Felicitari madabout2003, dianalaura!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

buna dimi,fetele!
ati vazut la ticker cat timp a mai ramas pana la mea?as avea si eu o intrebare :cum ma sfatuiti sa imi iau verigheta?aur alb sau galben?gravate sau cu o pietricica?daca ar fi sa aleg eu ar fi din aur alb,cu pietricica mica,mica dar sa fie!
oare aurul alb mai straluceste asa frumos ca in magazin si dupa un timp? va si sper sa fi inteles ceva din avalansa asta de intrebari!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

1. referitor la pietricica sora mea are una f.f.foarte mica diamant care binanteles ca ia cazut de 2 ori noroc ca a gasit-o de fiecare data, deci sfatul meu fara, exista riscul prea mare sa ramai fara ea, daca cineva i-ti da certificat de garantie ca nu va cadea niciodata atunci da,intreaba totusi ca sa nu fii dezamagita
2. aura alb cu galben am eu cu sotul de era la moda ceva asemanator fara pietricica poza deci in cazul meu foarte frumoasa ca aspect aurul galben este mai stralucitor decat alb, dezavantajul cu toate ca au fost facute pe comanda la firma TRESOR D'OR pe lateralele verighetei une se intalneste aurul galben cu cel alb a "coclit" (adica sa inegrit pus si simplu, nu forte mult dar este vizibil)scuze de expresie nu stiu cum sa ma explic sper ca ai inteles, zici ca este facatura de verigheta nu una de calitate asa ciuda i-mi este ca am mai si dat-o la slefuit le-a refacut dar dupa cateva luni au revenit negriturile
acum tu faci cum stii mai bine si cum va place, eu spun din experienta mea, poate am fost eu mai ghinionista

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Buna Gaby sa-ti rasp la intrebare...am mai vb noi odata...incerc de doua luni, intru in a 3 a, imi vine de cand ma stiu: 32,38,40,35,41,38...nasol cam asa arata ciclul meu menstrual + cu cate o luna in care nu vrea sa vina. Ac am luat acum 3 ani. Am ovare cu ''aspect'' polichistic asezate in coraoana....

da, deci inseamna ca imi aminteam bine, dar nu voiam sa fac o confuzie
pai raman pe pozitii atunci: nu ai ciclul dereglat, ci lung, dar abia dupa macar 6 luni dupa ce ai lasat ac-urile poti zice ca ar trebui sa-ti vina normal. Noteaza marimea cm-ului dupa Ac-uri si apoi vezi daca ai peste 40 de mult ori, consulta un medic.
Dar pana la 40 e ok, nu ai de ce sa-ti faci griji, desi o sa fie mai lunga asteptarea.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

[font=Arial Bdiana felicitari....un bebe frumos SANATOS mancacios si cum zice katy82 necolicos!!
lack][/font=Arial Black]

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Elenush da citeodata sotii sint mai nerabdatori ca noi ,imi pare rau pentru testul negativ dar poate inca nu ai ovulat cum zicea si Draguta

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

daaaa, si eu luna asta, am prestat 6 seri la rand
in ultimile doua seri tragea el de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Citat:
citat din mesajul lui alina_loca

Buna Gaby sa-ti rasp la intrebare...am mai vb noi odata...incerc de doua luni, intru in a 3 a, imi vine de cand ma stiu: 32,38,40,35,41,38...nasol cam asa arata ciclul meu menstrual + cu cate o luna in care nu vrea sa vina. Ac am luat acum 3 ani. Am ovare cu ''aspect'' polichistic asezate in coraoana....

da, deci inseamna ca imi aminteam bine, dar nu voiam sa fac o confuzie
pai raman pe pozitii atunci: nu ai ciclul dereglat, ci lung, dar abia dupa macar 6 luni dupa ce ai lasat ac-urile poti zice ca ar trebui sa-ti vina normal. Noteaza marimea cm-ului dupa Ac-uri si apoi vezi daca ai peste 40 de mult ori, consulta un medic.
Dar pana la 40 e ok, nu ai de ce sa-ti faci griji, desi o sa fie mai lunga asteptarea.

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Da stiu, cele cu ciclu scurt incearca de doua ori, pana incercam noi odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

dianalaura felicitariiiii

stai linistita, daca linia e acolo oricat de pala ar fi e
temperatura spune tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Monique, bafta la testare, poate e ceva acolo mai ales ca ai si prestat ca la carte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Camcris, asa s-a vazut si la mine, inainte sa dispara aurul alb. Dar nu am vrut sa le duc la poleiala, ca cica pierd din gramaj, cate 0,5 gr de fiecare data. (asa scrie pe certificatul de garantie) Stii ce era mai nasol, ca la mine se imbina pe mijloc, este o linie serpuita.
Acum numai cu galben sunt perfecte.
Ah si la fel cu cerceii asortati- aur alb +galben si la imbinare e negru, nu se vede tare, cand esti departe, dar vad eu cand ii curat.
Sarah, inelul de logodna nr 1 (ca am doua ) e din aur alb cu pietricica si acum dupa atatea ani, nici nu stii ca e de aur alb, zici un argint f matuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:

buna dimi,fetele!
ati vazut la ticker cat timp a mai ramas pana la mea?as avea si eu o intrebare :cum ma sfatuiti sa imi iau verigheta?aur alb sau galben?gravate sau cu o pietricica?daca ar fi sa aleg eu ar fi din aur alb,cu pietricica mica,mica dar sa fie!
oare aurul alb mai straluceste asa frumos ca in magazin si dupa un timp? va si sper sa fi inteles ceva din avalansa asta de intrebari!

o sa fiu !

1. referitor la pietricica sora mea are una f.f.foarte mica diamant care binanteles ca ia cazut de 2 ori noroc ca a gasit-o de fiecare data, deci sfatul meu fara, exista riscul prea mare sa ramai fara ea, daca cineva i-ti da certificat de garantie ca nu va cadea niciodata atunci da,intreaba totusi ca sa nu fii dezamagita
2. aura alb cu galben am eu cu sotul de era la moda ceva asemanator fara pietricica poza deci in cazul meu foarte frumoasa ca aspect aurul galben este mai stralucitor decat alb, dezavantajul cu toate ca au fost facute pe comanda la firma TRESOR D'OR pe lateralele verighetei une se intalneste aurul galben cu cel alb a "coclit" (adica sa inegrit pus si simplu, nu forte mult dar este vizibil)scuze de expresie nu stiu cum sa ma explic sper ca ai inteles, zici ca este facatura de verigheta nu una de calitate asa ciuda i-mi este ca am mai si dat-o la slefuit le-a refacut dar dupa cateva luni au revenit negriturile
acum tu faci cum stii mai bine si cum va place, eu spun din experienta mea, poate am fost eu mai ghinionista

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

camcris!deci in concluzie ori alb ori galben niciodata combinat ca cocleste!dar daca iau alb oare si ala s-o innegri?

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

depinde de forma degetelor,eu le am scurte si una mai groasa arata ca naiba .A mea are 3 grame si este f rezistenta,cel putin pana acum a fost

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

ancuta!eu am degetele lungi si subtiri de pianista!
bebelina cum e?ce mai face?

o sa fiu !

eu am vrut aur alb dar sotului nu-i place asa ca am ramas la aur galben
mai latute sunt ale noastre si cu bordurilemai pronuntate
dar evident ca se matuiesc si dupa o saptamana deja nu mai stralucesc ca in magazin
noi am dat in Bucuresti aur la schimb pentru tot, inclusiv pentru manopera

Mergi la inceput