Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

ana_anto, diin cate stiu eu lapticul pe nas este ceva normal, i se mai intampla si Sarei uneori. Totusi, pentru ca la voi e asa frecvent, poate n-ar strica sa intrebi doctorul.

andutza, eu sunt o combinatie intre tine si lori, si de aici framantari in sufletul eroinei principale . Mi-e dor de job, cand am trecut pe langa birou, mi-au dat lacrimile. Dar as sta si nonstop cu bebe. Si de aici da-i si lupta in capul meu .

irinukaa, .

Fetele cu vaccin, bafta multa! Facut Rotarix la vremea lui, niciun efect secundar. Pretul s-a spus deja.

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
am mai scris un mesaj dar n am apucat sa i dau send, e in celalalt laptop........doarme razvi si nu mai intru in dormitor
scriu cu o ana ca il am si pe robi in brate, doarme

temperatura acum e in jur de 22-23, dar a fost si 27 cand mergea caldura de la bloc

tvmai rarut ca i mai dragut, eventual cu spatele la tv

adormit dorm in patutul lor noaptea, uneori si ziua
seara dupa baie ii punin patut cu biberonul, manca si somn de voie
sau daca vin de afara si ei dorm profund, ii dezbrac, pun in patut, bibe cine vrea si somn

in patul meu rar ii iau, dar si atunci ii pun pe perna de alaptat, stiu ca acolo e locul lor

sau in scoici, ziua ii tin in scoici, mai ales cand tre sa fac cate ceva si tre sa i car dupa mine

eu n am prea putut sa i alaptez culcat, numai in brate rar culcat

suzi si biberon amandoua ne plac

mai era ceva? nush, ma duc sa pun copilul jos, ca am amortit cu 6 kile in brate

pupi, revin

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Noi avem cam 24 grade C in camera bebeului. Din pacate la noi administratorul tot inchide caldura si trebuie sa mai punem din cand in cand si caloriferul electric.

Picioruse umede avem si noi, desi ii dau Fe zilnic si acum vreo 3 sapt am facut si cura de 10 zile de Ca ca ne cam trosnesc incheieturile de la manute.

Si eu am mare prob cu scaunelul de masina ca, tot asa, mi se pare ca sta cam in fundulet. Inca nu l-am folosit pt ca l-am plimbat in landou, dar in curand trebuie.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Io din cate stiu nu prea e bine sa se dea bebelusului sa suga in pozitie orizontala - ca ar duce la ceva probleme cu urechea interna. I-am mai dat si eu asa, la orizontala, dar putin.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Sherbi;mi se pare superba ideea cu botezul..si mie mi-ar place ceva iesit din comun..

Anka;haioasa afirmatia ta cu taiatul putzului!dar speram sa fie ok!..nu se va ajung la nici o interventie.

Bafta la vaccin fetelor!sa fie totul in regula..sa nu doara.Maine si noi mergem la vaccin..ne e frica

temperatura in camera e 24-25..avem Radet si noi

Scoica pare abrupta..dar cred ca stau bine bebeii acolo

Mami Simo te strigam inca odata!cum te descurci?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gata pus motan jos, invelit, pupat

revenim

maini si picioare umede Razvan imi transpira asa, nush de ce
drita a spus ca o sa ne dea fier cand mergem pe 27 la vaccin, acum ca e pentru asta ca e pentru altceva nush

fontanela mica are Razvan, m ati cam bagat la idei, sper sa nu fie vreo ploblema,are si caputul mai mic, o sa l masor, ca vad ca drita asta nu le a masurat niciodata capul, o sa li l masor eu

revin

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

bebelu, unde esti? ce face buba?

tunde, mamica incercata! Stiu bine ce inseamna planset disperat pana la invinetire. Am avut si noi reprize ieri. Azi doarme bustean, abia daca se scoala sa manance. Asa pateste Sara mea, dupa zile de agitatie, are zile de somn.

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fragrant'nu sunt superwoama..as vrea numai.De multe ori ajung in pragul disperarii.La sala nu merg decat in zilele cand vine buni..max de 2 ori p saptamana.
Nici azi n-am ajuns..am facut ceva p acasa pana s-a trezit Sonia..serus abdomen si fese..nik..n-am cand.Poate deseara..daca sta Tati cu buba.
fug sa-mi sterg macar unghiile..
Merg cu copiii la o prietena dupamasa .a f ziua ei.

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 5!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Hmmmmm....m-am dus sa-mi pup plodu dupa ce v-am citit cu somnu.El dupa baie mananca,cand nu mai vrea scuipa biberonu si cece suzeta.O data bagata in gura,se face moale ca o carpa si il pun la el in patut.Sting lumina si ies din camera si el adoarme,fara maraieli,fara tipat,fara nimica.

Mergi la inceput