Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
nyny oho! mancati bine! Yannis mananca bibe de lapte mai mici (140-180) cam asa, dar eu ii dau dimi la trezire bibe, apoi la 10-11 fructe cu biscu/cereale, apoi vin 2 mese de carne cu orez/paste/legume , pe la 8 iaurt si la culcare lapte. Nu mereu papa si a doua masa de carne , dar macar incerc. oricum cand mananca si a doua masa de carne nu se mai trezeste de lapte pe la 7 dimi, se trezeste abia la 8 jumate -9. De aia zic, incearca sa ii mai dai carnita si la 5...zic si io...
de Yannis
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Da, mi-e si rusine sa zic, cand vad ca mamicile se plang aici de pufii care nu vor sa manance. Al meu ar manca non-stop. Lapte oricand si oricat (nu-i dau decat dimineatza, seara si noaptea), dimineata fructe, la pranz aproape 300ml ciorbitza cu carne sau piure, pilaf cu carne, la 5 un iaurt cu 3-4 biscuiti si seara la 20.30 cum spuneam 210 ml LP+ 4 linguri cu varf de cereale milupa (taratze, cum le spun eu). Plus intre mese orice ii dau, nu refuza nimic pufuleti, covrigi si biscuiti mai nou... Danasor zicea ca poate ii e sete... El ziua bea apa din cana cu pai si seara la culcare ii dadeam dintr-o cana cu cioc. In ultimul timp, pana nu-i faceam biberonul cu lapte nu se culca oricata apa i-as fi dat. Cum ziceam... aseara i-am pus apa in biberon si dupa cum tragea din el ori a crezut ca e lapte, ori ii place mai mult sa bea din biberon... Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny, intre masa de 5 si 8.30, da-i cina. Formata din legume sau gris cu lapte, sau budinca de paste si branza la cuptor.
Nu mananca mult, mananca normal, doar ca lui ii e foame seara. Pt ca, indiferent de biscuiti si pufuleti, el a mancat ultima data la pranz. Iaurtul eu nu il consider masa, ci doar gustare.
Eu ii dau lui Dani la 7.30, max 8, cereale. Adica alea de la Milupa cu apa sau Nestle cu lapte. Sau din cele insirate mai sus. Nu stiu exact ca si cantitate, dar o jumate de castronel tot mananca. Si apoi LP de culcare, fara cereale. Daca e sa socotesc, Dani mananca la masa de 7.30 mai mult de 4 cupe de cereale.
Incearca sa modifici nitel programul....poate are rezultate.
Voi nu mancati seara? Da-i din ce mancati voi...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Da, mi-e si rusine sa zic, cand vad ca mamicile se plang aici de pufii care nu vor sa manance. Al meu ar manca non-stop. Lapte oricand si oricat (nu-i dau decat dimineatza, seara si noaptea), dimineata fructe, la pranz aproape 300ml ciorbitza cu carne sau piure, pilaf cu carne, la 5 un iaurt cu 3-4 biscuiti si seara la 20.30 cum spuneam 210 ml LP+ 4 linguri cu varf de cereale milupa (taratze, cum le spun eu). Plus intre mese orice ii dau, nu refuza nimic pufuleti, covrigi si biscuiti mai nou... Danasor zicea ca poate ii e sete... El ziua bea apa din cana cu pai si seara la culcare ii dadeam dintr-o cana cu cioc. In ultimul timp, pana nu-i faceam biberonul cu lapte nu se culca oricata apa i-as fi dat. Cum ziceam... aseara i-am pus apa in biberon si dupa cum tragea din el ori a crezut ca e lapte, ori ii place mai mult sa bea din biberon... |
Nyny...felicitari ...sunt speechless de cum papa David, in conditiile in care ii ies si dinti si masele...
Nu impartasesti secretul..?
nyny spune:
citat din mesajul lui alexutzzza nyny oho! mancati bine! Yannis mananca bibe de lapte mai mici (140-180) cam asa, dar eu ii dau dimi la trezire bibe, apoi la 10-11 fructe cu biscu/cereale, apoi vin 2 mese de carne cu orez/paste/legume , pe la 8 iaurt si la culcare lapte. Nu mereu papa si a doua masa de carne , dar macar incerc. oricum cand mananca si a doua masa de carne nu se mai trezeste de lapte pe la 7 dimi, se trezeste abia la 8 jumate -9. De aia zic, incearca sa ii mai dai carnita si la 5...zic si io... de Yannis |
Chiar o sa incerc.... el vrea sigur. N-are nici o problema, mancare sa fie ...si pasata bine.
