Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

-Buna fetelor.
Azi am fost la Cantacuzino, sa-mi repet Toxoplasmoza si mi-au facut si testul de aviditate. Acum n-am decat sa astept.Sper din tot sufletul sa fie bine.

O mare problema am si eu cu vopsitul. Sunt alba in cap destul de mult si nu stiu ce sa fac, cu ce sa vopsesc. O sa mai stau totusi pana dupa saptamana 12. Voi stiti vreo vopsea organica ce acopera firele albe, bine?

Eu i-am zis lui Mihnea despre bebe 2, am considerat ca la 4 ani intelege destul de bine. N-as fi vrut sa-i zic asa devreme, dar parintii, prietenii, toti discutau despre asta in jurul nostru si n-am vrut sa-l ia pe nepregatite vestea. Observ ca nu e deloc nerabdator, nu ma intreaba mai nimic legat de bebe. Nici noi nu dezvoltam inca subiectul.

Vreau sa urez si eu bun venit noilor gravidute, ma bucur mult ca se umple listuta.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna dragele mele,

va pup pe absolut toate

eu am inceput sa-mi revin , m-au mai lasat greturile considerabil , am inceput iar sa dau spargerea in frigider...uneori ma gandesc daca e totul in regula pt ca mi se pare ciudat sa mananc atat.in schimb acum imi este mai rau seara si vad ca a inceput iar sa ma jeneze buirtica.
voi cum stati cu durerile de burta???

fetelor haideti sa va spun si parerea mea cu privire la activitatile de infrumusetare pt ca eu lucrez in domeniu si a fost prima mea grija cand am ramas gravi...sa ma lamureasca dr exact ce am voie si ce nu...deci...de vopsit dupa 3 luni si atunci cu vopsea fara amoniac , la unghii a zis ca nu sunt restrictii iar la epilatul cu ceara traditionala , ceara nu trebuie sa fie fierbinte ci doar calduta pt ca daca ceara frige atunci ea este si vasodilatatoare si sa nu-i faca rau lui bebita.
deci eu cam dupa regulile acestea ma ghidez...si acum fetelor sincer...eu cred ca putem folosi orice atata timp cat nu exageram.

bun venit noilor gravidute,bebei sanatosi si la termen

9+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ca sa intru deja in paine, legat de vopsitul parului, atat am studiat si eu la prima sarcina de fapt noi toate de la odiseea respectiva, ok vopseaua fara amoniac dar tot mai bine de evitat in primul trimestru, iar restul oja farduri au trecut testul primit OK, la creme iar am avut grija si am folosit doar naturale sau speciale de gravide.

PAM PAM

cred ca trebuie sa acordam multa atentie alimentatiei, sa ne ferim de ficat, pate de ficat si carnuri cu hormoni.

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

-Buna fetelor.
Azi am fost la Cantacuzino, sa-mi repet Toxoplasmoza si mi-au facut si testul de aviditate. Acum n-am decat sa astept.Sper din tot sufletul sa fie bine.

O mare problema am si eu cu vopsitul. Sunt alba in cap destul de mult si nu stiu ce sa fac, cu ce sa vopsesc. O sa mai stau totusi pana dupa saptamana 12. Voi stiti vreo vopsea organica ce acopera firele albe, bine?

Eu i-am zis lui Mihnea despre bebe 2, am considerat ca la 4 ani intelege destul de bine. N-as fi vrut sa-i zic asa devreme, dar parintii, prietenii, toti discutau despre asta in jurul nostru si n-am vrut sa-l ia pe nepregatite vestea. Observ ca nu e deloc nerabdator, nu ma intreaba mai nimic legat de bebe. Nici noi nu dezvoltam inca subiectul.

Vreau sa urez si eu bun venit noilor gravidute, ma bucur mult ca se umple listuta.

te poti vopsi cu l'oreal casting
nu contine amoniac si acopera si firele albe

9+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Dana, dar despre epilatul cu aparatul de epilat ce stii? Provoaca contractii? Ma gandesc la epilat in zona inghinala, pe burtica..Ce sa fac, daca m-a facut mama paroasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

sau cel mai bine putem folosi nuntator, eu doar asa m-am facut pt ca oricum alaptarea continua deci am aceleasi "restrictii" ca si in sarcina

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci te si imi pare tare bine sa impartim iar aceeasi odisee, iar ca o gazda buna iti urez bun venit si sa ne ajute DD sa ramanem impreuna pana la final. Mai ramane sa vina si cealalta burtica de la nov.dec.2009, cand o decide ea sa se inscrie.

Pup burtica si pe Bubu mic.

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maryela

Dana, dar despre epilatul cu aparatul de epilat ce stii? Provoaca contractii? Ma gandesc la epilat in zona inghinala, pe burtica..Ce sa fac, daca m-a facut mama paroasa..

draga mea sa ai foatre mare grija daca te faci cu epilatorul in zona inghinala si axiala pt ca in aceste zone sunt foarte multi ganglioni care se pot activa foarte usor daca nu sustii bine pielea in timpul epilatului.
cat despre epilatul pe burtica cu epilatorul nu cred ca faci bine pt ca epilatorul smulge fir cu fir si automat da contractii...mai bine mergi la cosmetica si fa-ti burtica cu ceara de unica folodinta de exemplu pt ca este rece si nu are cu ce sa afecteze...si eu am cateva fire pe burta in urma stimularilor ovariene si imi pun ceara de unica

sper ca ti-am fost de folos

9+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxulic spune:

Salutare burtici,

ma mai tineti minte?Doua sap am fost invizibila pe forum si acum trag tare sa va citesc din umbra. Observ ca suntem muuult mai multe mamici la odisee si sa dea Doamne Doamne sa ducem sarcinile pana la capat si sa ne tinem bebeii sanatosi in brate.
Eu am avut 2 sapt super super aglomerate la munca-ma mir ca nu am clacat. Intre timp am fost si la eco...am auzit inimioara lui bebe...sunt super incantata.Asa, pe langa ca am avut program peste full la birou...restul timpului l-am dormit. Fetelor, adorm in metrou, la coada la supermarket (asa, din picioarelea), pe buda, uitandu-ma la tv...dorm...in orice pozitie ma pui. In afara de damblaua cu dormitul (dambla pe care am avut-o si la sarcina cu Tudor) inca nu declar greturi sau pofte.
Va pup acum si ma apuc sa citesc din urma ca muult ati mai scris...pff, sper sa nu adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci umbla mama la semnatura ca domnul si-a facut treaba

mami de Vlad (29.10.2009) si 9+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput