Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanact spune:
Multumim pt urarile de sanatate mamei: NicoletaB , Vivela , Dienutza , Onana , n_a_n_a cat si pt Justina: Rebiana , taty_ana , Alinutzaa n_a_n_a si roxanici .
Citesc din urma.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
taty_ana eu niciodata nu i-am dat iaurtul direct de la frigider, ci il incalzesc la microunde (stiu ca nu procedez bine, ca e nociv, dar..).
Blogul fetelor!
corinasmile spune:
Nu am puteri sa scriu multe, dar vreau sa multumesc celor care si-au amintit si de noi azi
10 luni, care au trecut prea repede. Gata, deja a stat afara mai mult decat in burta
Si ca sa nu ne para viata prea usoara, am intrat in urmatoarea perioada "furtunoasa"
Si nu asa oricum, ci brusc si dintr-o data: ieri era copilul meu linistit si zambitor, iar azi a fost o continua maraiala, de am nervii prastie.
E mai bine daca iesim pe afara, dar cu vreamea asta.. off...
Capac la toate au fost rezultatele celor 2 teste de evaluare a dezvoltarii, unele dintre care mi-au creat un disconfort in suflet (creerul intelege ca nu e musai sa ma raportez 100% la media lor, dar nah..).
Dupa cum vedeti, sunt cam cu moralul sub nivelul marii.
Dar trec ele toate. Maine va fi mai bine
A, mai vroiam sa zic fetelor care incalzesc iaurtul la microunde: cel putin scoateti-l din cutia lui de plastic, ca ies niste porcarii toxice din plasticul ala, cum nu va imaginati
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corinasmile A, mai vroiam sa zic fetelor care incalzesc iaurtul la microunde: cel putin scoateti-l din cutia lui de plastic, ca ies niste porcarii toxice din plasticul ala, cum nu va imaginati Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
Nu-l incalzesc in cutia lui de plastic, ci intr-un castron..asa putem face si intr-o craticioara pe aragaz, dar cand ma grabesc, m incalzesc la microunde.
Multumim pt urare.
ancutzicab
Blogul fetelor!
taty_ana spune:
buna seara,
multumesc fetelor de raspunsuri dupa cum se vede sunt pareri diferite si tot sunt in ceata....iar de crocobaur nu stiu ce sa zic,chiar iarna asta ma durea gatul si nu-mi mai trecea asa ca am facut un exudat si nu mi-a iesit nimic
....iaurtul il pun in castronel si apoi il tin cateva secunde la microunde,dealtfel si mancarea tot la microunde o incalzesc insa mi-am propus sa-l mai evit de acum incolo
noapte buna!
Jocurban spune:
Buna seara de la noi,
Citesc pe fuga...
LA multi ani fericiti si sanatosi, Iustina!
Roxanici, incearca testul al carui link ti l-am dat si eu... vei primi si un raspuns personalizat, inc ateva zile, de la echipa de cercetatori ai studiului... Mie mi-au raspuns si mi-au spus cateva chestii importante vis-a-vis de SOfia si crizele ei de plans si isterie.
Si noi vrem sa incepem spalatul pe dintisori, dar n-avem la ce momentan, cu doar 2 dinti in dotare... Mai asteptam cativa si apoi ne apucam de joaca, cu periuta dar fara pasta pana la 2 ani.
Oana, sunt in asentimentul Corinei si te incurajez si eu sa gandesti pozitiv! E minunat ca ai alaptat si ca ai putut sa-i oferi acest dar copilului tau!
Diana, multa sanatate soacrei tale!
Antonia, multi km inainte!
Alina, sa va dea Dumenezu un miracol si zile linistite mamei tale, atatea cate vor mai fi!
Eu astept cu interes explicatia mitului cu bauturile reci, pentru ca eu n-am amigdale, mi-am facut exudat de nenumarate ori si daca beau orice la temperatura mai joasa decat cea a camerei, imediat ma apcua tusea si problemele in gat ... Fetelor nu le dau rece, scot iaurtul sau fructele cu cateva ore inainte d emasa si le las sa se incalzeasca natural. Nu folosesc niciodata microundele pentru fete.
Nana, sa purtati fericite mei-tai-ul! Si sa va poarte in lungi plimbari!
Corina... ziua de azi s-a dus, uit-o! Iar pentru maine... www.youtube.com/watch?v=yYe6tmrFxbw" target="_blank">un gand bun de la noi.
bilica spune:
am pierdut mesajul de 3 ori era asa de lung...gata,fac rezumat de rezumat cu cei mai important....
LA MULTI ANI JUSTINA
nana,zimi te rog de mei tai,pt cate kg e bun si ce varsta?poate miar folosi si mie la munte in vara asta
maribelstai ascunsa si citesti tot asai?cand team vazut cum adormi fata,parca miau mai trecut nervi pe matusa....deci nu sunt singura!....si...sunt geloasa pe toate hainele cu KITY...de unde le cumperi?