Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
aleesicoo spune:
Aly
www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/video/video.php?v=1808882395408&comments¬if_t=video_comment" target="_blank">http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/video/video.php?v=1808882395408&comments¬if_t=video_commentaici ma puteti vedea[\url]
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_09/cris_09.jpg)
cris_09 spune:
www.facebook.com/video/video.php?v=1808882395408" target="_blank">AICI vrei sa zici!
Super!!!!
Felicitari Krina!!!!
Cris
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
aleesicoo spune:
www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/video/video.php?v=1808882395408&comments¬if_t=video_comment" target="_blank">Karinamergand
aleesicoo spune:
Si pentru ca maine pt mine este o zi ff incarcata vreau sa urez si eu din tot sufletul tuturor floricelelor ce isi serbeaza ziua numelui un sincer LA MULTI ANI!
taty_ana spune:
buna seara,
fetelor poate ma ajutati cu un sfat,o idee....mandra mea roade marginea de la patut,doua laterale sunt roase rau,parca am soareci in casa,a si facut scobitura in lemn,ca sa nu mai zic ca am dat cu mana si ramasese aschii....cu ce sa invelesc marginile patutului?trebuie ceva care sa nu poata rupa cu dintii....initial am vazut acolo niste urme de dinti m-am amuzat si n-am mai bagat de seama ceva vreme pana acum cateva zile cand m-am ingrozit cand am vazut in ce hal arata marginile de la patut si ma intreb daca o fi inghitit aschiile de lemn
nu am reusit sa citesc din urma insa pe Karina am admirat-o,ce frumooos .....Emma de la cazatura in nas daca-i dau drumul la manuta se lasa pe vine,oare cand o prinde iar curaj?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
FELICITARI KARINA !!!!
La cat mai multe drumuri drepte si presarate cu fericire!
Tatyana, eu cred ca se va linisti singura. Nu stiu ce idei sa iti dau.
Of, noi iar dupa muci si febra suntem cu bubite! Nu ma gandesc decat ca e o reactie de la vaccin ca doar Roseola am avut deja. (bubitele arata la fel). La dr in cel mai fericit caz ajungem maine, daca avem sansa unei programari de urgenta ca la spital io nu ma duc.
De mancat manaca, de dormit (nu prea) doarme decat tzitzilind, e vesela, e haioasa insa si maraita
(Sper sa) Revin mai tarziu
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
bilica spune:
CARLA FUGI DE AICI!Te intreci pe tine insuti!Ma faci sa vorbesc singura prin casa. Esti formidabila!......Mai fata cum faci??????? Zine adevaratul secret! Cu 2 fetite gemene,ce trag de tine in acelasi timp,cu un blog superb, etc.....cand mai ai timp si de asa torturi?......M-ai pus in c_r. Vb serios.TOT RESPECTU
Dienutza spune:
Taty_ana exista niste protectii speciale pentru barele de la pat. Sunt ca niste baghete de plastic. Din pacate nu stiu de unde se cumpara, da un search pe net sau incearca sa vezi pe site la ikea. Eu am vazut la un hotel la care am fost cazati, la patul Evei erau puse astfel de protectii. Sincer nu am prea inteles la momemntul respectiv la ce sunt bune. Acum m-am prins. Eu nu o las pe Eva in patut ca plange, deci nu are cand sa roada bara. Acolo doar doarme.
Ale foarte dulce Karina cu pasuletii!