Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)
Raspunsuri - Pagina 14
fluturas2010 spune:
ma bag si eu in discutie si va spun ca Vigantolul il aruncam dupa o luna, Vitamina C la fel,fierul tine pana la terminarea flaconului si ii dau intre 6 si 10 picaturi pe zi, Calciu gluconic 5 ml timp de 10 zile la doua luni..si atat...nu a mai pupat nici urma de picaturi anticolici si asa parca au lasat-o..nu stiu daca a avut vreun sens folosirea lor..
am inceput sa folosim scaunelul de masina in locul landoului si am impresia ca ii place mult sa stea un pic ridicata..si nu e in fundulet totusi...a..si prin gropi nenica, prin gropi..asa vrem..
Tunde stim noi bine ce inseamna zbierat pana la invinetire..offffff
Roxx..super botez..super familie..
am aruncat o privire si la celelalte albume si am gasit niste superbebelusi mumosi foc......
a..si Clara transpira ceva de speriat, cand doarme pe burta culmea transpira la ceafa si invers..o sa intreb totusi medicul, unde speram sa ajungem cat mai tarziu..vreau ca medicul sa devina subiect de evitat (eu de mica am fost sanatoasa tun, mama nu prea m-a dus la doctor ca nu a fost nevoie, nu am facut injectie pana la 28 de ani..ce mult as vrea sa fie toti copii acum sanatosi cum am fost eu....)
Ziki..hai o data la Pitesti!!
zumzu spune:
Noi am dat 260 pe rotarix, prima doza, la 3 luni, cumparat de la farmacie. Se administreaza in gurita. Bebe e mai bine, am hotarat ieri sa nu-i mai dau morcov din ala ca oricum nu avea efect si minune (ieri imi facuse de 6-7 ori, nici nu mai stiu) azi e mai bine, nu a avut nici un scaun inca.
Ma gandesc ca si morcovii astia cine stie ce substante toxice or contine, tb sa gasesc pe cineva la tara sa cumpar
Eu in camera incerc sa tin in jur de 22, avem radet dar putem inchide caloriferul.
mirela, tot vroiam sa te intreb. am vazut puii tai in poe cu biberoanele...ei manaca singuri.ca nu inteleg cum sunt facute pozele
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Hmmmmm....m-am dus sa-mi pup plodu dupa ce v-am citit cu somnu.El dupa baie mananca,cand nu mai vrea scuipa biberonu si cece suzeta.O data bagata in gura,se face moale ca o carpa si il pun la el in patut.Sting lumina si ies din camera si el adoarme,fara maraieli,fara tipat,fara nimica. Ana,mami de bebe cel mai frumos |
Ana mama, ia baga tu repede acolo la semnatura in afara de 'cel mai frumos' si 'cel mai cuminte' ca unui asemenea bebe ii trebuiesc recunoscute calitatile! Eu sunt deja verde de invidie.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
ariana2005 spune:
si mie mi se pare ca sta cam ciudat in scoica, dar lui ii place de minune...cand nu vrea sa doarma in patut, scoica ne salveaza..nu noaptea bineinteles..
in camera avem ziua 22-23 grade iar noaptea 21,5..
Tunde, of Doamne, sa treaca burtica asta o data..noi am patit asa o singura data si pot spune ca a fost o experienta groaznica..
zumzu spune:
din cauza ca nu doarme ziua deloc, seara pica rupt. baita, papa si de multe ori adoarme mancand. il pun in patut, dau drumul la carusel si gata. la fel si noaptea. cand era mai micut ne chnuiam cu el, adormea in brate, pe umar, il puneam in patut se trezea imediat, iar il luam si tot asa pana nu se mai trezea. cand mai cedam il luam in pat langa mine si il adormeam cu tzatza.
sambata s-a intamplat sa doarma ziua vreo 2 ore (pacalit cu tztza) si ce credeti? nu a mai adormit la 10...era super fresh, ne-a tinut pana pe la 1 noaptea
zumzu spune:
si eu am o prietena care l-a inttarcat la 1 an si care mi-a zis sa-l obisnuiesc cu un bibe din cand in cand pt ca timp de 2 sapt a fost cosmar (si vorba aia bebe nu era doar pe lapte). La noi nu e cazul pt ca papam 2 bibe pe zi (am progresat inca un pic....de la 3-4 bibe pe zi am scazut la 2)
ocsanica80 spune:
Mirela parca imi amintesc ca tu le-ai dat la motanei cu o crema de la mustela pentru bubitele de pe fata? poti sa imi spui si mie de care te rog?
Roxana mami de Maria-Sofia
gabivalceanu spune:
SHUBULINA, nu era de ajuns ca esti tu gica-contra! Ai si copil gica-contra! Adica taman cind plinge lumea ca nu dorm bebeii (mai prind si io curaj) vine Bogdanel si ne anunta ca el faci nani-nani singurel si de buna-voie...
NTZ!
Gabi
mirela2 spune:
citat din mesajul lui ocsanica80 Mirela parca imi amintesc ca tu le-ai dat la motanei cu o crema de la mustela pentru bubitele de pe fata? poti sa imi spui si mie de care te rog? Roxana mami de Maria-Sofia |
am dat cu mustele stelatopia era sa scriu straciatela
dar de trecut i au trecut cu DIPROSALIC
din cand in cand ii mai apar si cum ii dau ii trec imediat
cu mustela ne prostim la masajul facut pe burtica ca pe spate le fac cu ulei de la nivea
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
citat din mesajul lui zumzu Noi am dat 260 pe rotarix, prima doza, la 3 luni, cumparat de la farmacie. Se administreaza in gurita. Bebe e mai bine, am hotarat ieri sa nu-i mai dau morcov din ala ca oricum nu avea efect si minune (ieri imi facuse de 6-7 ori, nici nu mai stiu) azi e mai bine, nu a avut nici un scaun inca. Ma gandesc ca si morcovii astia cine stie ce substante toxice or contine, tb sa gasesc pe cineva la tara sa cumpar Eu in camera incerc sa tin in jur de 22, avem radet dar putem inchide caloriferul. mirela, tot vroiam sa te intreb. am vazut puii tai in poe cu biberoanele...ei manaca singuri.ca nu inteleg cum sunt facute pozele Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 |
da mami papau singurei, biberonul e sprijinit pe un prosopel sau pe paturica lor, Robert a inceput sa si l si tina, ca nu cumva sa il fure careva, iar Razvi ca lui il mai tin ca deh, e un sclifosit, cand ii e foame ma tine de mana sa nu plec de langa el
dar in poze mancau singurei, cu biberoanele sprijinite pe cate ceva
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)