Franta a interzis burka in public - dezbatere
Raspunsuri - Pagina 24
denizel spune:
Pai, Laura, daca ma uit in urma m-ai nominalizat si inainte de a te ruga sa-mi arati unde am gresit
.
In fine, nu-i cu suparare.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Tanti Zavaidoc spune:
En_kvinna, tot din presa am zis si eu ca Suedia e pe locul intai in ce priveste acuzatiile de viol. Tocmai pentru ca e nevoie de niste probe, multe acuzatii nu duc la un proces. Si aici se aplica ce spuneai si tu, nu e suficient sa nu iti convina mutra unuia ca sa il bagi in puscarie.
Faptul ca suedezele nu beau de ieri, de azi, e un fapt, suntem de acord. Ca se imbata la un mod de nedescris, e iarasi o realitate. Tot din presa am luat si explicatia pe care o dadeam mai sus. Sociologii au zis ca poate se exagereaza totusi cu alcoolul si ca femeile ar trebui sa fie cat de cat treze cand accepta sa invite acasa pe cineva.
Nu conteaza, cred, unde locuiesc eu. In niciun caz in vreun sat cu trei case unde sa fiu singura de alta natie. Si ca raspuns la intrebarea ta, suedezii ne/corecti politic locuiesc si in cartierele ocupate preponderent de imigranti. Asta tocmai pentru ca situatia nu e asa de grava cum o descrii tu.
Mik spune:
Denizel, eu cred ca nu erai in cartierul bun. ![]()

Drept sa-ti spun in fiecare oras sunt cartiere in care nu e bine sa te duci la plimbare.
(nu mai spune, mey ca erau "arabi" ca nu e corect politic, si nu spune nici ca erau musulmani ca vine cineva si-ti spune contrariul, ca n-ai stat de vorba cu ei). ![]()
denizel spune:
Mik, eram pe niste stradute scurte si inguste care duceau in piata principala a oraselului, adica eram central cum s-ar zice
. Sa nu crezi ca ne afundasem in cine stie ce cartier mare, al unui oras mare.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
en_kvinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc En_kvinna, tot din presa am zis si eu ca Suedia e pe locul intai in ce priveste acuzatiile de viol. Tocmai pentru ca e nevoie de niste probe, multe acuzatii nu duc la un proces. Si aici se aplica ce spuneai si tu, nu e suficient sa nu iti convina mutra unuia ca sa il bagi in puscarie. Faptul ca suedezele nu beau de ieri, de azi, e un fapt, suntem de acord. Ca se imbata la un mod de nedescris, e iarasi o realitate. Tot din presa am luat si explicatia pe care o dadeam mai sus. Sociologii au zis ca poate se exagereaza totusi cu alcoolul si ca femeile ar trebui sa fie cat de cat treze cand accepta sa invite acasa pe cineva. Nu conteaza, cred, unde locuiesc eu. In niciun caz in vreun sat cu trei case unde sa fiu singura de alta natie. Si ca raspuns la intrebarea ta, suedezii ne/corecti politic locuiesc si in cartierele ocupate preponderent de imigranti. Asta tocmai pentru ca situatia nu e asa de grava cum o descrii tu. |
Da sunt de acord ca femeile ar trbuie sa aiba mai mult discernamand can ies undevas sau invita acasa pe cineva. Cand am intrebat unde locuiesti ma referam, nord, nordul ala indepartat, sud, middle, vest east ca tara e mare si populatia nu e echilibrat distribuita si atunci daca stau sa zicem in jumatatea nordica cu cat e densitatea mai mica cu atat si problemele sunt mai mici, iar o chestie prietenul meu e din nordul indepartat si a zis ca acolo nu prea sunt immigranti, exceptia rusilor si finlandezilor.Si aia putini. Pe cand in sud, jumatatea sudica, lucrurile sunt altfel. Cat despre cartierele proponderent de imigranti sunt ca si cele cunoscute drept ''rau famate '' din Romania. Ca arata mai bine, ca esti mai in siguranta, ca sunt mai decente ca in Romanai de acord. Dar problema unora dintre musulmani exista, acum putem sa ne bagam capul si in nisipp.
buli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mik
Buli, hannen a dat exemple foarte personale in legatura cu broboada ei Mik. |
voiam sa zic ca nu-s exemple personale pt ca nu vin din partea unei persoane care poarta burka.
deci is tot speculative.
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 Si daca nu m-as simti in siguranta din cauza unor fanatici religiosi, crezi ca balacaritul tuturor celor de aceeasi religie cu fanaticii si atacarea pe forumuri a unor useri care afirma ca sunt de acea religie mi=ar rezolva problemele? Alea mele sau ale tarii? Ar rezolva problema dezaxatilor care sar cu bomba? Sau mi-ar da un sentiment mai de siguranta? Cand am zis 'nu e razboiul meu' m-am referit mai ales la 'razboiul' de pe forum, la cel din lumea virtuala. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura,imi pare rau dar chiar cred ca ai citit printre rinduri la topic!
Nimeni nu a acuzat apartzinatorii unei religii de toate relele pamintului,aici se vorbea de extremism!(repet pentru mine burqa,care d efapt conform marturiilor lui hannen nu e impusa de religie,este tot extremism)
Tzi s-a explicat cine si cum a adus religia in discutzie!
Am intzeles ce ai vrut sa spui cu "nu e razboiul meu"insa la intrebarea mea tot nu ai raspuns!Ai un raspuns totusi?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
en_kvinna spune:
Gata, eu ma apuc de altceva, ca din week endul asta pana acum am fost tinuta la pat bolnava si fara medicamente caci n-am fost la medic
, dar cine stie o fi fost hanen antibioticul
ca mi-a trecut.
Fara resentimente, repet, atitudinea mea ostila nu e impotriva tuturor arabilor sau musulmanilor, ci doar a celor care sunt fanatici.Asa cum as fi la fel de ostila si daca fanaticii de ortodocsi ar dezgropa mormintele sau exorciza persoane pe cruce.
REligia e un leac in doze mici, dar in doze mari te poate omori, zicea cineva.
Laura25 spune:
Dana, nu , nu cred ca am un raspuns. Mi-e greu sa spun ca as face asa sau invers intr-o situatie in care nu am fost pusa.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me