Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 6
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa ruxita da, si eu cred ca au fost semnele mai de demult..dar sincer eu nu le-am vazut...ca nu cred ca se poate trece asa repede de la sanatos la infectie...Dragos e si un copil care duce boala pe picioare...probabil de aia nici nu am observat..iar maraiala si lipsa poftei de mancare le-am pus pe seama dintilor a dormit de la 11:30 pana acum, am reusit si eu o ora sa prind de somn...dar acum zici ca m-am batut cineva pe tot corpu asa de obosita ma simt...Dragos e fresh...alearga cu aspiratorul prin casa... ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
eu obisnuiam sa dorm si eu cu el si nu intelegeam nimic din acel somn, ma sculam mai obosita decat m-am culcat... si avand in vedere ca deja are soamne de noapte ceva mai legate, ma stradui sa ma culc pe la 11 cel tarziu sau 10.30 si ziua... in timp ce piciu doarme, eu sa fac o baie cu sare ... mai ales ca acum chiar am nevoie, sa mai trag de tzatze, ca sa nu-mi plesneasca... si ma simt mai refrishata... dar tot trec repede cele 2 ore, ma invartesc, am sucesc, mai citesc forum si time out-ul meu se duce cu viteza gandului...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
nici eu nu dorm ziua cand doarme Dragos dar azi pur si simplu ma simteam epuizata..asa ca am zis sa ma intind oleaca...m-a luat somnul instant...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Loredana71 spune:
Salut si eu pe toata lumea,urez o saptamana faina si sa auzim de puiuti sanatosi!
Eu am fost ieri la gine si am primit o veste cam aiurea...Sunt cam tristuta astazi...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui nyny De cateva nopti nu ma mai intelegeam cu David... nu se culca pana nu ii faceam un biberon cu lapte. M-am tot gandit ca poate asta e motivul pentru care se foieste noaptea. Poate il deranjeaza burtica. Mi se pare totusi prea mult 210ml lapte+ 4 linguri cu varf de cereale milupa.... si inca un biberon de 120ml lapte. Am incercat sa-i dau apa in loc de lapte... pana nu i-am dat biberonul cu lapte nu s-a lasat. In seara asta i-am pus apa in biberon si am intrat la el in camera agitand biberonul (ca si cum i-as fi facut lapte). Cand l-a auzit, si-a luat pozitia de mancare (s-a trantit pe spate) si a inceput sa traga cu o pofta.... Nu-i pusesem decat 100ml apa. Dupa ce l-a terminat a inceput sa planga iar. Am repetat figura si a mai baut vreo 100ml apa. Acum vad ca s-a potolit. Oare am reusit sa-l pacalesc? Sunt curioasa daca doarme mai bine acum. Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
Poate are un puseu de crestere si de aia cere mai mult in perioada asta. Sau de fapt il doare altceva? Uneori Yannis imi mananca laptic de nervi, adica suptul il linisteste, dar vorba ta, imi cere dupa niste cantitati de greu pot crede ca INCA ii mai este foame.
Sau daca e cazul sa ii fie foame, da-i ceva mai consistent la cine, da-i 2 mese cu carnita si legume in loc o masa de iaurt...desi u stiu cum mancati voi in restul zilei, sa ma scuzi daca zic aiurea
de Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Salut si eu pe toata lumea,urez o saptamana faina si sa auzim de puiuti sanatosi! Eu am fost ieri la gine si am primit o veste cam aiurea...Sunt cam tristuta astazi... |
de la gine lumea mai vine si cu vesti bune...
"tristuta" in sensul ca problema se rezolva, nu?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 ruxita noua ne-a trecut diareea de la loperamid........ acum e ok dar urla in casa pur si simplu ma innebuneste simply si noua ne ies caninii.......... si sus si jos........si maselele in spate is umflate...imagine that.................. ce trag eu cu el deci pur si simplu cateodata ies si il las in macera ca nu mai suport cum urla nimic nu ii bine nimic nu ii trebuie da din picioare si urla ca din gura d e sarpe cand ne-or iesi toti dintii o sa fac slujba speciala la biserica.......... doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ajuta-ne!!!!!!!!!!!!!!! Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
Noua ne iese prima masea...nu pot sa zic ca e diferit ziua, dar noaptea plange, el care doarme de la 9-10 la 8-9 neintors acuma plange. Ori se scoala de 2 ori , ori odata si bine (gen aseara cand o ora si ceva l-am plimbat prin casa ca urla si nu-i trebuia nimic, nici macar Panadolu, cu chiu cu vai i l-am bagat e gat pan la urma)
sper sa nu urmeze chestii mai grave...
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Salut si eu pe toata lumea,urez o saptamana faina si sa auzim de puiuti sanatosi! Eu am fost ieri la gine si am primit o veste cam aiurea...Sunt cam tristuta astazi... |
...imi pare rau, daca putem ajuta cu ceva? uneori nu e dracul atat de negru precum pare cand il tragi de urechi si il pui la limina...uni doctori mai si panicheaza aiurea....
Imi pare bine totusi ca ne-ai scris, ma speriasem ca abia ai venit si ne si parasesti asa de repede
de Yannis
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza [quote]citat din mesajul lui Beatrice1982 Noua ne iese prima masea...nu pot sa zic ca e diferit ziua, dar noaptea plange, el care doarme de la 9-10 la 8-9 neintors acuma plange. Ori se scoala de 2 ori , ori odata si bine (gen aseara cand o ora si ceva l-am plimbat prin casa ca urla si nu-i trebuia nimic, nici macar Panadolu, cu chiu cu vai i l-am bagat e gat pan la urma) sper sa nu urmeze chestii mai grave... |
Off..bun venit in clubul maselosilor!
Poate iese repede si fara alte probleme maseaua.
sorina_bz spune:
Imi pare tare rau de vesti..nu atat de bune. Daca te ajuta...noi suntem aici...
nyny spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Poate are un puseu de crestere si de aia cere mai mult in perioada asta. Sau de fapt il doare altceva? Uneori Yannis imi mananca laptic de nervi, adica suptul il linisteste, dar vorba ta, imi cere dupa niste cantitati de greu pot crede ca INCA ii mai este foame. Sau daca e cazul sa ii fie foame, da-i ceva mai consistent la cine, da-i 2 mese cu carnita si legume in loc o masa de iaurt...desi u stiu cum mancati voi in restul zilei, sa ma scuzi daca zic aiurea de Yannis |
Da, mi-e si rusine sa zic, cand vad ca mamicile se plang aici de pufii care nu vor sa manance.
Al meu ar manca non-stop. Lapte oricand si oricat (nu-i dau decat dimineatza, seara si noaptea), dimineata fructe, la pranz aproape 300ml ciorbitza cu carne sau piure, pilaf cu carne, la 5 un iaurt cu 3-4 biscuiti si seara la 20.30 cum spuneam 210 ml LP+ 4 linguri cu varf de cereale milupa (taratze, cum le spun eu). Plus intre mese orice ii dau, nu refuza nimic pufuleti, covrigi si biscuiti mai nou...
Danasor zicea ca poate ii e sete... El ziua bea apa din cana cu pai si seara la culcare ii dadeam dintr-o cana cu cioc. In ultimul timp, pana nu-i faceam biberonul cu lapte nu se culca oricata apa i-as fi dat. Cum ziceam... aseara i-am pus apa in biberon si dupa cum tragea din el ori a crezut ca e lapte, ori ii place mai mult sa bea din biberon...
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David