Felicitari madabout2003, dianalaura!!!
Raspunsuri - Pagina 5
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Fetelor, cu cateva postari in urma ziceam ca daca nu vin uratii azi, maine dimineata imi fac test. Dar pentru ca m-a apucat asa o greata, in drum spre munca mi-am cumparat un test (Surececk). Si bineinteles ca daca am test nu ma abtin sa nu il fac, l-am facut acum la munca. Fetelor, SE VEDE SI A DOUA LINIUTA!!! Destul de pala, dar e acolo! Tot iau testul si ma uit la el si nu imi vine sa cred. Scrie pe test sa se repete la 48 de ore daca linia de test este neclara. de clara e clara, doar ca e pala. Am asa emotii....mai ales ca dupa ce ai patit tu lorena...Va dati seama ca stau ca pe ace pana maine cand oi repeta testul. diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Torturi |

Diana

Felicitari si sarcina usoara!!!!
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lucianamoga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Fetelor, cu cateva postari in urma ziceam ca daca nu vin uratii azi, maine dimineata imi fac test. Dar pentru ca m-a apucat asa o greata, in drum spre munca mi-am cumparat un test (Surececk). Si bineinteles ca daca am test nu ma abtin sa nu il fac, l-am facut acum la munca. Fetelor, SE VEDE SI A DOUA LINIUTA!!! Destul de pala, dar e acolo! Tot iau testul si ma uit la el si nu imi vine sa cred. Scrie pe test sa se repete la 48 de ore daca linia de test este neclara. de clara e clara, doar ca e pala. Am asa emotii....mai ales ca dupa ce ai patit tu lorena...Va dati seama ca stau ca pe ace pana maine cand oi repeta testul. diana, mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Torturi |
Diana felicitari mamico!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Felicitari inca odata!

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lorena_86 spune:
sarah eu m-am casatorit in 2008
de atunci s-au schimbat multe, chirza, una alta
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
diana, felicitari
sarcina usoara si la termen
Bravooo!
inca o gravidutza

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
dianalaura spune:
Vai tu fete, merci mult...da nu imi vine sa cred.....chiar asa norocoasa sa fiu?! Linia de test e aproape la fel de groasa ca cea de control, doar ca nu atat de pronuntata culoarea...
Doamne ajuta sa fie bebe, si sanatos, si daca se poate fetita ![]()
Stefan declara sus si tare ca vrea fratior, sotul daca ii spun cred ca face atac de panica!!! El nu isi doreste un bb in mod special, dar si-a dat acordul tacit neprotejandu-ne la 
Edit: sa vad cum imi iese testul maine, si doar dupa aceea ii dau vestea sotului.
diana, mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi
lorena_86 spune:
diana, nu te mai gandi, stai calma, ca atragi raul
e drept ca se pot intampla multe dar trebuie sa-ti pastrezi optimismul
hai ca o sa fie bine
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Sigur e bebe Diana , linisteste-te ca micul puiut e acolo in burtica 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
lorena_86 spune:
moni
baga un test
poate ne dai o veste buna si o sa avem 3 gravidutze la titlu
nu e obligatoriu sa iti vina daca nu te mai dor sanii
eu ti-am zis ce se zice in articolele de specialitate dar nu e o regula
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
racheel spune:
Buna dimineata fetelor 

o noua graviduta.FELICITARI Diana 

sarcina usoara si negretoasa sa ai 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
19+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!