Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 8
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Noi am iesit o tura de plimbare prin ploaie; ploua mocaneste, ca la munte, si acum doarme dusa; ma ia si pe mine un somn... dar trebuie sa fac ceva de mancare pt tati. of m-am saturat de vremea asta pacatoasa... pui mic |
Uhh, la treaba cu vremea ..subscriu!
Parca ar fi toamna, asa e de urat! Eu am mai facut si prostia si m-am uitat pe prognozele meteo pana la Pasti....si cand am vazut ca tot ploua, pana duminica viitoare, si ca e urat...
Si la treaba cu somnul subscriu..adica imi e un somn de pic din picioare, numai ca iris nu doarme...A dormit mai dimi 45 min, si de la 3 la 4, inca o ora...poate mai prinde un somn, pe la 7 diseara...
nyny spune:
citat din mesajul lui danasor Noi am iesit o tura de plimbare prin ploaie; ploua mocaneste, ca la munte, si acum doarme dusa; ma ia si pe mine un somn... dar trebuie sa fac ceva de mancare pt tati. of m-am saturat de vremea asta pacatoasa... pui mic |
Daaa, e o vorba... vreme de facut copii...
Sa va fie de bine plimbarea prin ploaie
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Buna fetelor!
V-am tot fugarit, am apucat sa scriu un mesaj, l-a sters Mara, m-am lasat pagubasa.
Ruxita noi ne-am tratat cu debridat si orez. Sanatate multa!
Ale1212xa imi pare rau ca sunteti bolnaviori, sa va faceti bine repede.
Nyny mancaciosul mic.
Loredana , imi pare rau, cum ziceau fetele, daca te ajuta cu ecva noi suntem aici.
Dana sa va fie de bine plimbarile.
Revin ca tipa....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
am incarcat niste poze sa vedeti ce eram si ce-am ajuns....a propos de mancat
sa nu mai ziceti cu "ma gandeam la alexutzzza cand si cand si cand...."
Acum traiesc pe pielea mea!
de Yannis
Ruxita spune:
fost in parc... pentru prima data s-a "jucat" cu alti copii, adica o fetita l-a apucat de gat si in imbratisarea lor s-au dezechilibrat si au dat cu capul de un stalp, amandoi au facut instant cucui...
ce ti-e si cu fetele astea... si cand cresc mai mari sunt la fel???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza am incarcat niste poze sa vedeti ce eram si ce-am ajuns....a propos de mancat sa nu mai ziceti cu "ma gandeam la alexutzzza cand si cand si cand...." Acum traiesc pe pielea mea! de Yannis |
Doar ce-am aterizat cu scrisul si am vazut anuntul. Bravo Yannis ! Da-i inainte, stress maxim pentru mami.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ruxita spune:
si n-a mai kkutza de la amiaza! dupa ce azi dimineata m-am plictisit sa schimb pampersi... la fiecare juma de ora intoarce copilu cu cracii in sus, dezbraca-l, sterge-l, spala-l, usuca-l, da-l cu unguente, imbraca-l... la fiecare 15-20 de min! dar se pare ca am rezolvat-o... de fapt mai vedem... sa trecem cu bine si de aceasta noapte.
mire, multumesc de tips!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
V-am citit zilnic in diagonala. Treaba multa si probleme.
Am vazut ca overall sunteti ok. Sper sa putem reveni cu noutati. Am incercat sa pun niste poze cu trusa de curatenie cu care ne-am innoit dar n-am reusit. Mai incerc.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza am incarcat niste poze sa vedeti ce eram si ce-am ajuns....a propos de mancat sa nu mai ziceti cu "ma gandeam la alexutzzza cand si cand si cand...." Acum traiesc pe pielea mea! |
Eu zic ca Yannis e tare dragalas..si manjit, si nemanjit, si in actiune..cu joaca...
Eu dau si eu inainte cu ce ma doare pe mine... Murdaria e bonus la ce baga in gura, sau face ca iris..dezastru din pura placere, fara sa inghita nimic?!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui tomaca V-am citit zilnic in diagonala. Treaba multa si probleme. Am vazut ca overall sunteti ok. Sper sa putem reveni cu noutati. Am incercat sa pun niste poze cu trusa de curatenie cu care ne-am innoit dar n-am reusit. Mai incerc. |
Vazut poze de Tudorel harnic in actiune...ce scump e, si ce de-a treaba are el..