Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (426)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Carpatina multumesc! Saptamana asta primesc rezultate la curba glicemica de 75gr, sper sa fie ok...cu glicemia in sange si urina sunt ok pana acum. Observ ca sunt diferite sarcinile chiar si in privinta asta.

Adimercedes Ma bucur ca ai gasit papuci pt Adam. Si la Robert am avut probleme de astea cand era micut si de la Primigi am rezolvat. Sanatate sa nu fie nimic cu ochisorii! Succes in continuare cu exercitiile, felicitari pt asa ambitie!

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Adi, bine ca ai rezolvat si cu incaltarile. Cu ochiul, la fel a patit si Sofi, tot in weekend, dar pe mine m-a avertizat dr, avand canalul sinuos, la viroze, datorita secretiilor, si au fost, s-ar putea sa mai curga ochisorul. Succes la activitatile propuse si la serbarea Lisei!

Ema, excelenta reuniunea de familie si ce norocos mezinul

Vale,

Fetele bine, Sara mai expectoreaza putin, a fost frumos la curte, soare, gratare,vineri ne-am facut aprovizionarea de papuci de primavara/vara de la Alesd, Melania si cu ocazia asta am facut si o excurisie in Oradea. Foarte frumosi si excelent pret.
Altfel, a venit mama, asa ca am ajutor la curatenie.
Va pup si o saptamana super!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata de la mare! Sa speram ca in sfarsit vine primavara!
Ieri a fost cald si frumos si am fost in parc unde am luat si pranzul la o terasa.
Va multumesc pentru urarile la adresa lui David.Yaia, Luy si pentru toate fetele care si-au adus aminte de noi. A fost frumos iar David a fost o bombonica cuminte. A ales de pe tava ac cu ata, cheile de la masina si verigheta. Deci un designer insurat si cu masini frumoase :))
Am pus poze pe email. O sa-l vedeti si pe Luca sa vedeti cat a crescut, alaturi de mami, tati, David si buni.
Si eu am vazut poze de copii frumosi. Sa ne traiasca.
LA multi ani pentru floriile de ieri si pentru toti sarbatoritii perioadei.
Finalizam si noi inscrierea la gradi. Una de stat frumoasa si curata, Sper sa se adapteze bine Luca la toamna.
David are 8 dinti, papa bine dar nu merge singurel. In schimb urca scarile de la patul suprapus a lui Luca care sunt inalte si ca niste cuburi. Nici nu-mi vine sa cred ca are deja un an. Luca e bine mai avem ceva crize de gelozie dar sper sa trecem peste.
Noi nu am stabilit inca vacanta. As vrea Turcia sau Bulgaria ca merg cu amandoi. Fetele care au fost in Bulgaria ceva sfaturi mi-ar prinde tare bine chiar cu nume de hotel si statiune daca ati fost multumiti.
in rest abia astept sa incep de pe 1 mai sala. Sa mai imi limpezesc si eu creierii si sa mai scada suncile
Va pup si sa aveti pregatiri de Paste in liniste si sanatate
Magda mami de Luca si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Adi sanatate micutilor, sper sa nu fie nimic grav si sa treaca pana la serbare.

Mad, noi anul trecut am fost la Duni, perfect pt familii cu copilasi mici, dar cam departe, aproape de granita cu turci, daca vrei detalii da PM.

Eu sunt in sortat haine, hartii, Cristi este la bunici in vacanta, prelungita cred, asa ca profit sa fac ce se poate...nu ma omor cu pregatirile de Paste, plecam, nici macar curatenie, sunt tare nesimtita, dar dupa Paste sper sa incepem mutarea/amenajarea asa ca nu am tragere de inima....fac doar "de ochii soacrei"

o zi minunata

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Da Yaia, pe centura o luam. Din Baneasa la Afumati 15 minute. E grozav ca nu trebuie sa traversam orasul.

Super!
Mersi de info!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani afibebe!

La multi ani Betty78!

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe impliniri!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ce liniste e pe aici! Unde sunteti toate?

La noi s-a facut frumos, toata saptamana se anunta peste 20 grade... eu nu-s fan caldura, insa soarele asta prinde tare bine [ :)]
Ioana toata ziua pe afara (e in vacanta) cu bunica.. de joi sunt si eu acasa si incepem sa "bucatarim"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani afibebe si Betty! Si toti sa fie sanatosi si fericiti!

Sper ca cei 3 baieti sunt bine! Poate ne mai dati vesti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani afibebe si Betty!!!

Carpatina spor la treaba si sa va bucurati de primavara!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani afibebe si Betty!!!

sa fiti fericite si sa aveti parte de multe bucurii alaturi de cei dragi.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput