Strugurasi de Sept-Oct 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 4

Nane spune:
Nane spune:
 Neatza fetele!
Am si eu o curiozitate. Vi s-au potrivit predictiile tabelului chinezesc de pe site la sexul bebelului?  Am prietene care zic ca a fost la fix, eram curioasa daca a functionat si la voi. ;)
 Am prietene care zic ca a fost la fix, eram curioasa daca a functionat si la voi. ;) 12+
 12+

racheel spune:
racheel spune:
 La mine s-a potrivit desi eu nu cred in asa ci doar ca a fost o coicidenta.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si  Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt  19+  cu
 19+  cu  Anastasia-Maria
 Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare!
 Doamne, ajuta-ne in continuare!

racheel spune:
racheel spune:
 lore, v-ati gandit la numele fetitei?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si  Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt  19+  cu
 19+  cu  Anastasia-Maria
 Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare!
 Doamne, ajuta-ne in continuare!

seidana spune:
seidana spune:
 Si la mine s-a potrivit..
si la cumnata, si la mama, si la soacra.. 
Eu speram sa insel calendarul cu albastru si nu  roz ...
Matza..  da suntem la jumatate... peste 12-14 saptamanai incepem sa stam cu morcovu... 
Deci avem 13 fetite si 6 baieti... sa ne fie sanatosi 19+   .. DD ajuta-ne sa avem
 19+   .. DD ajuta-ne sa avem  sanatoasa !
 sanatoasa !

loredanar spune:
loredanar spune:
 Uf racheel nu ne gandisem la nume nici de fata nici de baiat.... 
De dimineata ma uit dupa idei si am pus pe "lista" de propuneri pt sot urmatoarele nume: Veronica, Rebeca, Lucia, Alice, Nina, Daria, Ingrid.... Cam atat am in minte deocamdata.
Lori  20+ fericita cu
 20+ fericita cu 

mikka11 spune:
mikka11 spune:
 Buna dimineata!
Felicitari lore pentru fetita!
Eu deja m-am obisnuit cu ideea ca o sa am o fetita, astfel incat acum stateam si ma intreabam de ce naiba am fost dezamagita aseara cand mi-a spus medicul
Fetelor, despre ce tabel chinezesc vorbiti? As vrea sa incerc si eu, sa vad daca se potriveste si la mine... 16+ cu
16+ cu 

marryan spune:
marryan spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui racheel Seidana sa-i schimbi caruciorul lui maryyan.Nu mai este albastru ci roz.  | 
neata, e adverat ca sa schimbat caruciorul in roz si data nasterii la fel am trecut pe 30.08.2011 daca poate cineva sa faca schimbarile.
Multumesc!
O saptamina cit mai frumoasa va doresc.
Cea mai fericita mami
 19 +  cu
 19 +  cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

loredanar spune:
loredanar spune:
 Nane daca Dumnezeu e de origine chineza sigur se adevereste calendarul ala. :P :))))
Eu chiar nu am fost dezamagita, desi la inceputul sarcinii am zis vreau baietel, vreau baietel! pentru ca m-am obisnuit treptat cu gandul ca tine doar de dorinta bebelusului si a lui Dumnezeu. :) Asa ca am primit aseara veste cu mare bucurie! Mai ales ca am vazut-o sanatoasa.
Lori  20+ fericita cu
 20+ fericita cu