Felicitari madabout2003, dianalaura!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Draguta dar tu cum esti scuze daca ai spus deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

si acum bag proverbul ala ...."rade ciob de oala sparta"
eu vb, ca in fiecare saptamana trebuie sa ma scoateti din butoi

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

da Lore e posibil sa fie stresul am avut o luna foarte incarcata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

mirunita eu sunt in ziua 41, cu ovulatie confirmata de teste si grafic in ziua 12, dupa care mi-a confitrmat din nou in ziua 34, sunt in ziua 4 de duphaston
la nine e istorie, eu nu am avut niciodata CM atat de lung, eu avem 23, 24 25 si luna trecuta 27

oricum sansele sa ramai cu o ovulatie trecuta de ziua 30 sunt ffff mici, ovulul fiind batran nu e de calitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

neata fetele
eu am facut dimineata un test si binenteles negativ

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Cate zile ai intarziere? Vai ce frumos ar fi sa fiti cat mai multe care sa ne dati vestea ca e acum inainte de pasti.
Eu sigur nu ca abia pe 30-1 ar trebui sa ma testez, dar noi prestam cu spor, aseara m-a luat un somn de nu mai puteam si sotul abia venise in pat, l-am pupat si am zis ca eu ma culc nu va pot spune ce fite pe el:a zis ca am o viata de dormit dar acum trebuie sa trecem laca a zis doctorul sa prestam incepand de azi si i-am mai zis si eu ca unele dintre voi nu au pierdut nici o zi asa ca i-a intrat in cap.Stiti ce repede mia sarit somnul cand am auzit cat e de dornic,pentru facem orice nu ca nu ne-ar place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Camcris multumim de capitolul nou
Sa dea Dumnezeu sa fie capitolul cu cele mai multe teste pozitive

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Elenush da citeodata sotii sint mai nerabdatori ca noi ,imi pare rau pentru testul negativ dar poate inca nu ai ovulat cum zicea si Draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Neata fetele! Miha nu stiu exact, doar ca cretisoara ajuta la f. multe probleme feminine, deci ai putea incerca. Miha si cei casatoriti trebuie sa tina postul trupesc, intr-adevar daca unul din cei doi nu-l poate tine, celalalt nu-l poate obliga. Nici noi nu am reusit sa-l tinem si ma cam mustra coonstiinta dar am zis ca macar sapt viitoare tb sa incercam, ca na- e saptamana mare.
Mada86 stiu ca a mai fost un caz de graviduta careia i se facuse rau de la tigari inainte sa afle ca e gravi, deci eu zic sa le raresti cat poti de mult sau chiar sa renunti la ele.
Fetele v-am pupat pe toate. Eu in continuare cu raguseala si raceala mea, imi e teama sa iau f. multe pastile cxa nu se stie de unde sare iepurele, poate vrea bbebe sa vina fix la 2 ani de asteptari si nu vreau sa-i ”stric inima”. Pupici multi.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Miha ar fi frumos sa fie mai multe gravidute luna asta ,eu sint z 29 din 26-28 ,bine faci nu il slabi pe sot din si hai cu liniutele
e valabil pentru toate aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Camcris multumim de capitolul nou
Sa dea Dumnezeu sa fie capitolul cu cele mai multe teste pozitive

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

neata fetele
cu placere
sa ne ajute DD pe toate sa venim cat mai repede cu vesti bune
hai fetele inca o graviduta cine se anunta?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput