Felicitari madabout2003, dianalaura!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna dimineta fetelor, va doresc o zi frumoasa si plina de reusite
Draga Lorena te si-ti multumesc pt raspuns. O sa-mi dau silinta luna asta mai mult si voi sa faceti la fel..

Vreau sa fiu mami de mic si scump...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

neata fetele
eu am facut dimineata un test si binenteles negativ

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Neata

Mirunita, pana nu vezi rosu, stii tu... mai ai sanse
(vorbim pe la 11 ca sa-ti zic ce am facut la dr?)

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

ok gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

elenush
luna trecuta si eu tot de 27 am avut CM si ca si tine niciodata nu mi s-a intamplat atata intarziere, albus am avut la fel ca tine aceeasi perioada, din ziua 29 pana in 34 cand FF atunci mi-a confirmat ovulatia

eu zic sa incerci un test de ovulatie, daca ovulezi acum sigur va mai dura pana apare menstra

draguta eu am avut mai multe zile "albus" si FF mi-a zis prima ov in ziua 16, apoi mi-a aratat 24, apoi 25 si apoi 31 si acum 39. Faza e ca eu nu am ovulat deloc.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna Gaby sa-ti rasp la intrebare...am mai vb noi odata...incerc de doua luni, intru in a 3 a, imi vine de cand ma stiu: 32,38,40,35,41,38...nasol cam asa arata ciclul meu menstrual + cu cate o luna in care nu vrea sa vina. Ac am luat acum 3 ani. Am ovare cu ''aspect'' polichistic asezate in coraoana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

buna dimi,fetele!
ati vazut la ticker cat timp a mai ramas pana la mea?as avea si eu o intrebare :cum ma sfatuiti sa imi iau verigheta?aur alb sau galben?gravate sau cu o pietricica?daca ar fi sa aleg eu ar fi din aur alb,cu pietricica mica,mica dar sa fie!
oare aurul alb mai straluceste asa frumos ca in magazin si dupa un timp? va si sper sa fi inteles ceva din avalansa asta de intrebari!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

sarah cum iti doresti tu ia
eu am cu aur alb in mare parte si pe laterale cu aur galben
nici unul nu a ramas la fel ca la inceput, niciodata nu ramane la fel cu timpul doar daca o porti ocazional si pe acasa o dai jos
e logic ca se uzeaza, mai ales ce eu nu le dau jos deloc, niciodata, orice as face

pietricica nu iti decomand deloc
e foarte posibil ca in timp sa intre praf pe sub ea si sa arate nasol si in cativa ani sa o pierzi

acum tu faci cum vrei

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarah199065

buna dimi,fetele!
ati vazut la ticker cat timp a mai ramas pana la mea?as avea si eu o intrebare :cum ma sfatuiti sa imi iau verigheta?aur alb sau galben?gravate sau cu o pietricica?daca ar fi sa aleg eu ar fi din aur alb,cu pietricica mica,mica dar sa fie!
oare aurul alb mai straluceste asa frumos ca in magazin si dupa un timp? va si sper sa fi inteles ceva din avalansa asta de intrebari!

o sa fiu !

Sarah eu sunt mai traditionalista , am vrut neaparat aur galben , are si putin alb , cat despre pietra din nou nu mi-am dorit pentru ...nu m-a incantat , am vrut sa am verigheta la fel ca a sotului.
Dar tu deja esti hotarata asa ca poate risti sa te bulversam cu parerile noastre , pro si contra

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

lory!ca si pret asa cam unde bate in romania aurul?eu am fost aici la un magazin si era 45€ gramul aur simplu si de la 55€ in sus cel lucrat!acum tu ce zici ar fi mai bine sa le iau din rom?si cam de cate gr ar trebui sa fie?ca sa fie mai solide asa?

o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

gaby sa stii ca ai dreptate canf FF se schimba e posibil sa nu existe ovulatie

dar nici cu testele???

Mergi la inceput