Franta a interzis burka in public - dezbatere
Raspunsuri - Pagina 16
Edip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hannen [De fapt am specificat care sunt persoanele de gen masculin in fata carora se poate dezveli ,tatal ei,fratii ei,sotul ei si socrul ei.Fratii sotului nu intra in aceasi categorie. |
grija mare ca socrii care arata bine pot deveni tentanti:)
hannen spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Edip
grija mare ca socrii care arata bine pot deveni tentanti:) |
Asta era o gluma?
cu toate astea,le este interzisa casatoria chiar daca cuplul divorteaza.
Oricum,multumim de grija.************************************
Whatever happens don`t let go of my hand!
Edip spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui hannen
Asta era o gluma? cu toate astea,le este interzisa casatoria chiar daca cuplul divorteaza. Oricum,multumim de grija.************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
daca este interzisa casatoria merge si common law:)
astept multumiri pentru solutie:)
AB_AC spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Edip
daca este interzisa casatoria merge si common law:) astept multumiri pentru solutie:) |
De la cine astepti?
Te-am raportat la moderator!
Hannen eu am ras de noaptea petrecuta la computer eu veghind otita lui fii-miu si tu pe ale tale.
As vrea sa ma supar pe tine ca le vezi pe toate negre si-ti pierzi simtul umorului, dar dupa mesaje ca asta as sufla si eu si-n iaurt
Edip spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui AB_AC
De la cine astepti? Te-am raportat la moderator! Hannen eu am ras de noaptea petrecuta la computer eu veghind otita lui fii-miu si tu pe ale tale. As vrea sa ma supar pe tine ca le vezi pe toate negre si-ti pierzi simtul umorului, dar dupa mesaje ca asta as sufla si eu si-n iaurt |
pentru ce m-ai raportat? ca am sugerat solutii? numai extremismul nu accepta solutii deci nu vad care e problema.. sau e vorba de extremism aici?
denizel spune:
Mey,cit imi esti tu de simpatica dar simt sa te corectez.Eu de la voi nu am invatat nimic. Poate de la denizel si ingrid am invatat despre intoleranta. Pariul nu l-am pierdut,in viziunea evreilor Isus nu este Mesia si Maria NU este considerata Fecioara. Chiar nu am timp sa caut acum,insa ei au banuit`o de curvie inca de atunci si au zis ca Isus este fiul unui soldat roman. Dar daca am timp pot sa aduc documentatia necesara. Dar de "we killed Jesus,we are proud of it!" ati auzit? Si nu pot sa nu remarc,cit de prietenoasa e denizel brusc.Iaca cum intr`o problema mai grava in ceea cel priveste pe iubitul ei Isus,tot musulmanii sunt mai rai(ca nu`l considera decit un Profet la fel ca toti Profetii) iar evreii ca intotdeauna,n`au nicio vina ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hannen, ok, e cazul sa repet. DE data asta scriu cu bold
.DEci, Hannen, atata timp cat evreii nu deranjeaza pe nimeni cu nimic, atata timp cat evreii nu ne arunca in aer si dau apoi vina pe altii, atata timp cat evreii nu urla cu spume la gura pe strazile Europei ca meritam ca murim, atata timp cat evreii nu blocheaza circulatia si nu se folosesc de malaci ca sa o blocheze pentru a se aseza ei cu fundu-n sus si a se ruga in public, atata timp cat evreii nu ma impiedica sa merg in orice tara doresc, nu ma in-te-re-sea-za ce spun nici despre Maria, nici despre Isus.
S-a inteles acum?
AB crezuse ca ai inteles, dar se pare ca nu.
AB inca nu ne-a spus, dar se pare ca evreii au o parere foarte buna despre Maria, nicidecum ca a fost o tarfa, asa cum continui sa insinuezi
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
denizel spune:
AB, musulmanii nu sunt singurii care au muncit din greu si au fost nedreptatiti pe lumea asta.
Si tiganii nostri au fost robi si au fost chinuiti ca vai de capul lor, si chinezii au muncit de le-au iesit ochii la americani, de evrei ce sa mai vorbim ce-au tot patit de-a lungul vremii....
Vad ca nici tiganii, nici chinezii, nici evreii nu urla ca o sa ne casapeasca si nu isi antreneaza teroristi care sa plateasca nedreptatile pe care le-au suferit.
