Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ela - sanatate mamei tale!!

roxana - uratica a zis ca are gemeni ... restul, nu mai stiu.

firicel - a fost nunta cu discursul in punga??

Un apel scurt, georgia, miereamara??

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Baby r felicitari pentru rezultatele bune!

Ieri am tras si noi aceeasi spaima, baietelul de doua zile avea o eruptie ciudata pe burtica si ieri ne-au sunat de la gradi sa mergem sa il luam ca i s-a extins eruptia pe picoare si maini. Taica-su pe de alta parte a venit acasa cu mainile pline de bube, i-au aparut si lui. am inebunit de grija pana am ajuns la medic, desi copilul e vaccinat contra varsatului de vant, dar na...Eu am zis de la inceput ca e o reactie alergica, dar m-a pus pe ganduri faptul ca si sotul avea aceeasi chestie. am mers la medic si intr-adevar este o reactie alergica, au atins amandoi o planta sau o gaza ceva, sambatat au fost la o ferma si aici la noi sunt multe plante si gazulite otravitoare, inclusiv niste omizi pe care stiu sigur ca a pus mana. Pfiuuuu, am avut niste emotii...bine ca e doar o alergie, deja i-au trecut mare parte din bube.

In rest eu ma simt mai bine, am observat ca daca fac miscare imi trece greata, asa ca in weekend am fost la piscina si am inotata vreo 2 ore, a fost super.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Abramburika gand la gand! Va las acum, trebuie sa ma pregatesc de servici, ieri mi-am luat liber pentru ca am umblat cu cel mic pe la doctori:)). Ne auzim mai tarziu, o zi buna!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

noi mergem la nani toti trei ca ne este somnic.
lui Bianca ii mai da o masea si nu am dormit prea bine asta noapte.
va !!!!
Lia super tare faza cu sotul tau

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Multumesc fetelor pentru sustinere!
Sunteti niste dragute!
Mi-au dat lacrimile cand v-am citit... (cred ca si de la hormoni )
Va

Cu ajutorul lui DD sunt 5+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am modificat si la uratica pe prima pagina...super pana acum avem 2 mamici de gemeni!!!!!!!
acum chiar ma asez in pat.....ca pic de somn............

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=31397&id=100001556682087&l=2bcd87dd5e" target="_blank">8+

Mergi la inceput

roxana - somn usor!!

miereamara (apropo, n-ai un alt nume pe care sa te chemam ca mi se pare ciudat sa iti zic asa; un pitic de-al meu ) - lasa-ma sa ma simt si eu bine si sa cred ca a dat roade apelul meu, de ai aparut asa de repede, hahahhaaa.
Sanatate la pitic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna ziua burticilor!
Multumesc mult de primire, imi doream asa de mult sa ma alatur la aceasta odisee, parca tot nu imi vine sa cred ca e adevarat..
Roxana (BabyR) felicitari pentru vestile bune in lagatura cu varicela (mai exact cu lipsa ei). Sper sa ai numai emotii pozitve de acum incolo!
Emily, felicitari pentru cei 2 gemanasi. Am urmarit cu sufletul la gura vestile tale! Am o buna prietena care a facut un FIV cu 3 embrioni si stiu ce emotii a avut pana a stiut ca 2 au prins …(aici la 3 embrioni viabili fac embrioreductie…accepta maxim 2 ). Trebuie sa iti spun ca tresar de cand vad nick-ul tau..asa o cheama pe fie-mea..
Ela82 multa sanatate mamei tale!
Many felicitari pentru rezultatele bune la analize!

Am observat ca sunt mamici care au trecut prin experiente dureroase, cred ca asta afecteaza modul mai mult sau mai putin relax in care privim sarcina. V’am citit povestile si vreau sa va spun ca va admir pe fiecare in parte si sper ca odiseea asta sa ne aduca la termen numai vesti bune de bebei sanatosi si frumosi!

Eu personal ma machiez si imi fac unghiile, si o sa ma vopsesc cand o sa fie cazul. O sa incerc sa aleg produse cat mai «light», fara amidon, parabeni. Dar inteleg faptul ca sunt gravidute care prefera sa evite cosmeticalele ; toate avem acelasi scop, sa aducem pe lume in bb sanatos si pentru asta cred ca trebuie sa luam decizii in functie de propriile noastre opinii (care bineinteles sunt fundamentate corespunzator) in definitiv toate suntem viitoare mamici si asta implica responsabilitati… Hai ca m’am lungiiiit !

Gravidute de bb2(sau 3) a’ti anuntat déjà bb1 ca o sa aiba un fratior surioara ?

PS: Cred ca e o idee f buna sa punem poze cu numele noastre pe Picassa! Si eu prefer sa pun o imagine pe un nume.. Apropo puteti sa imi trimiteti parola pt mail si pt Picassa?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003
Gravidute de bb2(sau 3) a’ti anuntat déjà bb1 ca o sa aiba un fratior surioara ?

Nu inca. Astept amnio sa stiu exact sexul si daca e bine bb ... da' asta pt. a nu o mai "traumatiza" inutil. La bb2 ii spusesem mai devreme si era tare incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Nu inca. Astept amnio sa stiu exact sexul si daca e bine bb ... da' asta pt. a nu o mai "traumatiza" inutil. La bb2 ii spusesem mai devreme si era tare incantata.

faci direct amnio?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+9

Mergi la inceput