Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 5
ale1212xa spune:
mda...am venit de la doctor...nu am scapat de antibiotic...a zis ca e o rinofaringita dar ca isi fac mucii de cap..se duc pe unde nu trebuie...aproape de supainfectie..cum o fi reusit de ieri pana azi sa ajunga in halu asta nu stiu
de abia respira saracu...se inneaca cu mucii..tuseste(dar nu mai e tusea aia seaca de ieri, se pare ca si-a facut treaba ceaiul de ceapa)...sper sa nu dea si in voma...mama si ce muci...lungi de un kilometru si galbeni rau..brr...
acum i-am pus batista bebelusului, l-am bibilit bine si dupa ce a urlat juma de ora i-am dat un biberon si vad ca nu se mai aude...probabil ca a adormit... daca azi noapte a stat in cur toata noaptea si pe la 3 avea chef de umblat la televizor...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
si ca ma intrebati de unde a luat raceala..habar nu am...zilele astea a fost vant rau pe aici si nu l-am scos afara decat la plimbare cu masina si cand am avut nevoie in supermarket...am fost si la nasa vineri, are 2 pici dar nu avea niciunul nimic...of...greu...
ale1212xa spune:
si ca sa fie treaba treaba...tot azi noapte mi-a venit si ciclul si am o durere groaznica de burta
sorina_bz spune:
Alexa....multa sanatate puiului! Bine ca v-ati dus repede la medic...Sorry de rusi, si de starea nashpa...
Beatrice1982 spune:
cine sa ma ajute???????????
dumnezeu numa............
toata lumea la lucru
cand vin ii astept ca pe mama dolores....si stau 5 minute si se duc afara ca e de lucru..so mai intra seara si cam atat..........
dar seara e a lui ta-su
i-am spus!!1
nu ma intereseaza..............
mi rau de nu mai pot
cred ca am sa dau la rate azi................offfffffffffffff
nurofen ii mai dau da nu pot sa il tin nici numa in nurofen.,........doamne doamne
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 7+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Buna dimineata, de cafea Ale1212xa, sanatate lui Dragos , vad ca si a mea are o usoara tuse seaca sper sa nu urmeze vreo viroza, caci a fost sambata si o fetitza care era un pic racita; Bea , Ruxita nu-i mai da lapte deloc daca e caca moale- orez fiert cu piept de pasare si hidrasec , ceai de menta, la noi astea merg de minune; Dece spor la activitatile casnice, eu nu pot sa fac nik cu ea, aici fac , dar vine ea si rezolva la loc Noi deja am fost o tura la aer curat, i-am dat snowsuit-ul peste hainele din casa si am fugarit pisica si cainele prin curte de pe la 9 dimineata, o jum de ora; sper sa avem o zi mai lnistita azi pui mic |
tot n-am inteles de ce nu lapte, dar si sotzul mi-a pus interdictie pe lapte si de dimineata tot ii dau mancare antidiareica si schimb la pampersi (vreo 7 pana acum)... si daca as avea iritatia lui de pe fund cred ca as urla non-stop...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ale1212xa mda...am venit de la doctor...nu am scapat de antibiotic...a zis ca e o rinofaringita dar ca isi fac mucii de cap..se duc pe unde nu trebuie...aproape de supainfectie..cum o fi reusit de ieri pana azi sa ajunga in halu asta nu stiu de abia respira saracu...se inneaca cu mucii..tuseste(dar nu mai e tusea aia seaca de ieri, se pare ca si-a facut treaba ceaiul de ceapa)...sper sa nu dea si in voma...mama si ce muci...lungi de un kilometru si galbeni rau..brr... acum i-am pus batista bebelusului, l-am bibilit bine si dupa ce a urlat juma de ora i-am dat un biberon si vad ca nu se mai aude...probabil ca a adormit... daca azi noapte a stat in cur toata noaptea si pe la 3 avea chef de umblat la televizor... ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
multa sanatate! probabil semnele de raceala sunt de mai demult, doar ca au fost silentioase... sau e posibil intr-o zi sa ajunga pana la suprainfectie? Multa bafta cu batista bebelusului... Kay stie deja sa sufle nasul si-i torn ser fiziologic si ii suflu nasul... (si azi a invatat sa sufle din gura si a mai invatat sa zica "nu" din cap, nu m-am putut abtine sa nu ma laud)
ar fi fost bun si un nebulizator... noi numai cu ala ne facem treaba!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
citat din mesajul lui ale1212xa mda...am venit de la doctor...nu am scapat de antibiotic...a zis ca e o rinofaringita dar ca isi fac mucii de cap..se duc pe unde nu trebuie...aproape de supainfectie..cum o fi reusit de ieri pana azi sa ajunga in halu asta nu stiu de abia respira saracu...se inneaca cu mucii..tuseste(dar nu mai e tusea aia seaca de ieri, se pare ca si-a facut treaba ceaiul de ceapa)...sper sa nu dea si in voma...mama si ce muci...lungi de un kilometru si galbeni rau..brr... acum i-am pus batista bebelusului, l-am bibilit bine si dupa ce a urlat juma de ora i-am dat un biberon si vad ca nu se mai aude...probabil ca a adormit... daca azi noapte a stat in cur toata noaptea si pe la 3 avea chef de umblat la televizor... ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Nasol ca trebuie sa treceti direct pe antibiotic... nici noi n-am scapat fara el la ultima "raceala". Multa sanatate lui Dragos.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
ruxita da, si eu cred ca au fost semnele mai de demult..dar sincer eu nu le-am vazut...ca nu cred ca se poate trece asa repede de la sanatos la infectie...Dragos e si un copil care duce boala pe picioare...probabil de aia nici nu am observat..iar maraiala si lipsa poftei de mancare le-am pus pe seama dintilor
a dormit de la 11:30 pana acum, am reusit si eu o ora sa prind de somn...dar acum zici ca m-am batut cineva pe tot corpu asa de obosita ma simt...Dragos e fresh...alearga cu aspiratorul prin casa...
alexutzzza spune:
Fetele pentru cine are timp, am trimis pe mail un sondaj ptr mamici. Daca il completati si il trimiteti pe mail-ul specificat acolo o sa ajutati o mamica de o pufuleatza dulce . E o prietena de-a mea care doreste sa se documenteze inainte de a-si deschide un magazin on line cu produse ptr copii, vrea ea sa creeze un brand propriu cu lucruri de calitate,accesibile la pret (nu f ieftine ca altfel nu mai e de calitate) si , pe cat se poate sa adauge creatii care ea nu le-a gasit pe piata si de care ar fi avut nevoie.
de Yannis