Felicitari madabout2003, dianalaura!!!
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
depinde de forma degetelor,eu le am scurte si una mai groasa arata ca naiba .A mea are 3 grame si este f rezistenta,cel putin pana acum a fost![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman depinde de forma degetelor,eu le am scurte si una mai groasa arata ca naiba .A mea are 3 grame si este f rezistenta,cel putin pana acum a fost anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
ancuta
!eu am degetele lungi si subtiri de pianista!bebelina cum e?ce mai face?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
ancadragoman spune:
at poti sa pui una mai groasa ca nu se vede urat...
Maria este bine,merge la gradinita cu drag si spor si in rest tampenii![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
gabyv spune:
Draguta, eu am facut teste, dar aparent FF nu tine cont de ele, desi le notez. Ai o obtiune sa analizeze dupa teste, dar eu am lasat pe research.
Sarah, eu mi-am luat veregheta groasa, pt ca am degetele lungute, cu alb si galben. Numai ca la magazin a zis ca aurul alb e pus pe deasupra si o sa se estompeze si asa a fost.(dar dupa aproape 5 ani de purtat continuu) ah si e de 8 gr.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
dianalaura spune:
Fetelor, cu cateva postari in urma ziceam ca daca nu vin uratii azi, maine dimineata imi fac test. Dar pentru ca m-a apucat asa o greata, in drum spre munca mi-am cumparat un test (Surececk). Si bineinteles ca daca am test nu ma abtin sa nu il fac, l-am facut acum la munca.
Fetelor, SE VEDE SI A DOUA LINIUTA!!! Destul de pala, dar e acolo! Tot iau testul si ma uit la el si nu imi vine sa cred. Scrie pe test sa se repete la 48 de ore daca linia de test este neclara. de clara e clara, doar ca e pala. Am asa emotii....mai ales ca dupa ce ai patit tu lorena...Va dati seama ca stau ca pe ace pana maine cand oi repeta testul.
diana, mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
Monique77 spune:
Buna dimineata fetele dragele!!!
Va astept la cafelutza!!!
cum sunteti azi? ma apuc de citit din urma
pe mine azi nu ma doare burta deloc, sanii sunt si mai desumflati, ma mai dor doar putin de tot spre varfuri si lateral, semn de ciclu
bine ca nu mi-a venit totusi nici azi
sper sa nu fiu dereglata
azi sunt ziua 23 din 24 cat ma tinea in mod normal
capul nu ma doare - de obicei durerea de cap anunta menstra...
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata fetele. Gaby 30 ch inseamna cat de concntrate sunt. Si acum te rog daca poti sa imi repeti ce ai luat tu pana la ovulatie si dupa pentru spargerea foliculilor.Trebuia sa tin minte atunci dar n-a avut cine, ca sunt prea zapacita in poerioada asta. |
Miha, la noi la Tv a fost o emisiune in care ne-a explicat cum se fac homeopatele si cum sunt aprobate ele spre vanzare. In primul rand nu se supun testelor ca si medicamentele normale, iar in al doilea rand contrar parerii cu cat CH este mai mic cu atat concentratia este mai mare.
Deci in mare... 30ch inseamana 30 de picaturi intr-o mare (dada, cca Marea Neagra)

Acum exact cum zice homeopatul la care am fost: pastilele astea sunt mai mult de fond si isi fac efectul mai mult daca crezi ca sunt eficace pt tine... cred ca asa a fost la mine, nu am crezut o clipa.
Am luat ovaria, foliculinum si apoi luteinum.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
alina_loca spune:
Va dedic o mel super sa va faca ziua mai buna
. Gaby
sa ne traduci si noua ca nu inteleg tot.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=jiEf6jRq48A&feature=player_embedded#at=87
Monique77 spune:
Citat:
citat din mesajul lui lorena_86
fetelor eu am fost la o prezentare de produse...ma rog....
miha, suntem in aceiasi perioada
eu nu stiu cum sa zic ca mi-a venit dar sangerarile au inceput pe 1 martie dar stii faza cu testul meu usor pozitiv
acum ma gandesc ca poate o fi fost doar in mintea mea
de vedea foarte firava o liniutza, eu asa am vazut
azi am facut eco si am un folicul de aproape 9 mm si endometrul a inceput sa se ingroasa, deocamdata are 4 mm...deci sunt pe drumul cel bun
la e co e totul normal
in sfarsit o sa ovulez pe stanga, acolo e foliculul
dr mi-a zis ca cel mai probabil pe sambata ovulez asa ca are timp sotul sa se intoarca
moni, am primit banutii
fetelor pupici la toate
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Lore ma bucur ca au intrat,
inca o data iti multumesc
Lore astea-s vesti bune
daca se dezvolta foliculul e super....esti pe drumul cel bun
Monique77 spune:
Citat:
citat din mesajul lui lorena_86
elenush, iarta-ma, o sa te doara ce iti spun
eu am lucrat analize de fertilitate si ale tale clar prezestesc z1
sper sa ma insel, dar..
progesteronul a scazut ca sa se poata instala menstra si o sa tot scada pana pe la 0,ceva....apoi o sa inceapa sa creasca spre ovulatie
daca ti-a intarziat sigur a fost o mica dereglare si ai avut ovulatia mai tarzie
eu tin pumnii, sper sa ma insel
sper ca nu eti suparata pe mine de ce ti-am zis
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
adica pe mine daca nu ma mai dor sanii aproape deloc inseamna ca progesteronul a scazut si ca vine ciclul nu?
Bineinteles ca am scris toate aceste 3 mesaje in capitolul trecut :):):)
acum le-am transcris si aici ![]()
![]()
![]()