Felicitari madabout2003, dianalaura!!!
Raspunsuri - Pagina 2
lorena_86 spune:
si acum bag proverbul ala ...."rade ciob de oala sparta"
eu vb, ca in fiecare saptamana trebuie sa ma scoateti din butoi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
draguta spune:
mirunita eu sunt in ziua 41, cu ovulatie confirmata de teste si grafic in ziua 12, dupa care mi-a confitrmat din nou in ziua 34, sunt in ziua 4 de duphaston
la nine e istorie, eu nu am avut niciodata CM atat de lung, eu avem 23, 24 25 si luna trecuta 27
oricum sansele sa ramai cu o ovulatie trecuta de ziua 30 sunt ffff mici, ovulul fiind batran nu e de calitate
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunita1983 neata fetele eu am facut dimineata un test si binenteles negativ Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit |
Cate zile ai intarziere? Vai ce frumos ar fi sa fiti cat mai multe care sa ne dati vestea ca e acum inainte de pasti.
Eu sigur nu ca abia pe 30-1 ar trebui sa ma testez, dar noi prestam cu spor, aseara m-a luat un somn de nu mai puteam si sotul abia venise in pat, l-am pupat si am zis ca eu ma culc nu va pot spune ce fite pe el:a zis ca am o viata de dormit dar acum trebuie sa trecem laca a zis doctorul sa prestam incepand de azi si i-am mai zis si eu ca unele dintre voi nu au pierdut nici o zi asa ca i-a intrat in cap.Stiti ce repede mia sarit somnul cand am auzit cat e de dornic,pentru facem orice nu ca nu ne-ar place.
lucianamoga spune:
Camcris multumim de capitolul nou
Sa dea Dumnezeu sa fie capitolul cu cele mai multe teste pozitive
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
mirunita1983 spune:
Elenush da citeodata sotii sint mai nerabdatori ca noi ,imi pare rau pentru testul negativ dar poate inca nu ai ovulat cum zicea si Draguta
Katy82 spune:
Neata fetele! Miha nu stiu exact, doar ca cretisoara ajuta la f. multe probleme feminine, deci ai putea incerca. Miha si cei casatoriti trebuie sa tina postul trupesc, intr-adevar daca unul din cei doi nu-l poate tine, celalalt nu-l poate obliga. Nici noi nu am reusit sa-l tinem si ma cam mustra coonstiinta dar am zis ca macar sapt viitoare tb sa incercam, ca na- e saptamana mare.
Mada86 stiu ca a mai fost un caz de graviduta careia i se facuse rau de la tigari inainte sa afle ca e gravi, deci eu zic sa le raresti cat poti de mult sau chiar sa renunti la ele.
Fetele v-am pupat pe toate. Eu in continuare cu raguseala si raceala mea, imi e teama sa iau f. multe pastile cxa nu se stie de unde sare iepurele, poate vrea bbebe sa vina fix la 2 ani de asteptari si nu vreau sa-i ”stric inima”. Pupici multi.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
mirunita1983 spune:
Miha ar fi frumos sa fie mai multe gravidute luna asta ,eu sint z 29 din 26-28 ,bine faci nu il slabi pe sot din si hai cu liniutele
e valabil pentru toate aspirantele
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianamoga Camcris multumim de capitolul nou Sa dea Dumnezeu sa fie capitolul cu cele mai multe teste pozitive Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
neata fetele
cu placere
sa ne ajute DD pe toate sa venim cat mai repede cu vesti bune
hai fetele inca o graviduta cine se anunta?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC