

gabiv - tare mult mi-ai placut cu sfatul asta; mamica inteleapta.
la mine, bunica de pe tata a fost "mama lenora" (pe ea o chema eleonora). stiu ca ea n-a fost o soacra tocmai usor de "digerat", dar cu toate astea pt mine ea a fost bunica ideala.

am amintiri foarte dragi din timpurile petrecute cu ea, si, asa nescolita cum era, m-a invatat atat de multe, mi-a imbogatit imaginarul cu povesti numai de ea stiute si mestesugit soptite la ceas de seara (gen Imparatul Rosu, Imparatul Verde, Imparatul Cacaniu-Maroniu, si Felesan Fiul lui Dzeu).

in ciuda tensiunilor dintre ele, mama ne-a lasat loc sa ne-ncropim propria relatie, iar noi, nepoatele nu am avut decat de castigat.

eu cred ca nepotii au deseori menirea de a scoate la iveala ce e mai bun, mai cald si mai iubitor din bunici;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

multumesc fetele..asa o sa fac..la 4 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara!
Am venit de la dermato - verdictul asa cum ma asteptam: alunita trebe scoasa chirurgical. Nu cu laser, ca se distruge, iar astea la traumatizate se face obligatoriu biopsie, daca o distrugem nu mai avem ce analiza. Deci luni anesteziem, taiem, scoatem si coasem. Apoi stam 30 zile cu morcoviorul pana iese rezultatul biopsiei.

Multumesc pt raspunsuri. GABI, sunt total de acord cu punctul tau de vedere, nu o sa-i spun fetei niciodata ceva rau de socrii mei si bineinteles ca ii voi lasa sa isi creeze propria relatie. Dar asta cu "mama" pe mine ma deranjeaza profund, nu ca ar considera-o pe ea mama, in nici un caz, dar apelativul asta adresat altcuiva ma zgarie pe creier. (intelege-ma si pe mine, mama la primul bebe, inca am probleme in a accepta sa o vad in brate la altcineva in afara de tati).

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Scumpa mea soacra se considera mare cucoana si mi-a facut observatie ca ea nu vrea sa-i spunem "mamaie".
La inceputurile relatiei cu sotul meu s-a facut foc si para ca i-am spus pe nume. Si acum dupa 6 ani de casnicie ii vorbesc la persoana a treia.
Booon, atunci ia ghiciti voi cum o sa-i spuna bubu? chit ca il pun sa repete de 100 de ori pe zi numai sa bage la cap...
Bai ce ma bucur cand imi mai vine si mie mingea la fileu.

Mergi la inceput