Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Diana , nici pt tine nu era postul referitor la scari, adica nu era ceva personal. imi exprimam regretul ca eu inca n-am asa ceva si dorinta de a avea. mie chiar imi plac scarile, ajuta mult la motricitate. intr-adevar, iti trebuie mai multa atentie, dar asta e...david cat era mic pica fix in nas pe asfalt cu mine de mana, dar asta nu m-a impidicat sa mai iesim pe strada.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Vivela, atunci sa aveti parte cat mai repede de scarile visate (cum suna). Eu una, sincer, nu le plac, m-am saturat sa tot urc si cobor de n ori pe zi, cu cate o bucata de copil de 13 kg in brate (de-acum insa o sa-l las sa urce singur, ca vad ca se descurca), nu mai zic, mergem sa ne jucam in pod, tre sa aduc ceva de la bucatarie, coboara si urca nene 2 etaje, si tot asa..Cred ca o parte importanta din viata mi-o petrec urcand si coborand scari..fara a avea vreo pasiune pt ele. Pt copii or fi utile, dar pt mine, nu, vreau sa slabesc, dar nu asa

Alina, sanatate mamei tale, si sa aiba cat mai multe zile fericite!

Si eu dau iaurt din frigider si nu am avut vreodata pb.

Stie cineva ce se pune pe o piele arsa? Am bucatarit un pic azi pt baieti si mi-am atins 2 degete de cuptorul incins, mi s-a luat pielea in zona si ustura rau. Si nu-mi mai vine sa bag mainile in apa, dar n-am incotro..

Fug, dorm piticii si pt o ora nu stiu ce sa fac mai repede, sunt in deriva, cred ca o sa incep prin a manca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Oanarus da, ai dreptate. Fac si eu ce cred eu ca e mai bine pt. bb, in limitele in care pot face ceva. Si impartasesc si cu voi ca poate ii este cuiva de folos. Si eu pana acum am cumparat numai de la piata. Doar astea care sunt clar de import le-am luat de la magazin (portocale, banane, avocado, brocoli etc.). La piata asta unde merg eu (la obor) am avut surprize. Mai intrebam de una si de alta daca sunt romanesti si in final mi-a raspuns cineva: "de unde romanesti? nu vezi cum e vremea afara? sunt de import, dar le luam si noi din en-gros-uri ca sa pastram tarabele peste iarna"; asa ca ...

Viviela stai linistita si daca era personal nu ma suparam ca nu sunt asa suparacioasa de felul meu. Suport o observatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Sorana pt arsura albus de ou crud. Il lasi sa se usuce si nu se mai face basica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Justina

Alina , imi pare tare rau pentru mama ta... Va doresc sa aveti puterea de a accepta cu pace in suflet tot ceea ce va veni .

Corina, ne-a venit azi mei tai-ul si e superrrr !!! Ai avut dreptate , ne-am indragostit la prima purtare. Nu mai zic ca Adelina a ras non stop cand am pus-o in spate - prima data intr-o astfel de pozitie . Pun niste www.meitai.webclick.ro/mei-tai/green-orange/" target="_blank">poze de pe blogul Ancutei, care ni l-a cusut, pana cand o sa facem unele cu noi. O sa revin cu deci cu pozici si impresii de la drum mai lung.

Bilica, nici superba ta mulatra nu are dintisori? Deci sunteti trei in clubul gingiosilor . E super dulce iepurasul meu, insa nu vrea sa arate dintisorii la camera inca. Promit pozici de indata ce le vom face .

Nikol - felicitari pentru primii pasi !

Eu ii spal deja dintisorii Adelinei, dimineata si seara: am o periuta din aia ca un degetar de silicon, de la Difrax si pasta de dinti Logodent Kids (fara fluor, cu extrase din plante de cultura eco).

Nu mai stiu ce ma vroiam sa zic, ca-s atata de fericita ca am cum imi purta super comod iubiricea, ca am uitat efectiv !

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Sorana pt arsura albus de ou crud. Il lasi sa se usuce si nu se mai face basica.

Diana, mamica Evei (18.05.2010)

Multumesc de sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sorana , incearca cum a spus Diana, cu albus - e tratamentul pentru arsuri al bunicii mele . Poti toca super marunt si niste frunze de patrunjel in albus. Pe urma poti unge locul cu ulei de masline, sau cu putina miere.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

nana sa purtati cu placere mei tai-ul.

Noi avem doua animale de casa: un pui si o broasca. Daca doriti, le puteti admira aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Iustina! sa fii sanatoasa si norocoasa!

pt arsuri eu am spray oximed in casa, dar ce-i drept nu am patit sa mi se ia pielea de pe arsura imediat; eu am luat sprayul sa am pt copii in caz de urgenta dar numai eu l-am folosit, se pare ca am talent, si in prima faza bag mana sub apa rece sa contracarez caldura.

Mada, am dermeo memory...

eu iaurtul il dadeam de la frigider pana a inceput copilulsa zica ca e rece sk atunckil dau la temp camerei, vb de rares acu....lui horia ii dautot la temp camerei. a scot odata cu a lu frate'su.
io nu sunt sensibila la gat, manc inghetata iarna vara, nu conteaza anotimpul....

Mergi la inceput