Pufuleti de Ian-Feb 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 10
Loredana71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita pe mesajul pe care vrei sa-l citezi gasesti butonul reply with quote si scrii dupa medicul ce spune? se rezolva cu acea procedura? conizatie? asta ce e? multa sanatate si vindecare grabnica! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Am gasit,nu stiu cum de nu am vazut butonul....Multumesc!
Medicul meu spune ca se va rezolva cu conizatia,insa asta e o procedura destul de invaziva,in sensul ca iti scoate o bucata din colIn fine,trebuie sa vad fac,probabil o a doua parere inainte de asta,sa vedem...Iti multumesc,Ruxita!
Loredana71 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Loredana.. Cam aiurea ce povestesti tu acolo...dar pap3 nu este totusi un capat de tara...e un pap incert...Mi s-a intamplat si mie sa am un asemenea rezultat, era pap3 inflamator, pe cand purtam cu mandrie un sterilet. Pana sa aflu de unde mi se trage, am citit si despre papiloma, am facut si analiza de depistare, si tipajul, care a fost ok, rez. negativ. Ceea ce vreau sa spun este ca din cate am citit eu in vremuri imemoriale, un tratament de stimulare a imunitatii, gen Isoprinosine, poate "omori" papilloma. Nu stiu...zic si eu...poate merita incercat, intrebat, inaintea unor masuri invazive.... Cat despre citarea userului...in mesajul userului, unde apare "trimis la.." mai ai in dreapta niste iconite...daca treci cu mouse-ul peste ele fara sa apesi, o sa vezi ca penultima iconita din dreapta iti permite sa citezi userul, daca apesi pe ea. Sorina, mami de Diana si Iris |
Sorina,da,cam nasol...Am citit si eu despre intarirea sistemului imunitar,acum ma tot documentez...O sa merg sa un alt medic pentru o alta parere si o sa incerc si ceva terapii naturiste,daca imi permite timpul,totul depinde de cum va iesi rezultatul,ca mi-a luat si biopsie...Iti multumesc!
M-am dumirit cu citatul,va multumesc!
ale1212xa spune:
loredana eu sper sa rezolvi in modul cel mai safe pentru tine
in alta ordine de idei, de ce imi era frica nu am scapat...lui Dragos ii crestea temperatura, sarise deja de 38 asa ca i-am dat nurofen ca sa fie ok si peste noapte ca ma pregateam sa il bag la somn. Pana am facut biberonul, pana ne-am mai jucat un pic s-a intamplat...a vomitat in jeturi..pe taica-so, pe el, pe jos, pe pat...acum nici nu stiu daca ii mai pot da altceva pentru febra...vad mai la noapte daca ii creste...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
nyny spune:
citat din mesajul lui ale1212xa loredana eu sper sa rezolvi in modul cel mai safe pentru tine in alta ordine de idei, de ce imi era frica nu am scapat...lui Dragos ii crestea temperatura, sarise deja de 38 asa ca i-am dat nurofen ca sa fie ok si peste noapte ca ma pregateam sa il bag la somn. Pana am facut biberonul, pana ne-am mai jucat un pic s-a intamplat...a vomitat in jeturi..pe taica-so, pe el, pe jos, pe pat...acum nici nu stiu daca ii mai pot da altceva pentru febra...vad mai la noapte daca ii creste... ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Si acum cum e? Mai are febra? Mai tarziu poti sa-i bagi un supozitor cu paracetamol sau novocalmin, ca sa fi sigura ca isi face efectul daca mai vomita.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
acum e tot cald, eu ii luasem temperatura acum o juma de ora..momentan il las sa se linisteasca, mai astept pana sa ii iau iar temperatura...oricum la 11 trebuie sa ii dau antibioticul, vedem atunci
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
nyny spune:
citat din mesajul lui ale1212xa acum e tot cald, eu ii luasem temperatura acum o juma de ora..momentan il las sa se linisteasca, mai astept pana sa ii iau iar temperatura...oricum la 11 trebuie sa ii dau antibioticul, vedem atunci ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Offf.... Doamne ajuta sa aveti o noapte linistita, fara febra..
Povestea lui David
plateea spune:
alexutzzza... eu zic sinceer ca bavetica aia... nu mai are ce cauta in context... oricum speli toata bucataria dupa aia...
tomaca...uau...splendid set! de unde l-ati cumparat?
iar buturelul.. e de nota 10...
ati scapat de grija curateniei... tre sa fie luna la voi mereu dupa cum vad!
ti-am trimis un PM dar nu stiu daca l-ai gasit...
plateea spune:
ana... nu te stresa...
o sa vina si momentul intarcarii! incet!
nu trebuie sa faci din asta ceva radical. e... negociabil, in functie de starea...pacientului
loredana... se pot face fara probleme copii inclusiv dupa conizatie... e drept ca e neoie de putin mai multa atentie, poate cel mult un cerclaj, dar stiu foarte multe sarcini duse la termen extraordinar pe utere conizate! asa ca... linisteste-te! sanatate si putere! exista solutii la orice!
plateea spune:
ale1212xa... cate zile de antibiotic are?
cu supozitor ai incercat?
muci ma are? il aspiri mereu sa nu se mai infunde?
sanatate multa!
si noapte linistita sa aveti!
nyny spune:
Loredana cum spunea si Sorina, poate totusi nu e chiar atat de nasol. Vezi cum iti ies analizele in continuare, mai consulta un medic... trebuie sa fie bine. Iti doresc sa te linistesti repede.
Ana o sa vina si la voi momentul potrivit pentru intzarcare...si o sa-ti dai tu seama cand o sa fie. Succes
Povestea lui David