Eu m-am gandit ca ii dau prea mult sa manance la cina si ca il doare burtica noaptea, dar aseara chiar daca i-am dat apa in loc de lapte tot mi-a mormait intre 12 si 1. O fi si de la dinti... off.. cine mai stie...
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui blue_flower Nyny, intre masa de 5 si 8.30, da-i cina. Formata din legume sau gris cu lapte, sau budinca de paste si branza la cuptor. Nu mananca mult, mananca normal, doar ca lui ii e foame seara. Pt ca, indiferent de biscuiti si pufuleti, el a mancat ultima data la pranz. Iaurtul eu nu il consider masa, ci doar gustare. Eu ii dau lui Dani la 7.30, max 8, cereale. Adica alea de la Milupa cu apa sau Nestle cu lapte. Sau din cele insirate mai sus. Nu stiu exact ca si cantitate, dar o jumate de castronel tot mananca. Si apoi LP de culcare, fara cereale. Daca e sa socotesc, Dani mananca la masa de 7.30 mai mult de 4 cupe de cereale. Incearca sa modifici nitel programul....poate are rezultate. Voi nu mancati seara? Da-i din ce mancati voi... de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Eu m-am gandit ca daca ii dau iaurtul cu 3-4 biscuiti in el ii tine de foame. Sa vad cum fac sa-i dau cumva iaurtul gol eventual intre mese si sa-i dau la masa de la ora 17 mancare mai consistenta adica ce ii dau si la pranz. Ce mancam noi nu prea am cum sa-i dau, pentru ca noi mancam mai mult prostii seara...
El la ora 20.30 mananca 4 linguri de om mare(nu masuri) cu varf de cereale. Iese o pasta groasa care i-o dau cu lingurita. Asa, ca o paralela... eu cred ca daca as manca portia lui, nu mi-ar mai trebui nimic pana a doua zi la pranz, dar asta este alta discutie.
Povestea lui David
nyny spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Salut si eu pe toata lumea,urez o saptamana faina si sa auzim de puiuti sanatosi! Eu am fost ieri la gine si am primit o veste cam aiurea...Sunt cam tristuta astazi... |
Imi pare rau de vestile proaste, daca iti face bine sa vorbesti despre asta...
Povestea lui David
nyny spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Nyny...felicitari ...sunt speechless de cum papa David, in conditiile in care ii ies si dinti si masele... Nu impartasesti secretul..? Sorina, mami de Diana si Iris |
Da, si eu zic ca mananca bine. Nu prea am avut probleme de genul asta cu el. Cand e racit nu mananca aproape de loc solid, dar in rest... e bine, multumesc lui Dumnezeu.
Povestea lui David
danasor spune:
citat din mesajul lui nyny
Da, mi-e si rusine sa zic, cand vad ca mamicile se plang aici de pufii care nu vor sa manance. Al meu ar manca non-stop. Lapte oricand si oricat (nu-i dau decat dimineatza, seara si noaptea), dimineata fructe, la pranz aproape 300ml ciorbitza cu carne sau piure, pilaf cu carne, la 5 un iaurt cu 3-4 biscuiti si seara la 20.30 cum spuneam 210 ml LP+ 4 linguri cu varf de cereale milupa (taratze, cum le spun eu). Plus intre mese orice ii dau, nu refuza nimic pufuleti, covrigi si biscuiti mai nou... Danasor zicea ca poate ii e sete... El ziua bea apa din cana cu pai si seara la culcare ii dadeam dintr-o cana cu cioc. In ultimul timp, pana nu-i faceam biberonul cu lapte nu se culca oricata apa i-as fi dat. Cum ziceam... aseara i-am pus apa in biberon si dupa cum tragea din el ori a crezut ca e lapte, ori ii place mai mult sa bea din biberon... Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
pai e si normal sa-i fie fomica ... eu ii mai dau in plus o masa de legume, paste, branzeturi pe la vreo 19
danasor spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Imi pare tare rau de vesti..nu atat de bune. Daca te ajuta...noi suntem aici... Sorina, mami de Diana si Iris |
Subscriu!!!
Bine ai venit printre noi
danasor spune:
Noi am iesit o tura de plimbare prin ploaie; ploua mocaneste, ca la munte, si acum doarme dusa; ma ia si pe mine un somn... dar trebuie sa fac ceva de mancare pt tati. of m-am saturat de vremea asta pacatoasa...