Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003
Gravidute de bb2(sau 3) a’ti anuntat déjà bb1 ca o sa aiba un fratior surioara ?

Nu inca. Astept amnio sa stiu exact sexul si daca e bine bb ... da' asta pt. a nu o mai "traumatiza" inutil. La bb2 ii spusesem mai devreme si era tare incantata.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Brambu te inteleg!
Noi i'am spus..si acum parca imi cam pare rau ca ma intreaba in fiecare zi daca bb mai e in burtica...plus ca o sa dureze prea mult sarcina pentru rabdarea ei

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Da. Eu nu-mi pot permite sa fac DT sau TT care sunt numai statistici. Amnio e mai sigura, desi nu acopera toate bolile gentice. Dar macar o parte din grija mi-o inlatur. Si, facand amnio, nu are rost sa le fac pe celelate. Maine voi discuta cu genetista, dar in linii mari sigur asta imi recomanda si ea.
Asta avand in vedere precedentul nostru. Insa mai e un motiv: amnio aici e obligatorie (si gratuita) dupa 35 de ani impliniti. Obligatorie, nu ca te leaga sa o faci, daca nu vrei, nu faci, da' pe propria raspundere.

Mergi la inceput

mada - cand va creste burtica, cand se va misca bb va avea alte preocupari . E incantata de viitorul rol de surioara mai mare?

A mea vroia inca de la bb2 o surioara si a ramas usor dezamagita cand a aflat ca va fi fratior. De aia acum m-as bucura sa o "multumesc" cu o surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

Da. Eu nu-mi pot permite sa fac DT sau TT care sunt numai statistici. Amnio e mai sigura, desi nu acopera toate bolile gentice. Dar macar o parte din grija mi-o inlatur. Si, facand amnio, nu are rost sa le fac pe celelate. Maine voi discuta cu genetista, dar in linii mari sigur asta imi recomanda si ea.
Asta avand in vedere precedentul nostru. Insa mai e un motiv: amnio aici e obligatorie (si gratuita) dupa 35 de ani impliniti. Obligatorie, nu ca te leaga sa o faci, daca nu vrei, nu faci, da' pe propria raspundere.

la cate saptamani o sa faci?
tre sa ma gandesc si yo f bine ce am de facut
de aia te intreb
adik sa nu arunc banii aiurea pe dublu si triplu test

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Mergi la inceput

amnio se face intre 14 si 17 sapt.

Dr. tie ce ti-a recomandat sa faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

amnio se face intre 14 si 17 sapt.

Dr. tie ce ti-a recomandat sa faci?

inca nu mi-a zis nimic
dar am 37 de ani

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Petro, numele meu este Irina, daca va e mai usor .

Emily m-am bucurat tare mult cand am auzit vestea, cred ca e o usurare f mare pentru sufletul vostru. Va doresc bebelusi sanatosi si o sarcina cat mai usoara!

Referitor la discutiile despre infrumusetare:))) eu sunt mai naturala asa, ma machez destul de natural si imi amintesc ca atunci cat a fost bebe mic nu m-am machiat deloc, nu suportam ideea ca fardurile mele sa ajunga pe obrajorii lui finuti. Ruj nu folosesc nici acum, din acelasi motiv, cum pupacesc toata ziua baiatul, nu mi-ar placea sa ii las ruj pe fata.

De vopsit (acum arat ca o ciumafaie cu par alb in frunte, eu avand parul negru), mai astept pana la 12 saptamani si atunci o sa ma vopsesc. Unghiile le fac rar, cam o data pe luna si atunci imi vopsesc doar unghiile de la picioare, nu suport oja la maini.

Imi place insa sa fiu epilata tot timpul, ma fac singura acasa cu ceara (inclusiv total acolo), sa vedem cat o sa mai pot, la baietel am ajuns in zona cu pricina pana pe la 6 luni, dupa aceea am mers la cosmetica.

Eu nu sunt hotarata pentru amnio sau CVS inca, asteptam sa vedem rezultatele la teste si la ecografii. Doamne ajuta sa fie bine!

Noi poze punem la semnatura, la Baby gator, va rog sa ma scuzati dar eu nu prea accesez picassa (adica o sa ma uit la pozele voastre, dar mi-e lene sa pun si acolo). Dar daca vreti sa ne vedeti, eu pun tot timpul poze pe flickr, linkul e mai jos (Baby gator).

Acestea fiind spuse, va pup, ma asteapta vreo 50 de emails de ieri cand am lipsit de la servici.

Edit: nu i-am spus inca lui Aidan de sarcina, e prea mic (are doi ani), pe masura ce creste burta o sa ii mai amintesc, eventual o sa cumpar un atlas ceva in care sa ii explic cu imagini, pt el e inca o notiune abstracta felul in care se fac copiii, cred.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:

mada - cand va creste burtica, cand se va misca bb va avea alte preocupari . E incantata de viitorul rol de surioara mai mare?

A mea vroia inca de la bb2 o surioara si a ramas usor dezamagita cand a aflat ca va fi fratior. De aia acum m-as bucura sa o "multumesc" cu o surioara.

Emily e fix invers Vrea un fratior.. Cred ca mai ales pt a o buna prietena de'a ei tocmai a capatat un fratior... Noi incercam cat de cat sa ii explicam ca pentur moment este numai bb.. Dar ea o tine pe a ei ca e fratior..cand am intrebat'o de e fratior mi'a raspuns "pt ca am nevoie"
Si e forte incantata, seara cand ne pupam de noapte buna il pupa si pe bebe .

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003
Dar ea o tine pe a ei ca e fratior..cand am intrebat'o de e fratior mi'a raspuns "pt ca am nevoie"

irina - asa si eu, nemachiata, da' musai epilata. Eu fiind bruneta e tare inestetic. Bine, acu' nu-s maimuta, da' era mai bine sa fie mai rar prin punctele esentiale .

lia - eu am 36 anul asta, deci ma incadrez. Ca si procedura in sine, nu e deloc dureroasa, e ca o injectie. Si facuta de un dr. bun nu sunt probleme. Riscul de avort e de 1% si se recomanda repaos la pat 48h dupa. Unii medici insa spun o sapt. pt. siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Sa traiti sa infloriti, ma bucur sa va cunosc.

Scriu cu usoara retinere pt ca tocmai azi am facut testul care si-a aratat liniultele frumoaele imediat, dar sper ca totul sa fie OK.

UM- 11 martie
DNP - 16 decembrie
Dr Deva Dan

Sper sa fie o odisee frumoasa fara probleme de burtici sau neuroni de burtici

Many pana la urma am avut noroc si tot in aceeasi odisee am picat, daca ne vorbeam si nu ne iesea

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput