Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_g spune:
sunt si eu pe aici, doar ca f ocupata, mai trag cu ochiul, mai ma incant cu poze...ce mare s0a facut yannis!!!!! la urmatoarea tura de poze n-o sa-l mai recunoastem!...iar tudorel e foarte tare cum face el acolo pe gospodarul!! iris.....chiar, MP, unde esti?
s-a ales prafu de "planul" meu de intarcat.....dupa ce cateva seri la rand a adormit de unu singur, eventual mai maraia putin, acum dupa 1o minute de rostogoliri, cand zic si eu gata, adoarme, incepe sa PLANGA tare si tot la tztz ajunge...............................macar doarme pana pe la 3-4, am si eu timp de una, alta, ca dup-aia ma ia de noua si incepe o tztzaiala care tine pana se trezeste, el fresh, iar eu presh. iese si o masea, asa ca il inteleg pe de o parte....
vorbiti de mancat.....eu-s in pragu disperarii, nu vrea aproape deloc sa manance, daca se poate insa sa rontzaie biscuiti toata ziua (greseala mea ca l-am invatat)....cred ca voi recurge la stimulente pt apetit, serios...
va pup...mai "vorbim"
_
mama lui Stefan, pui scump
Loredana71 spune:
Buna,fetelor!
Va multumesc,sunteti asa dragute...Problema e ca in urma a probabil doua pap clasa 3 (unul acum 3 luni si unul la care astept rezultatul saptamana viitoare,dar care sigur nu e mai bun,dupa cum a zis gine a mea) mi-au descoperit un papilloma,care nu stiu de unde naiba a venit si ce cauta la mine si probabil va trebui sa imi faca o conizatie...
Sunt asa suparata si nu inteleg de ce si de unde,am fost intotdeauna ok,nu am avut nici o problema si nici cea mai mica idee sau banuiala de vreun virus din asta...Mi-e teama pentru ca ne dorim inca un bebe,eu am deja niste ani ai nu stiu cat timp mai am sa mai fac un bebe dupa ce mi-oi rezolva problemele astea si nici daca le-oi rezolva...Ma simt mica si neputincioasa in momentul asta,of,of...
Va multumesc mult de tot,ma simt tare bine cand citesc aici la voi
Imi cer scuze ca as dori sa raspund fiecaruia care mi se adreseaza dar imi e imposibil,cand deschid forumul sunt deja cateva pagini scrise si nu mai reusesc (asta ca sa nu spun si ca nu am descoperit inca cum se citeaza un user)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Loredana71 Buna,fetelor! Va multumesc,sunteti asa dragute...Problema e ca in urma a probabil doua pap clasa 3 (unul acum 3 luni si unul la care astept rezultatul saptamana viitoare,dar care sigur nu e mai bun,dupa cum a zis gine a mea) mi-au descoperit un papilloma,care nu stiu de unde naiba a venit si ce cauta la mine si probabil va trebui sa imi faca o conizatie... Sunt asa suparata si nu inteleg de ce si de unde,am fost intotdeauna ok,nu am avut nici o problema si nici cea mai mica idee sau banuiala de vreun virus din asta...Mi-e teama pentru ca ne dorim inca un bebe,eu am deja niste ani ai nu stiu cat timp mai am sa mai fac un bebe dupa ce mi-oi rezolva problemele astea si nici daca le-oi rezolva...Ma simt mica si neputincioasa in momentul asta,of,of... Va multumesc mult de tot,ma simt tare bine cand citesc aici la voi Imi cer scuze ca as dori sa raspund fiecaruia care mi se adreseaza dar imi e imposibil,cand deschid forumul sunt deja cateva pagini scrise si nu mai reusesc (asta ca sa nu spun si ca nu am descoperit inca cum se citeaza un user) |
pe mesajul pe care vrei sa-l citezi gasesti butonul reply with quote si scrii dupa [/quote]
medicul ce spune? se rezolva cu acea procedura? conizatie? asta ce e?
multa sanatate si vindecare grabnica!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ana_g sunt si eu pe aici, doar ca f ocupata, mai trag cu ochiul, mai ma incant cu poze...ce mare s0a facut yannis!!!!! la urmatoarea tura de poze n-o sa-l mai recunoastem!...iar tudorel e foarte tare cum face el acolo pe gospodarul!! iris.....chiar, MP, unde esti? s-a ales prafu de "planul" meu de intarcat.....dupa ce cateva seri la rand a adormit de unu singur, eventual mai maraia putin, acum dupa 1o minute de rostogoliri, cand zic si eu gata, adoarme, incepe sa PLANGA tare si tot la tztz ajunge...............................macar doarme pana pe la 3-4, am si eu timp de una, alta, ca dup-aia ma ia de noua si incepe o tztzaiala care tine pana se trezeste, el fresh, iar eu presh. iese si o masea, asa ca il inteleg pe de o parte.... vorbiti de mancat.....eu-s in pragu disperarii, nu vrea aproape deloc sa manance, daca se poate insa sa rontzaie biscuiti toata ziua (greseala mea ca l-am invatat)....cred ca voi recurge la stimulente pt apetit, serios... va pup...mai "vorbim" _ mama lui Stefan, pui scump |
daca nu acceta decat san, e bine ca mai alaptezi! pai nu ziceai ca il intzarci abia dua ce ies toti dintii? ai facut alt plan intre timp?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Buna,fetelor! Va multumesc,sunteti asa dragute...Problema e ca in urma a probabil doua pap clasa 3 (unul acum 3 luni si unul la care astept rezultatul saptamana viitoare,dar care sigur nu e mai bun,dupa cum a zis gine a mea) mi-au descoperit un papilloma,care nu stiu de unde naiba a venit si ce cauta la mine si probabil va trebui sa imi faca o conizatie... Sunt asa suparata si nu inteleg de ce si de unde,am fost intotdeauna ok,nu am avut nici o problema si nici cea mai mica idee sau banuiala de vreun virus din asta...Mi-e teama pentru ca ne dorim inca un bebe,eu am deja niste ani ai nu stiu cat timp mai am sa mai fac un bebe dupa ce mi-oi rezolva problemele astea si nici daca le-oi rezolva...Ma simt mica si neputincioasa in momentul asta,of,of... Va multumesc mult de tot,ma simt tare bine cand citesc aici la voi Imi cer scuze ca as dori sa raspund fiecaruia care mi se adreseaza dar imi e imposibil,cand deschid forumul sunt deja cateva pagini scrise si nu mai reusesc (asta ca sa nu spun si ca nu am descoperit inca cum se citeaza un user) |
Loredana..
Cam aiurea ce povestesti tu acolo...dar pap3 nu este totusi un capat de tara...e un pap incert...Mi s-a intamplat si mie sa am un asemenea rezultat, era pap3 inflamator, pe cand purtam cu mandrie un sterilet. Pana sa aflu de unde mi se trage, am citit si despre papiloma, am facut si analiza de depistare, si tipajul, care a fost ok, rez. negativ.
Ceea ce vreau sa spun este ca din cate am citit eu in vremuri imemoriale, un tratament de stimulare a imunitatii, gen Isoprinosine, poate "omori" papilloma. Nu stiu...zic si eu...poate merita incercat, intrebat, inaintea unor masuri invazive....
Cat despre citarea userului...in mesajul userului, unde apare "trimis la.." mai ai in dreapta niste iconite...daca treci cu mouse-ul peste ele fara sa apesi, o sa vezi ca penultima iconita din dreapta iti permite sa citezi userul, daca apesi pe ea.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ana_g sunt si eu pe aici, doar ca f ocupata, mai trag cu ochiul, mai ma incant cu poze...ce mare s0a facut yannis!!!!! la urmatoarea tura de poze n-o sa-l mai recunoastem!...iar tudorel e foarte tare cum face el acolo pe gospodarul!! iris.....chiar, MP, unde esti? s-a ales prafu de "planul" meu de intarcat.....dupa ce cateva seri la rand a adormit de unu singur, eventual mai maraia putin, acum dupa 1o minute de rostogoliri, cand zic si eu gata, adoarme, incepe sa PLANGA tare si tot la tztz ajunge...............................macar doarme pana pe la 3-4, am si eu timp de una, alta, ca dup-aia ma ia de noua si incepe o tztzaiala care tine pana se trezeste, el fresh, iar eu presh. iese si o masea, asa ca il inteleg pe de o parte.... vorbiti de mancat.....eu-s in pragu disperarii, nu vrea aproape deloc sa manance, daca se poate insa sa rontzaie biscuiti toata ziua (greseala mea ca l-am invatat)....cred ca voi recurge la stimulente pt apetit, serios... |
Ana..
Sorry ca nu merge intarcarea asa cum ai vrea...
Daca descoperi vreun stimulent de apetit...da share, ca mai am nitzel si o iau prin fasole, cu piticoata mea...si cu ne-mancarea ei, care dureaza de 7 luni de zile, cu mici pauze....
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
daca nu acceta decat san, e bine ca mai alaptezi! pai nu ziceai ca il intzarci abia dua ce ies toti dintii? ai facut alt plan intre timp? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
ca sa fiu mai clara, accepta si altceva decat san, care de fapt e doar de somn usor si au ma doare maseaua la 3 dimineata, cam asa ceva, peste zi neam, de mult timp. seara bea un biberon plin de LV, deci nu asta e problema, doar ca nu stiu cum sa reusesc sa renunt si la tztza de adormit si la trezirile de peste noapte, ca altceva nu vrea, am incercat.....iar alaptatul pana ii ies toti dintii era o autoironie la adresa situatie mele
_
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ana.. Sorry ca nu merge intarcarea asa cum ai vrea... Daca descoperi vreun stimulent de apetit...da share, ca mai am nitzel si o iau prin fasole, cu piticoata mea...si cu ne-mancarea ei, care dureaza de 7 luni de zile, cu mici pauze.... Sorina, mami de Diana si Iris |
am primit in iarna, tot pe motiv de apetit scazut, un sirotp, Biocin ii zice, elvetian, de la doctorita lui stefan. pe baza de drojdie....e f f dulce, i-am dat doar o data si la un moment dat l-am aruncat, pe motiv ca nu are nevoie copilu meu de asa ceva, asa ca nu-ti pot spune cat de bun e.
_
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ana_g am primit in iarna, tot pe motiv de apetit scazut, un sirotp, Biocin ii zice, elvetian, de la doctorita lui stefan. pe baza de drojdie....e f f dulce, i-am dat doar o data si la un moment dat l-am aruncat, pe motiv ca nu are nevoie copilu meu de asa ceva, asa ca nu-ti pot spune cat de bun e. |
Il caut cu goagle, acusica...sa vad care-i treaba ..