Liliac de mai iunie 2010 - LMA Ilinca! (58)
Raspunsuri - Pagina 13
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela eu nu stiu ce aveti voi cu scarile, eu una abia astept sa ma mut la casa, unde o sa am si scari, ca sa poata exersa copiii pe ele. e natural, nu vad inconvenientul, trebuie doar putina atentie si la inceput un pic de ajutor. si multa incredere - ca daca ii zici la fiecare miscare copilului "o sa cazi!!!" - normal ca o sa cada. cam asta e "zgomotul" de fond in parcuri - mame care striga la copii "nu alerga ca transpiri", "nu alerga ca te impiedici!" "stai langa mine!" "nu te urca acolo" "da-te jos" "nu fugi" "cazi!" "nu pune mana acolo, e caca ", etc, ma agaseaza pe mine interdictiile astea, daramite pe copii. Traiesc in Orasul Alandala |
Crede-ma .... dupa o zi in care urci si cobori scarile de mii de ori alaturi de piciul tau iti vine sa urli .
Sorana : suntem colege de suferinta , cu deosebirea ca Sofia nu le urca in patru labe ci sustinuta de manute; eu una nu stiu cum reuseste sa ridice piciorutul ei pe ditamai scara , mereu si mereu piciorul stang ( oare copiii mici nu fac febra musculara , cel putin asta ma intrebam la inceput ).
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
veronicach spune:
Alina multa sanatate mamei tale...sa ii dea Bunul Dumnezeu zile multe alaturi de nepoate
Justinacu intarziere
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
Dienutza spune:
Buna seara,
Astazi am fost la targul de copii de la Romaero. Este OK targul, au de toate pentru toti, sunt prezente cam aceleasi firme care apar de obicei pe la targuri +/- probabil, ca nu le stiu pe dinafara.
Eu am cautat un scaun de masina, dar inca nu am cumparat nimic. Am vazut unul ca cel al lui Nanei, insa mi s-a parut extrem de scump (2.000 ron). Nana, daca esti pe aici, imi poti spune din nou cat ai dat pe el ca neuronul blond nu a retinut .
In afara de acesta, am mai vazut 2 modele care mi-au placut - unul bebeconfort ( http://bebeconfort.com/Products/Car-seats/Infant/Iseos-Neo.aspx ) si unul besafe (norvegian http://besafe.ro/2011/01/12/besafe-izi-combi-x3-isofix/ ) sper ca nu se considera reclama. La fiecate am gasit plusuri si minusuri, asa ca nu am reusit sa ma hotarasc. O sa mai caut si pe net, pt. ca preturile sunt mari, in opinia mea. Desi inteleg ca sunt cu reduceri aici la targ. Are cineva ceva recomandari pt. vreunul dintre aceste scaune. Eu caut un scaun care sa se lase suficient de bine pe spate, care sa fie bine capitonat si care sa aiba suportul acela de cap.
In afara de asta am luat un scaun de masa din acela care se atasaza pe masa, intrucat am observat ca la noi la restaurant nu exista asa ceva. Si este tare greu sa ii dau sa manance in carut, mai ales daca sunt singura. Plus ca ei ii place la nebunie sa stea cu noi la masa. Si m-am saturat sa sun sa intreb pe la 10 restaurante daca au scaun inainte de a ma duce undeva.
Am mai gasit un parasolar care se pune in continuarea cortinei carutului pentru a apara de soare, intrucat fata mea este tare uracioasa cand ii intra sparele in ochi. Si am mai luat o oglinda retrovizoare pt. masina ca sa o vad ce face ea in scaunelul ei cand eu conduc.
In rest cateva body-uri si pijamalute de la Dalina line, parca.
Cam asta a fost la targ. Multi copii draguti, zambitori. Nu pot spune acelasi lucru si despre toate mamicile, din pacate :((.
Si sa nu uit - ca sa fie in ton cu tendintele de la noi, la restaurantul de la targul de copii, paradoxal, nu am gasit scaun de copii . Am mancat campeneste - pe bancuta...
cris_09 spune:
Neata!
Cafeluta este servita!
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
Vivela spune:
neata
eu am luat scaun auto ca cel al Nanei. mi se pare super.
inconvenientul cel mai mare mi se pare ca este greutatea. e fff greu comparativ cu scaunul pe care il am pt baiatul cel mare (un Jane Indy Team cu isofix, 15-36 kg, care cred ca are vreo 3-4 kg).
pt mine e un inconvenient pt ca scot f des scaunele din masina si le pun la loc, pt cine le lasa acolo, asta nu se simte.
eu l-am luat de la o mamica de la scutecele lui david, n-a fost nou, dar ca nou. am dat doar 500 de lei pe el .
decat sa dau 500 pe unul nou, fara isofix si no name, am preferat asa.
Traiesc in Orasul Alandala
cris_09 spune:
citat din mesajul lui Vivela neata eu am luat scaun auto ca cel al Nanei. mi se pare super. inconvenientul cel mai mare mi se pare ca este greutatea. e fff greu comparativ cu scaunul pe care il am pt baiatul cel mare (un Jane Indy Team cu isofix, 15-36 kg, care cred ca are vreo 3-4 kg). pt mine e un inconvenient pt ca scot f des scaunele din masina si le pun la loc, pt cine le lasa acolo, asta nu se simte. eu l-am luat de la o mamica de la scutecele lui david, n-a fost nou, dar ca nou. am dat doar 500 de lei pe el . decat sa dau 500 pe unul nou, fara isofix si no name, am preferat asa. Traiesc in Orasul Alandala |
Sa-l stapaniti sanatosi!Nu mai au oferte din astea fetele de la scutecele lui David?
Nu-mi vine sa cred ce de apa bea Sebi de cand i-am luat canuta cu pai!
Si-o i-a singur din cand in cand si bea o gramada...inainte ii dadeam cand beam eu,si bea cate o gurita...tineam copilul insetat...Doamne
Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
Ioanact spune:
citat din mesajul lui veronicach Alina multa sanatate mamei tale...sa ii dea Bunul Dumnezeu zile multe alaturi de nepoate Justinacu intarziere mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
Multumim!
Asa sa fie!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
aleesicoo spune:
Buna serica!
Sunt fff fericita
Karina a mers singurica pe o distanta destul de maricica, exact cu o zi inaintea zilei de nume!!
Ce mandra sunt de grasunica mea!!!
Simteam nevoia sa impartasesc aceasta fericire si cu voi
aly_ spune:
KARINA
Si noi vrem sa luat scaun de masina,numa ca ce vrem noi ii de la 9 kg in sus si Eliza abia are 7,5kg.Sotul a pus ochi pe asta http://de.shopping.com/KidsImSitz-BeLine-SP-Ferrari-Rosso/info
Dienutza spune:
Viviela, Nana, Aly multumesc pt. raspunsuri. Uita ca la greutate nu m-am gandit. Nu le-am ridicat. Si noi mutam scaunul dintr-o masina in alta destul de des.
Ale felicitari Karinei pentru pasuleti!!! Nu faceti si un filmulet sa vedem si noi grasunica?