Sa fie totusi religia de vina? ![]()
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
en_kvinna spune:
Mey,cit imi esti tu de simpatica dar simt sa te corectez.Eu de la voi nu am invatat nimic. Poate de la denizel si ingrid am invatat despre intoleranta. Pariul nu l-am pierdut,in viziunea evreilor Isus nu este Mesia si Maria NU este considerata Fecioara. Chiar nu am timp sa caut acum,insa ei au banuit`o de curvie inca de atunci si au zis ca Isus este fiul unui soldat roman. Dar daca am timp pot sa aduc documentatia necesara. Dar de "we killed Jesus,we are proud of it!" ati auzit? Si nu pot sa nu remarc,cit de prietenoasa e denizel brusc.Iaca cum intr`o problema mai grava in ceea cel priveste pe iubitul ei Isus,tot musulmanii sunt mai rai(ca nu`l considera decit un Profet la fel ca toti Profetii) iar evreii ca intotdeauna,n`au nicio vina Michelle,si tu gresesti.Ia cauta acolo in Biblie un pasaj unde Sara parca isi intreaba sevitorul "cine e barbatul acela care se vede ,ca sa stiu sa ma acopar!"-este aproximativ...si cred ca cunosti Biblia mai bine decit mine,e imposibil sa nu gasesti. Daca nu,te ajut eu. ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Hanene Hanene, hai sa-i lasam pe evrei. Deci pt tine te deranjeaza de ce oprobiul public nu e indreptat si impotriva evreilor? Crede-ma ca si-au tras-o prin Evul Mediu cat pt 10 000 de ani.
Alexandra spune:
Denizel, ceea ce ai spus tu ar putea fi valabil pentru orice religie. Crezi in ce vrei, dar nu-i omori pe altii in numele religiei tale. In afara de musulmani n-am auzit pe altii sa faca acest lucru.
In ceea ce priveste imigrantii, daca sunt asa de nefericiti in tara care-i primeste, de ce nu se intorc in tara lor? Greseala multor tari occidentale e ca au dat prea usor cetatenia si acum platesc acest lucru. Franta e o tara suverana si independenta, poate adopta ce lege vrea, cui nu-i convine e liber sa plece.
en_kvinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hannen michelle,iata opinia bisericii despre acoperamintul femeii crestine(si mai sunt) ,,Cuviosul Nicodim Agioritul despre acoperirea capului la femei:Citim in Dumnezeiasca Scriptura ca, atunci cand ieseau din casa, femeile cele vechi isi acopereau nu numai capul, ci si fata. Caci si Tamar, nora Patriarhului Iuda, s-a infatisat inaintea lui Iuda cu fata acoperita: "Si-a acoperit- zice- fata sa" (Facerea 38:15). De asemenea si Susana: "Iar acei fara de lege i-au poruncit sa se dezveleasca, fiindca era imbrobodita, ca sa se sature de frumusetea ei" (Susana 32). Si pana azi femeile otomanilor umbla cu obrazele invelite. Sa auda acestea femeile crestinilor si sa se rusineze!Fiindca femeile cele vechi ale israilitenilor si ale paganilor isi inveleau si pana acum isi invelesc capetele si fetele, ca sa nu se intample sa sminteasca pe cineva cu frumusetea lor, iar femeile crestine umbla prin targuri si pe drumuri fara rusinare, nu numai cu capetele si cu fetele descoperite, ci si cu pieptul deschis, si din aceasta smintesc multe suflete ale fratilor crestini.Vai!Vai!! Caci mai rau este acest lucru ce-l fac decat a fi cu totul rase. De aceea sa se sileasca, pentru dragostea lui Dumnezeu, sa indrepte aceasta necuviinta de acum inainte si, cand ies din casa, sa fie invelite pe cap cu cinste si cuviinta, cum se cuvine femeilor crestine. Iar de nu, se vor osandi in ziua Judecatii de catre femeile israilitenilor(evreilor) si ale paganilor! acesta este de pe site`ul "femeia ortodoxa"-care acum se pare ca este in "constructie"(am mai pus acelasi link acum citeva luni la un alt topic) ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Si cate respecta? Vezi tu , chestile alea au fost scrise intr-un timp in care femeia nu era altceva decat unealta si masina de facut copii. lumea a evoluat la fel si nevoile ei . Cate femei ortodoxe mai respecta? Si totusi pot sa aiba credinta. Aici e diferenta, intre a fi religios si a fi obsedat de religios (incat sa nu accepti nimic rau despre comunitatea ta, sa anu accepti nicio critica.).