Strugurasi de Sept-Oct 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Buna dimineata!
Felicitari lore pentru fetita!
Eu deja m-am obisnuit cu ideea ca o sa am o fetita, astfel incat acum stateam si ma intreabam de ce naiba am fost dezamagita aseara cand mi-a spus medicul
Fetelor, despre ce tabel chinezesc vorbiti? As vrea sa incerc si eu, sa vad daca se potriveste si la mine...

16+ cu

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=835

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Multumesc pentru link, Nane
Si la mine se potriveste, m-am uitat in primul tabel. Daca ma ghidez dupa acea harta in original, nu se mai potriveste, ar fi trebuit sa fie baietel

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza burticile, bebicele si bebicii, la mine e asa urat afaraaaa, si azi o sa pelc un pic,si offf,iar trebuie sa imi pun o geaca mai groasa si nu o sa mi se vada burtica:(..daca ati stii cat de mult stau pana sa ma imbrac cand plec undeva,ca vreau sa imi pun pe mine ceva sa se vada cat mai bine burtica meaa..si merg pe strada zambind,de parca numai eu sunt gravi in lumea asta..

Mikka, Loredanar, felicitari pt fetitze..Doamne de as afla si eu la fel...

Loredanar, si eu am placenta posterioara, e normal

Seidana, m-ai omorat cu sughiturile, alea cum se mai simt?ca eu sunt asa handi, de nu stiu daca cre simt eu prin burtica e bebe,dar totusi cred acuma ca e bebe, se simte asa foarte usor, dar inca nu se simte la mana, eu daca pun mana acolo unde simt, se opreste..off jucarioru lu' mami

Ce va vaitati atata fetele de gatit, dar eu, ca ma chinui in unele zile sa o sun pe sora lui,sa caut pe net, fel de fel de retete indiene..eheeee...si sa vad ce condimente am, la ei asta e principalul, sa ai cele o mie de condimenteeee de toate felurile ca sa iasa mancarea indiana...si mai imi iese si mie

Zubi, mami19+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Oau ce de fetite............daca la inceput ziceam toate ca avem baietei(nici nu stiu la care a ramas asa), ca parca la toate care am zis ca avem baietei intre timp au devenit fetite.
Eu ieri am fost la buc sa-mi depun dosarul de concurs si am ajuns aseara rupta de obosita.Am dormit pana acum 30 de min si acum ma bag la invatat.
Va pup pe toate

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

camady, spor la invatat.Vrei sa-ti shimbi job-ul?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 19+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Multumesc, pt urari,si imi cer scuze ca nu am mai intrat pe net... am avut probleme cu netul.

Noi suntem binisor... eu mai rau ca am o durere de masea de cate zile de imi iau campii.... am fost asera la dentist si am facut o gingivita ... pe langa asta am racit si eu si Darius

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Tocmai m-am uitat si eu pe harta, si ar fi fetitzaa mea..acuma sa vedem,mai avem de asteptat...

Zubi, mami19+
minunea mea

Mergi la inceput

Fetelor tabelele alea chinezesti nu sunt deloc la fel.In primul imi iese fetita, in al doilea baiat.

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

zubi... asa si eu tre sa imi etalez burta in fel si chip..cum ai zis tu atata sunt de mandra incat nu mai e nimeni pe lumea asta mai mandra ca mine...
Sughitul l-am simtit ca si o bula de aer ca urca din spate spre burta si la un mom dat parca se spargea facand ecou.. ca si un gaz insa in sens invers.. nu stiu cum sa zic.. si s-a repetat de cel putin 10 ori..Si eu cand pun mana nu il simt.. se linisteste piticik cand o mangai.. de ar fi asa usor si dupa..

Camady sa ai multa bafta....la concurs sa fie cum vrei tu

Mikka ce harta eu stiu doar tabelul

19+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Acum sunt numita temporar pe o fct de conducere si s-a scos postul la concurs.Daca iau examenul voi fi definitiv pe fct de conducere, dar e asa greu sa mai invat la varsta asta si cu oboseala si cu copil si cu serv.Offff Mi-am luat liber pana la sf saptamanii sa vad cat pot invata.

camady's baby

Mergi la inceput